-
R.I.P
R.I.P-GEORGE. *4* -
Já George moc miluju! Byl fakt dobrý. *14*
-
jo to byla osobnost..vazim si ho..ac jen o nem ctu a posloucham jeho pisnicky..byl fakt moooc dobrej *4*
-
George
George je můj nejoblíbenější Beatle, byl to skvělej zpěvák a kytarista. Jeho hlas je úžasný. Miluju jeho písničky, ať už s Beatles, tak jeho sólovky, nejvíc miluju My sweet lord. Moc mě mrzí, že zemřel *9* , jeho písně můžu poslouchat pořád. *14* -
DATUM
Nic proti, ale on se narodil 25.2.!!! *13* -
Zachránil se
Narodil se ve stejným roce jako Janis Joplin nebo Jim Morrison.Narozdíl od nich se drogami nezahubil.No,smrti se tím sice nevyhnul... -
George
Kdyby nebylo George,tak by se Lennon a McCartney třeba nikdy nesetkali a nevznikla by tak skvělá skladatelská dvojice. *4* *4* -
-
Re: George
Omyl! Johna a Pula seznámil Paulův kamarád Ivan Vaught a pak Paul seznámil Johna s Georgem *3* -
-
Re: Re: George
Promin máš pravdu
Paul:Potkal jsem ho(Johna)na Wooltonských
slavnostech jako obtloustý školák.Když se mi opřel o rameno,poznal jsem že pil.
Bylo nám tenkrát dvanáct,ale i když měl kotleety stali se z nás kámoši.
TO je vše.
JO a Gerge je nejlepší zpěvák všech dob a taky velmi dobrý skladatel! *5*
-
-
-
George
George byl nejlepší skladatel, co znám a rád bych doplnil Johnův výrok...před Elvisem nebylo nic, ale po Elvisovi....Byli George a Beatles.. *5* -
John
Kdyby nebylo George John by neuměl hrát na harmoniku *4* *3* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: John
Johna na harmoniku naučil sice George, ale Smith jeho strýc *3*
-
-
George is my love
George je super jsem do něho blázen jak něco *14* *14* Nevim co bych dělala bez něho furd ho musím poslouchat *14* *14* Nikdo už se nikdy nevirovná Georgi *15* *15* *4* GEORGE FOREVER!! -
-
Re: George is my love
To jsem psala já za Jirku georgeharrison tak promiňte za ženský rody *1* *1*
-