Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelynba

?!?!

Ľudia, neverím vlastným očiam !!! Od včera večera doteraz stihli Bloomky stiahnuť Gerryho náskok o 2,5 tis. hlasov z 5,5 na 3 tisíce rozdiel !!!! *9* Jak je toto možné ??!! Chytá ma z toho depresia - človek sa snaží čo môže a teraz toto.... A to je ešte iba 11.2.! Čo robiť ??? *7*
    • Re: ?!?!

No právě teď to sem jdu napsat a vy jste mne předběhla. Je to šílené, co ty mladé holky dokáží. Místo, aby se učily do školy, tek sedí na netu a klikají. To jsou všechno fanynky pod dvacet let. Jsem z toho zděšená. *10* *10* *10*
      • evelynba

Re: Re: ?!?!

Ja tiež - a len malou útechou by mi mohlo byť, že aj nemecké fanynky sú rovnako zdesené ako my *9* Urobí s tým niekto niečo? Snáď sa začnem aj modliť...Bloomky choďte do čerta... *5*
        • Re: Re: Re: ?!?!

Zdá se,že poslechly.
  • charlaine

In Touch

Tak jsem se dnes dočetla v časopise(no jo bulvár,já vim,ale kdo tvrdí,že to nikdy nečte,tak ke....tedy si vymyšlí),že na párty po udílení cen Golden Globe zkusil flirtovat Gerry s Kate Hudson.Že prý je snad nejkrásnější ženská na světě-jí šuškal do ouška *10* Ale zbytek večera prožil u šampáňa s JA.Nicméně ho ve výše zmiňovaném časopise označili jak profi baliče.Teda to je hroznej chlap......ale tak krásnej a sexy a a a vůbec.My ženy máme holt slabost pro uličníky.A útěchou nám může být,že Gerry nebude zřejmě ,,horňák",vždyť KH příroda v Těchto partiích příliš neobdařila,vlastně skoro vůbec *3*,a GB z ní přesto unesen.Takže,jak už bylo mnohokrát řečeno-krása je pojem relativní a Gerry to jistojistě dobře ví. *3*
    • Re: In Touch

Mohu vědět v jakém časopise jste to četla?
      • charlaine

Re: Re: In Touch

In Touch,dnes vyšel.Ale nebojte,určitě na stáncích ještě bude i zítra a v další dny jistě také.Alespoň v našem městě tomu tak bývá. *3*
        • Re: Re: Re: In Touch

Díky. *3*
          • Re: Re: Re: Re: In Touch

*4* tak máme s Gerrym rovnaký vkus na ženy *1* podľa mňa je Kate H. nádherná a charizmatická
  • Sto příspěvků.

Já to dokázala, Jsem stý příspěvek. Hurá! Teď si ještě něco budu přát a snad se mi to splní. *3*
    • Re: Tisíc příspěvků.

Já se spletla. Ono je to už tisíc příspěvků. Tak to se mi nic nesplní. *9*
  • charlaine

Opět vše OK

Mám příznivou novinu.Situace opět pod kontrolou.Pravda,školou jsem se ohánět nemohla,tam je po všech stránkách vše v nejlepším pořádku(díky Bohu),ale ratolest sama pravila:,,Končim s klikánim,nebaví mě to,ať si klidně ten tvuj Gerard vyhraje.A jestli,chceš,někdy ti na něj kliknu..."Prý jestli chci,samozřejmě že chci,pokud má klikat-tak na miláčka GB,nebo vůbec nikam....A pak vyšla najevo celá pravda,když milé dítě přiznalo,že nechce,aby se na ni,,ty paní z netu zlobily" *4* .Díky.holky moje,dobrý zásah. *3*
    • Re: Opět vše OK

Musím uznat, že jste jako rodič obstála na výbornou. Vyřiďte dceři, že dobrý skutek se jí jednou vrátí v dobrém. Já jsem sice zastrašovala, ale netušila jsem, že si to chudinka vezme tak k srdci. Trochu mne to dostalo a tak si myslím, že notebook ať si užívá, jak je jí libo. Přeci nebudeme kvůli jednomu štramákovi tyranizovat naše milované ratolesti. odvolávám, co jsem odvolal......... *3*
      • charlaine

Re: Re: Opět vše OK

ale z toho si vůbec,milá Ado,nedělejte hlavu.Já samozřejmě vím,jak jste to myslela a pobavilo mě to.A co se té mé treperendy týká,vůbec není na škodu,když se věnuje jiným věcem než počítači. *3* Vždyť ona dobře ví,jak ráda tuhle stránku navštěvuji,a moc dobře ví,že kdyby mi tu s vámi všemi nebylo fajn,nechodila bych sem.A obě moje děti mou posedlost GB znají.A už si zvykly.Občas si neodpustí poznámku:,,Co na něm máš,vždyť je starej..."No jo,v jejich věku by mi asi nejspíš cukrouš Gerry také připadal starý.Ale dnes mi jen o málo starší než já a tudíž ...vůbec,,starej" není *3* *1*
        • Re: Re: Re: Opět vše OK

Tak to jsem ráda, že je vše OK a že jste pochopila mou nadsázku. Jinak Vám závidím, že jste ještě mladší , než Gerard. To já už říci nemohu. Inu, jak se říká, nejvíc hoří stará vyschlá stodola. *14* *1*
          • evelynba

