Přejít na výpis diskuzí

George Sampson

OSOBNOST 12.5.2008 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • destiny-hope.cyrus

narozky

všecko neeeeeeeej *14* *14* *14*
  • cloudstrife

Narozeniny

Všechno nejlepšíííí k narozeninám :) *4*
  • cassie4

29.června

heey,dneska má George 16!! už sem pu přála na myspace *3*
  • skate-princess

Georgie

''ONE LOVE'' on je naprosto úžasnej to je nejlepší tanečník na světě a pěknej *1* mám ho za svůj vzor v tančení škoda že je z UK *3* *9* ale to nva *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • terry_c

Super boy ;)

Je skvělý ! Upe šílím, když ho vidím, jak tančí... !!! Je prostě upe nej... niukdo na něj nemá - sorry lidičky, kdo umí něco podobného, ale já si myslím své...!!!!!!!! *14*
  • fortturp

Wow

On je strašně hustej!Úplně tancuje suprově a je to fešák! Muck *14*
  • valentova13

*14* Tohoto kluka upe miluju mám o něm i webíček se můžete kuknout : www.george-sampson15.blog.cz - a zanech te komentíček plsky .......

Mám tě ume mocinky ráda chtěla bych tě někdy vidět na vlastní oči ..... a né jen na fotkách ..... upe krásně tancuješ .... miluji tě george ........ *14*
    • bedrunka_01

Re: valentova13

krásný blog... *14* *3* *8* *1*
  • destiny-hope.cyrus

on je fakt božíí

ten kluk nemá chybu *14* tancuje úžasně fakt válííí *14* a je peknej a ma fakticky úžasnýho kámoše *14* *14* *14* ou ae Georg povim vám to je kus:D na něm něco je co mi příde hozně sympatický něco mě k nemu upe přitahuje *14* *1*
  • Má talent..

George je strašně úžasnej, hezkej, milej kluk s nádherným úsměvem! Koukala jsem na soutěž už v roce 2007, takže ho znám z obou kol a jsem strašně ráda, že to loni vyhrál, že do soutěže znovu šel a znovu zabojoval. Má fakt talent a zaslouží si slávu! *3* Nebylo by špatný, kdyby měl nějaké vystoupení v O2 Areně v Praze.. *14* ,ale když to vyjde, tak pojedu i do Anglie.. *3*
    • Re: Má talent..

George má vystoupení v v prosinci v Praze
      *1* *3*
    • 02rng20

Re: Má talent..

máš recht...on za to stojí *14* *14*
  • :)

Sem starší, sem starší !!!!!!!!!! a mozna i hezci ale takhle tancovat to ee *3* mozna takhle *3* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit