-
george
ty jo to je fakt borec a je upa hezkej *14* *1* -
♥♥♥
jupííí v květnu jedu do Angliee tak doufám že tam na něj narazím *14* *14* *3* xD tyyjo George je upa nejlepší!!!! -
-
Re: ♥♥♥
jo já jedu v červnu do Anglie xD tak taky doufám, že tam na něho narazím xD
a je fakt muck...! :-* :D -
Re: ♥♥♥
jo ja taky jedu v kvetnu do anglie tak taky doufam *14* ze ho potkam *14* jezdim tam kazdou chvilu a vzdy doufam ze ho potkam v londyne sem potkala uz katy perry a leona jacksona al georgeho jeste ne
-
-
sexi :D:D
jooj on je taky krasnučky a sexi :D:D
Joj ja ho idem sežráát:D je úpaa aže...waaaw:D *14* *14* *14* *14* *14* *14* Lovee georgeeee -
-
Re: sexi :D:D
ja ho taky žeru to je takovy krasny chlapec *14* *14* *14* *14* *14* vazne k spapaní a krásne tancuje *3* *14* proste hami *14* -
-
Re: Re: sexi :D:D
hami mnami :D:D:D k sežráánííí :D:D
on je strašne pjeknučký ty kks...jha sa nanho nemošem vynadívat :D:D tho uz aj moja triedna ve še kto to je čo o nom stale hladam na informe obrazky :D:D:D:D
*14*
-
-
-
Výška
Nekdo se ptal na vysku George.Ja jsem ji hledala a pry meri 165cm.Bylo to napsany na netu takze nevim jestli je to pravda ale myslim si ze je. *3* *3* *3* -
-
Re: Výška
Jéééj dakujéém ..si strašne zlatá :D kde si to našla???? -
-
Re: Re: Výška
Na google.com -
-
Re: Re: Re: Výška
hh ok :D:D:
*14* *14* *14*
-
-
-
-
Bacha na veeec
keby sa dakomu chcelo robit so mnou na stranke www.georgesampson.estranky.cz tak sa ozviteee bo ja moc nestiham dakedy tam daco daam....ale nechcem aby ta stranka zanikla thakze daktooo plllls *9* -
-
Re: Bacha na veeec
ja ti s tym pomôžem :D -
-
Re: Re: Bacha na veeec
oqi diki *4*
-
-
-
Je fakt dobrej
Je fakt dobrej.Když sem byla v Anglii tek sem ho viděla v tý soutěži. *1* *4* -
George je super.....
George je úžasnej.....Škoda že je s británie.Ah jo. -
fotka :)
Ahojte !!! *15*
Mám strašne smiešnu fotku Georga ale brutal haha :D skoro som sa zadusila odsmiechu keď som to videla :D *15*
(no aj tak aj na tej fotke je fest krásny :D:D -pre mna urcite *14* )
I loweeee george *14* *14* *14* -
-
Re: fotka :)
jakuu jakuu daaaj
-
-
Ahooj :D:D
%Skoda že tu o nomk neni viac informaciónes napr. kolko meria atd.... :D:D..neviem preco ale zaujimalo by ma to ptž šecko ostatne viem:D (skoro) *3* *3* -
-
Re: Ahooj :D:D
=o)) no to jo...a jestli to je někde napsaný tak v angličtině....jinak je to nehoráááááádznej šukézňáák=o****ježiš já vždycky nemůžu z toho jeho nááádhernýho úsměvu *14* *14* *14* *4* *7* <3 ♥♥ -
-
Re: Re: Ahooj :D:D
Njn...a v tej angličtine to by mi nevadilo ja by som to pohodk preložila :D ...celko viem anglinu a vlasne šecky články čo o nom čítam(ktoré stoja za to) sú v angline takž to by nevadilo ak niečo máš tak mi to pošli :D
Prelžím a dám to sem :)
NO presne on má nádherný úsmev taký že ked sa na nejakú babu pozrie tak odpadne(myslím to dievča) Bošee co by som dala keby som sa s nim mohla stretnúť....on je uplne suprový :D A krááásny :D
(a čo je to šukézňáák??? ..plss)
*14* *14* *14*
*14* *14* *14* Miluuujeem ho :D woooow -
-
Re: Re: Re: Ahooj :D:D
*14* šukéézňák toe takový oslovení že je to nááááádhernej kluk a uplně k sežrání *3* jj tak já ti pak kdyžtak něco pošlu j?...a jestli chceš tak se podívej na můj blog www.cassie1234.blog.cz zatim tam toho je málo ale je celej o georgeovi *14* *14*...no joo...kdybych se s nim setkala a usmál se na mě tak taky omdlim:D:D já bych omdlela jenom kdybych ho viděla *14* *14* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahooj :D:D
šukéézňák-wow to je supeer george je odteraz šukéézňák :D
Jasan pošli možeš na moj mail: saska1110@centrum.sk
*3*
NO presne wow ja keby som sa ho dotkla gtak si už ani ruku neumyjem :D:D:D
stráášne je krásny zwatulinkýuý jooj
Nechvceš spriateliť mižme si písat :D:D
A na ten blog hned iudem kuknut :?
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Best
Skvelý tanečník..zbožnujem ho je strášné zlatučký a je krásny(nech si hovorí každý čo chce :D)proste je best.
Keď tancuje tak mám zimomriavky :D wow *14* *14* *14* *14*
I love you George *14*