-
Mě se Gedeon nelíbí pa *16* *16*
-
Krasnej
Je fakt krásnek co k tomu dodat... *14* -
MAm i maila na Gedeona
-
Gedeon je hnusný *16* *12* *11* *10* *8* *7* *2* *1*
-
Slaďoušek
Je to prostě nejkrásnější a nejsympatičtější chlap naší planety!Jen pohled do těch jeho očí...a ta pusinečka..radši ani nemyslet!Co si budeme vykládat,myslím,že by stačil jediný pohled do těch očí a neměly bychom ani sílu dýchat...Bože,jak se může sejít tolik krásy najednou...? -
Chci s tebou chpdit mam te rad kdyz sleduji Rexe tak jsem uplne nadrzenej. Mam te rad.
-
-
Re:
si prihriaty? Opovazis mi prevziat mojho milacika -
Re:
ty jseš gay jo vždyť toho chtějí jenom holky protože je sexy já přitom i brečím když ho vidím protože ho chci *8* -
Re:
Bože, když toho cukrouška vidím, tak mám na to strašnou chuť. Je prostě nádhernej chlap *8* *8* *8* *14* *14* *14*
-
-
ohh!!
ich liebe dich mein schatz!! du bist der beste schauspieler der welt. ich liebe deine hauptperson in alarm fur cobra 11 - chris ritter ist sehr interessante mensch und mit semit sind sehr gutes team.
grusse schatzi!! ciao!! emma -
-
Re: ohh!!
*7*
-
-
:-)
je zlaty a do rexa sa strasne hodi
cmuk :-) -
-
Re: :-)
napis mi na azet.sk moj nick je Dah-Siera *5*
-
-
MILUJEM TA GEDEON
MILUJEM TA GEDEON SI TEN NAJKRAJSI CHLAP NA SVETE KEBY SOM TA MALA PRI SEBE TAK NEWIEM ..... MILUJEM TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
P.S-NEMATE NIEKTO JEHO VIAC FOTO AK ANO OHLASTE SA!! -
-
Re: MILUJEM TA GEDEON
ja mam jeho foto *14* *14* *14* *14* -
-
gedeon burkhard
je nejlepsí
-
-
Re: MILUJEM TA GEDEON
ja mam nejake jeho foto a aj z novych casti cobry jaky sexi je tam
-
-
kkk
Ahoj...nemáte náhodou někdo e-mail na Gedeona Burkharda? Nebo icq? Děkuji předem můj e-mail je v kolonce (e-mail)