-
Filipek
je sladkej bloucek -
filip
filipe jsem 1 z vyvolenich si hezky mas vymakane briko a si uzasny -
filip
si uzasnej -
je to úžasnej kluk,ani ho neznám a tvrdim to,proto je úžasnej!!!:-)
-
Filip je nej=o))
prostě krásnej klučina!! -
Nazdar lidičky
Škoda,že jsem to nevyhrál,ale to neva. -
Ahoj !
http://www.shopsex.cz -
je dobrej
jsem si ce spěvačka ne porodce.ale filip semi v té soutěži libyl. -
lena ktěmu nepatři,filip super machr!!!!
lena zahorka je obyčejna šlupka,ona k filipovi nepatři,snat se spamatuješ.si super!!!!!machr!! -
je sexi
filipovi fandim ale lena zahorska kněmu nepatři!!!!!!!!!! jeto ludra ožrala!filipe si super!!!! si sexiY!!! -
filip
filip je super 3 misto je taky dobré 3 misto mu sekne. -
Dotaz
Může mě někdo vysvětlit který blbec tady tapetuje? Jinak Filipe hezké VÁNOCE a šťastný NOVÝ ROK. Seš dobrej! -
jo a má ho hezkýho
-
Filip
Filipe!! Přejeme ti úspěšný krok do budoucnosti! Věříme že budeš mít štěstí! -
Filip se dá jednim slovem nazvat NAMYŠLENEC ,je to egoista a myslí si jak neni chytrej,vůbec se mi nelíbí a přijde mi vtipný,to jak si po většinu soutěže věřil a jak se choval k Evě,ze začátku sem ho měla ráda,ale pak se mi tak zprotivil,že bych se na něj nedávala ani jako na moderátora nějaký show,ty miliony sem mu nepřála a jsem šťastná,že to nevyhrál!Jestli tohle je osobnost,tak to jich máme asi hodně málo!
-
Filip Trojovský
Filip je egoista,který si myslí jak je chytrý a tím mi přijde strašně vtipný,jinak jsem ráda,že to nevyhrál,protože si to zasloužila Evička nebo David.....jinak k němu nemám cododat,asi jenom jedno nebyl to můj favorit nebo oblíbenec,ale vaše názory vám neberu! -
je to namyšlenej frajírek
-
Ahojky Fildo jsi moooc fajn a mám tě mrtě ráda tak se měj a nezaponen kláka tě miluje:)
-
Je bezva
Je mocinky pěkný,,na Lenu at se vykašle -
Filipa už nenávidim a je to pěknej debil, jen at si s tou terezou začne chodit, nenávidim!!!