Přejít na výpis diskuzí

Filip Trojovský

OSOBNOST 31.12.2006 
228 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filipek

je sladkej bloucek
  • filip

filipe jsem 1 z vyvolenich si hezky mas vymakane briko a si uzasny
  • filip

si uzasnej
  • je to úžasnej kluk,ani ho neznám a tvrdim to,proto je úžasnej!!!:-)
  • Filip je nej=o))

prostě krásnej klučina!!
  • Nazdar lidičky

Škoda,že jsem to nevyhrál,ale to neva.
  • Ahoj !

http://www.shopsex.cz
  • je dobrej

jsem si ce spěvačka ne porodce.ale filip semi v té soutěži libyl.
  • lena ktěmu nepatři,filip super machr!!!!

lena zahorka je obyčejna šlupka,ona k filipovi nepatři,snat se spamatuješ.si super!!!!!machr!!
  • je sexi

filipovi fandim ale lena zahorska kněmu nepatři!!!!!!!!!! jeto ludra ožrala!filipe si super!!!! si sexiY!!!
  • filip

filip je super 3 misto je taky dobré 3 misto mu sekne.
  • Dotaz

Může mě někdo vysvětlit který blbec tady tapetuje? Jinak Filipe hezké VÁNOCE a šťastný NOVÝ ROK. Seš dobrej!
  • jo a má ho hezkýho
  • Filip

Filipe!! Přejeme ti úspěšný krok do budoucnosti! Věříme že budeš mít štěstí!
  • Filip se dá jednim slovem nazvat NAMYŠLENEC ,je to egoista a myslí si jak neni chytrej,vůbec se mi nelíbí a přijde mi vtipný,to jak si po většinu soutěže věřil a jak se choval k Evě,ze začátku sem ho měla ráda,ale pak se mi tak zprotivil,že bych se na něj nedávala ani jako na moderátora nějaký show,ty miliony sem mu nepřála a jsem šťastná,že to nevyhrál!Jestli tohle je osobnost,tak to jich máme asi hodně málo!
  • Filip Trojovský

Filip je egoista,který si myslí jak je chytrý a tím mi přijde strašně vtipný,jinak jsem ráda,že to nevyhrál,protože si to zasloužila Evička nebo David.....jinak k němu nemám cododat,asi jenom jedno nebyl to můj favorit nebo oblíbenec,ale vaše názory vám neberu!
  • je to namyšlenej frajírek
  • Ahojky Fildo jsi moooc fajn a mám tě mrtě ráda tak se měj a nezaponen kláka tě miluje:)
  • Je bezva

Je mocinky pěkný,,na Lenu at se vykašle
  • Filipa už nenávidim a je to pěknej debil, jen at si s tou terezou začne chodit, nenávidim!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší