Přejít na výpis diskuzí

Filip Trojovský

OSOBNOST 31.12.2006 
228 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podle mě je to
  • je fajn
  • trouba

si hrozne namyslenej ale priserne...nebo tak aspon vypadas!!!!
  • Filip Trojovsky

Filip je proste Filip.
  • Imbecil

Namachrovanej, směšnej Imbecil
  • HERMAFRODIT

Tajna zprava POZOR,POZOR:Momentalne ma prujem.
  • Filipku, si fakt moc pekny!!!! Moc se mi libis... skolda, ze se nikdy nepotkame :(. Ale si moc fain!
  • Ahoj Filipe moc me mrzi ze jsi nevyhral alaen to vubec nevadi pro me budes vitezem ty prosim posli mi fotku s podpisem na tuto adresu Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Havířov-Šumbark 73601 predem dekuju
  • filip

Čtu si tady Vaše příspěvky. Jste banda primitivů, neumíte psát česky. Filipovi nesaháte ani ke kotníkům, chudáci... Až dokážete setinu toho co on, tak se ozvěte. Zatím jste jen primitivové. Dog
  • FILIP

VIDFIM TE NA KAZDIM ROHU
  • filda je nejkrasnejsi na celem vete miluju ho a rada bych byla le¨nou s big brothera
  • jejda!!!ja ho nesnaším debil namyšleny trapny cpavy vlezly nasilník!!!!!!!!!!!!!
  • úchyl

NAZDAR ÚCHYLE.SEŠ HEZKEJ ALE TRAPNEJ,MÁŠ DĚSNĚ EROTICKOU POSTAVU......VYPADÁŠ JAKO PÍÍÍÍÍÍČAAAAA
  • pro PRAVDA

Jéžiš, ty seš teda vtipnej, tak sem se tlemila, až sem nemohla dejchat (myslím to ironicky)
  • Takže v rýchlosti shrnuto, neumíš žádné domácí práce a při zatloukání hřebíčku pro pověsení obrázku by jsi asi měl tvé jemné prstíčky úplně v prdeli. Zábavný nejsi a tvůj debilní smích i úsměv musí ošálit každého člověka (ironie) tož zatial chlopaků jeden "správňacká" HAHA :-) (smích)
  • nevim

já nevim jestli byl na horách ve Velký upe nebo jestli je to jeho klon
  • je dobrej, upřímnej, má vymakaný tělo.......bože, co wíc si přát??
  • oprava-chlapi:))
  • nechutny,nechapu

Fuj jak se vam ten xicht muze libit je slizkej az to boli a namachrovanej idiot kterej si o sobe mysli ze je nejkrasnejsi nejchytrejsi a nejuzasnejsi pritom neda dohromady pomalu jednu normalni vetu...lituju holek kterejm se libi nechapu jak muze bejt v top deset treti...trapnej nic neumi jen proto ze vlez do televize a nadaval tam je slavnej...kde jsou poradny chlapy ktery maj aspon neco v hlave??lituju holek kterejm se libi:))
  • Jsi přiteplenej GAY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší