-
Filip+ lena
filipe moc moc ti fandím si dobrej kluk doufám ze az vijdes z vili budes s lenou moc moc moc moc vám to preju oboum -
ze začátku se mi líbil, ale potom se začal chovat hnusně
-
...
Z jeho chování mi přide dost namachrovanej.... -
Filip
Filip je úúúúžasnej!!!!!! Musí vyhrát 10 000 000 Kč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ahojky,
Ahojky já jsem JANA Filip je inteligetní protože se chová jako kapitán ato je správné. Filipn se mi líbí a také Lena ta je také intelikentí.Akorát se mi nelíbí že pořát je opilá.Jinak se mi líbí Filip,Lena,Eva a Šrek no prostě všichni a toje všechno přátelé. -
Ahojky,
Filip musí vyhrát 10 000 000 Kč. Prostě musí!!!!!!!!! -
Je krásnej
Filip je fakt nejhezčí kluk!!!!!!! -
Ha
Jestli se dá "tohle" považovat za osobnost, tak myslím že české výslunní je asi hodně slabé!!!! Je to strašný, že takovýhle individium se bere jako hvězda!!! -
JE TO TEPLOUŠ
-
Filip...
...je totální magor... -
hmmm
Filipa vubec nemam rad. Je strašně nafoukany a moc si o sobě myslí,přitom vubec není pěkny. to je muj nazor -
FILÍPEK
Fildo strašně ti fandím a doufám že to vyhraješ!!!!!!!!!! -
..
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....§§§§§§§§..................................... .................................................. ............................---------------------- ----------........................................ .................................................. ................................................ů§ ů................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. -
Roztomilej ale v tele dablik
Ahojik Filipe znam Te osobne a to co zde pisou to jsou takovy lzi ze to je hruza!!! Ty jses pohodovej chlap a nikdo jako ty maly Tvoje faninky nezmeni nic na tom ze jsi strasne moc hustej chlap! Pa mam Te rada Taninka -
moc ti fandim aasi te miluju a hlavne si vaz leny ana te fakt miluje
-
TO je ale bukvice,normální namyšlená dorota blbá jako HOVNO.Jeto SRACKOMIL KTEREJ SE DLOUBE V PRDELY DRUHEJCH.
-
Filip
Já nevim.Ze začátku se mi líbil.Ale ted poslední dobou pěkně frajeří.Muj nejnovější názor na něj?JE TO DEBIL. -
Nevim, co na něm všichni vidíte, já viděla mnohem hezčí kluky, než je on!Já mu rozhodně nefandim!
-
nerikam ze umim vsechno ale taky se nechovam jak naprosty...pako.jo,a on ze ma neco v hlave??leda piliny,a mozna ani to ne...na zacatku byl fajn ale ted dela ze sebe strasne dulezityho,je namyslenej a horsi nez on je snad jenom milan.jo,a i vy co mu fandite tak musite uznat ze mu v poslednich tydnech hodne prudce klesla oblibenost.....
-
filip je hezkej az na ty tvare.......