-
Wow very nice man Gary Sinese. Gary Sinese Sexy Hollywood Actor & my sweet beautiful angel sexy colleague. I Love you movies CSI: New York, Forrest Gump & Snake Eyes. ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
-
velmi dobry herec a dle meho nedoceneny clovek
-
Happy BIRTHDAY Gary!!! :D
-
Chyba
hej ale autor nebo autorka tu maji chybu ve forrestovi gumpovi byl porucik Dan a ne plukovnik -
Happy Birthday
Happy Birthday Gary.
I wish you all the best. *3* -
Re: Re: No a co jako
Keď sa ti nepáči tak sa na neho nepozeraj, alebo sa riaď heslom-Podľa seba súdim teba -
Narosky
Hodně štěstí a zdraví k narozkám Gary i když už tak velkým ale vůbec na to nevipadáš
(já mít dvě 5 tak se nehnu od učení) -
Re: X
jseš nána -
Gary
Gary má prý nějakou nadaci,která posílá dětem postiženími válkou v Iráků,hračky a pastelky a léky.A taky zpívá vojákům.Není on prostě skvělý. *3* -
happy birthday
vsechno nej k narozkam, ses goood herec* -
For you
OU....jsi úžasný herec:-)..Všechno nejlepší;).. *3* *4* -
Sympatak
Velmi sympaticky chlap. Na svoj vek rozhodne nevyzera. A v C.S.I. NY je uzasny. Videla som vela filmov kde hral ale tato rola mu sekne najviac. *4* -
Re: Re: filmografie
WWW.KEIT.ESTRANKY.CZ
GARY SINISE-ŽIVOTOPIS -
Re: filmografie
jo ten kdo to tam dal,tak tam neni vsechno !!1994 Stand, The ...Stu Redman
1993 Jack the Bear ...Norman Strick
1992 Witness, The ...Young Soldier
1992 Midnight Clear, A ...Vance 'Mother' Wilkins
1992 Midnight Clear, A ...Vance 'Mother' Wilkins
1992 Of Mice and Men ...George Milton
1989 My Name Is Bill W. ...Ebby, Bill's best friend
1989 Final Days, The ...Richard Ben-Veniste
Kdyby neco je to z meho webu...mam tam dost hodne informaci o nem.
*4* *4* -
filmografie
No a me by zajimalo kdo tam dal tu filmografii...ON HRAL VE VICE FILMECH !!!!!!!!!!! Ja to kdyz tak napravim... *3* -
Re: fajnherec
TY JSI ZAS UJETA DO DR.HOUSEHO !!! *3* -
Ha ha!
Tak by mě velice zajímalo, od kdy je Lt plukovník? Který blbec, co ani nezná hodnosti, překládal jeho životopis?? Gary Sinise hrál ve filmu Forest Gump poručíka Dana, ne plukovníka! -
Gary
Tělo má pěkný pořád, i když mu je přes 50 let, ale ten ksicht nebyl nikdy nic moc.. -
Re: ....
Spráně, vidím to přesně tak. Nesnáším šampóny, na kterých není nic zajímavého, na chlapovi hledám něco "zvláštního" a u Garyho jsem to našla. Jeden z nejlepších herců. *14* -
Re: Mam dotaz
ne, má obě nohy. To ve Forrestu Gumpovi byl jen trik, ale dost povedenej *3*