-
Gedeon a Vanessa
A když se budete chtít dozvědět víc, mrkněte na německé stránky, časopisu BILD.DE a tak to nějak zkuste vyhledat...mě už se některé věci podařily. -
Gedeon a Vanessa
Mluvila jsem s jednou holkou, která se o Gedeona zajímá, hraje divadlo a potkává se s ním apod. Takže to musí být nějaká významná žena.
Prostě a jednoduše: Gedeon Burkhard se oženil s Vanessou Petruo a čekají spolu dítě, pravděpodobně kluka... -
-
Re: Gedeon a Vanessa
to už čekaj dítě??????
-
-
svatba
jaktože na jeho stránkách - gedeonburkhardlatinoamerica není nic o tom,že by měl kdy nějakou svatbu nebo dítě a tak. ani žádný fotky,nic. a jinak tam jsou akruální fotky ze všech akcí,co navštívil a články,kde byla jaká party a premiéra,kde se objevil a o tomhle nic. není to trochu divný? odkud to všichni máte,že se oženil a čeká s tou Vanessou dítě. Na žádný fotce tam ona s ním není,to spíš jiný ženský. -
-
Re: svatba
Četla jsem to na foru na lidech. Ten člověk co to psal to má prej z novin.
-
-
svatba
Jo ja vim, že se psalo že je to češka, ale mě jde o to, že se narodila v berlíně a vy tady píšete, že je češka.To my nějak nejde do hromady. -
-
Re: svatba
Její biologický táta je Čech. Nemyslí se tím, že má český občanství. -
-
Re: Re: svatba
Ale já jsem nemyslela, že má český občanství, ale že třeba v Česku nějakej čas žila.A právě, proto mě to překvapilo. -
Re: Re: svatba
Díky, takže jestli to chápu dobře, tak ten německý herec není její biologický otec. -
-
Re: Re: Re: svatba
Ne, ale dal jí svoje příjmení. Tak jsem to pochopila
-
-
-
-
gedeon
Ano, je ženatý s Vanessou Petruo a čekají přírustek do rodiny - kluka -
-
Re: gedeon
Jé, díky za informace *4* To se dočítáš na německých stránkách nebo máš jiný zdroje?
-
-
je ženatý?
nevíte někdo třeba z bulváru nebo z nějakého ověřeného zdroje,jestli je Gedeon ženatý? Vzal si tu Vanessu nebo ne?Co je na tom pravdy? -
PRO IVKU
Ano je to češka..už to bylo jednou napsané -
Nejjjj
Miluju Miluju Miluju Miluju Miluju Miluju Miluju Miluju Miluju Miluju
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Gedeonova vyvolená
Ahoj,
dívala jsem se na tu jeho Vanessu Petruo, a holky upřímně, my Češky jsme mnohem hezčí. Když si pořádně všimnete, má problematickou pleť s akné, a fotky kde vypadá hezky, jsou jen dovedně vyretušované. Od pohledu mi moc sympatická nebyla. A podle mě se ke Gedovi ani nehodí. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží. *3* -
-
Re: Gedeonova vyvolená
je tam napsáno,že se nardila v Berlíně já jsem myslela, že to má ýt češka
-
-
Gedeon
Nevíte jestli bude pokračovat Kobra s Gedeonem?? -
-
Re: Gedeon
Od prosince budou opakovat 5. - 11. řadu. Dvanáctou asi neplánujou
-