-
hg
<3<3<3<3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Narozeniny !!! :)
Happy Birthday George-yyy !!!! <3 *14* *14* -
on je vážně boží!!!!
George je vážně božííí!!!!! založila jsem ho jako interpreta na www.t-music.cz tak se prosím přidejte že se vám líbí děkuju moooc!! George je pstě BEST!! *14* *14* *14* -
zakladatel??
ahoj chtěla bych se zeptat kdo vytvořil tuto stránku o Georgeovi a kdo napsal životopis, díky -
Mmm..
Krásnej a talentovanej kluk je to. Vypadá trochu jako Leonardo Dicaprio zamlada *14* -
-
Hledám touto cestou ženu "lentilka48". Komunikovali jsme jinde. Napiš mail na pokorny.z1@seznam.cz, prosím. Díky.
-
-
Borec!!!
Ten kluk je fakt tipek nevi nekdo jestli se na nej da sehant icq nebo tak ? *3* *3* -
borec!!!!
...on je fakt borec, ma hezka usmev *14* ...dofam ze az pristi rok pojedu do Londyna tak ho potka .strasne bych si prala autogram *14* *14* *14* !!! -
bože
Už dlouho sme si planovaly s kamaradkou nějakou dovolenou ale něvěděli sme kam nakonec sme letěli do londýna george sem znala, jako taneční vzor ale že bych ho nějak extrémně milovala to né,vůbec sem ani netušila že ho potkáme když londýn je velkej jak kráva.S kamoškou sme si koupily zmrzliny a seděli na namesti tam bylo lidi a najednou zakricela kamoska a zahodila zmrzlinu a utikala za georgem sel jeste z Rosie.Okamzite jsem bezela taky a od te doby ho miluju a uz bez jeho fotek a videii nemuzu zit veskutecnosti je mnohem hezci a strasne sympaticky a na nic si nehraje a za jeho ůsměv bych i vraždila.... -
-
Re: bože
a v jakých místech jsi ho potkala? je úžasnej ááá a mám na něj menší kontakt .. asi né úplně na něj ale byl na officiální stránce webu :D:D chcete někdo se podělit? :) písněte na blog doublestar.blog.cz *14* -
jezis jak ja ho zboznuju nema nekdo na je nakej veci kontakt,jako tseba icq,neb tk?pls -
řikaš že je hezči než na fotkach a taaak jo...no tak to musi bej neodolatelnej naprtosto ho miluju...letos letim taky do anglie za tatou..tak doufam že budu mit takovy štěsti jak ty :) -
páááni ty se máš ... *14* *14* .... vidělas ho na vlastní oči to je úžasný -
ohh ZÁVIST :D:D:D:D
-
-
MuCq :-*
Toho kluka zbožnuju *14* -
-
Re: MuCq :-*
ja tkýý! ^^ *14*
-