-
Pozdrav moraváků ze Smilkova
Hezký den,Gábino.Jen se ti připomínám:byli jsme se synem Michalem na hospodě ve Smilkově.Posíláme pozdravy tobě a Ondrovi.Když budeš mít náladu a čas,napiš. Jana Martináková a Míša -
Úžasná
jSTE PROSTĚ Úžasná!!!Děkuji za Vaše slovíčka která intepretuje Lucinka. Děkuji moc a už se moc těším na další.Přeji hodně zdaru ! Borek -
smekám
milá Gábino.Jak šafrámu je lidí jako Vy.Vaše pohotové,vtipné a inteligentní reakce..Závidím lidem,co Vám mohou být nablízku.Hodně úspěchů Helena -
Nová píseň Gábi Osvaldů. Papa.
Snad sám Křížík při nás možná stál a bleskovodem mával S energií vždycky dojdeš dál, svým vzácným nadšením i ČEZu příklad dával. Uhlí, voda, jádro, vzduch, budiž světlo, řekl Bůh dráty, věže, turbíny a v tom je naše síla. Uhlí, voda, jádro, vzduch, budiž světlo, řekl Bůh dráty, věže, turbíny a k tomu síla skupiny My jsme všichni ČEZ, jsme všichni ČEZ, tak pojďme si připít na zdraví Snad sám Křižík při nás možná stál a bleskosvodem mával S energií vždycky dojdeš dál, svým vzácným nadšením i ČEZu příklad dával Já si v pračce vyperu, já mixuju v mixéru, já si trávu poseču a já bábovku spálím Energie stálý tok, letos jako napřesrok a to skvěle umí ČEZ a já ho za to chválím My jsme všichni ČEZ, jsme všichni ČEZ, tak pojďme si připít na zdraví My jsme všichni ČEZ, jsme všichni ČEZ, tak ať nám to svítí -
Mrknete se!!!
Je to tu hezky-mrknete se na blogy: http://www.gabuska007.blog.cz
http ://hvezdichky.blog.cz./
*3* -
Mirek
Gábino, co to proboha Mirek udělal se svojema pěknýma vlasama. Se snad zbláznil né? *13* =( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
gabinka
Dobrí den gabinko jak to porotujete je to děs vi tam máte favorita kerého dicki dáte pomalu jedničku tak na příště mi slíbí te že příšě tě oceníte Michael Foreta,A gábinku al alhábu ano moc prosím ano............................................... ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:):)maruška -
přání
Milá Gábinko
Přání k 57.narozeninám hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* *4* -
Nejlepší
je Ferda *3* -
dana
Vážená paní Gábino,jste členkou poroty X-factor,oslovuji Vás pro to,že píši texty a básně.Nejsou nikde zveřejněny.Vy jste dobrý kritik,nejen pro tento pořad,ale věřím,že i mě by jste dokázala nasměrovat a poradit.Děkuji Dana