Re: Re: Re: Re: Opět vše OK

*4* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Opět vše OK

Žádná zábava a koukejte klikat a klikat. *13*
  • charlaine

konkurence

Tomu neuvěříte.Konkurenční boj o hlasy svádíme i doma.Ano,zjistila jsem,že má dcerka kliká na Orlanda.Představte si,já klikám jak zběsilá.A opodál v pokoji hlasuje ona na notebooku.Tak to abych si prsty ušoupala.No zatím náš chlapec vede,snad to vydrží....
    • Re: konkurence

Milá charlaine, předpokládám, že doma uvedete vše do pořádku. V zájmu naší věci a v zájmu Vaší dcery, aby se učila, že jí notebook zabavíte na celý měsíc. Je velmi nutné, aby Vaše dcera nehajdalačila. Vyzývám Vás proto, myslete na budoucnost své dcery!!!!! Je to neodpustitelné, jakou anarchii doma trpíte! Nedopusťme, aby nás děti ohrožovaly v naší svaté válce! *13* *13* *13* Jdu zase kliknout.
      • evelynba

Re: Re: konkurence

Skutočne krásna a komická situácia *4* Pravdu má Ada - v tomto prípade je v záujme veci nutné uplatniť rodičovskú autoritu!!! Demokracia teraz musí ísť bokom - klikať sa bude tam, kde povie matka - a basta!!! Našťastie mojich synov toto absolútne nezaujíma, takže konkurenciu nemám. *3* Držme palce sebe aj Gerrymu, nech nám to vydrží do konca mesiaca. *16* A vôbec, keď sa nad tým zamyslím - čo to je za spravodlivosť? My sa tu ideme strhať pri klikaní a on si, pán veľkomožný, odpočíva a užíva... *3* Tí chlapi - tí to vždy vyhrajú... *3*
  • charlaine

Nevzdávat a klikat

Ještě než půjdu do hajan,kliknu Gerrymu hlas.A hned,jak zítra přijdu z rehabilitačního cvičení,budu klikat další.Alespoň do té doby,než se vrátí potomstvo ze školy,pak už se ke klikání dostanu ztěží.Ale pokusím se pak ještě večer naklikat co se dá.A snad opravdu zaberou i fanynky v jiných zemích.Protože,jak napsala evelynba,my to asi samy nezvládneme. *9* Když uvážím,kolik nás je tady.....Je to,jak by řekla moje ratolest...hustý,fakt hustý. *9* .Ale nač stahovat kalhoty,když brod je daleko.Bojujeme,holky *16*
  • Už je to lepší

http://justjared.buzznet.com/tags/g erard-butler/
    • evelynba

Re: Už je to lepší

Chlapec sa zase trochu vytiahol - zdá sa že už nie je taký "sádelníček" ako nedávno (už neviem kde to bolo a hľadať sa mi to nechce)... *14* No ale JA - chudinka, mala by si dávať pozor na to, aké plavky si navlečie *9*
      • charlaine

Re: Re: Už je to lepší

Pravda,bříško už má celkem ploché.A ohledně plavek JA musím souhlasit.To nebyl dobrý tah.A my fanynky GB se neubráníme škodolibému pousmání.Asi to od nás není moc hezké,ale když my se tak nerady o Gerryho dělíme. *9* *3*
  • Alarm!!!!!

Bloomky jedou jak fretky!!!!! Můžeme vůbec něco zachránit???? *10*
    • charlaine

Re: Alarm!!!!!

KLIKÁM A KLIKÁM,ALE TO BY CHTĚLO,ABY NÁS KLIKALO VÍC A ČASTĚJI.ZAČÍNÁM MÍT OBAVY *9* *9*
      • charlaine

Re: Re: Alarm!!!!!

Využívám svou neschopenku k tomu,abych klikala,klikala a klikala.Vida,k čemu se hodí pracovní neschopnost. *1*
  • evelynba

Gerry a ženy, klikanie

No, myslím, že sa teraz s fámami o GB a ženách (Priyanka, Jennifer...) vrece roztrhlo - nuž, nemôžeme nič robiť, má na to právo, aby si nejakú už našiel (už je aj načase), ja len mám taký "materský" pocit - mám obavy nie z toho, že nejakú bude mať, ale z toho, aby nenaletel, aby tá, ku ktorej sa pripúta, bola naozaj hodná jeho a jeho lásky, lebo vždy si spomeniem, ako povedal, že nechce manželstvo na 7 mesiacov, že chce trvalý a plnohodnotný vzťah na celý život... Bojím sa, aby sa nesklamal - nuž, ale je to na ňom, my s tým nič neurobíme... *9* A čo sa týka hlasovania, sledujem dnes (mám voľno) že Bloomky sú zase veľmi pilné, už stiahli 5,5 tisícový náskok na 4,8 tisíc. Je to ešte dobré, ale ak to takto pôjde ďalej... *7* *9* Už uvažujem, čo urobiť *7* Napadlo ma dokonca, či nepoprosiť Dabu, ktorá evidentne vie výborne anglicky, aby na stránkach GB galls a GB net trochu zobudila Gerryho fanynky v zahraničí *7* Lebo my na to napriek našej usilovnosti nebudeme stačiť, nie je nás dosť *9* Ešte budem do večera klikať... Pekný deň všetkým *4*
    • cinderella.l

Re: Gerry a ženy, klikanie

Máme stejné myšlenky. Už v minulosti jsem uvažovala o tom, jakým způsobem zvýšit počet hlasů. Snažila jsem se dostat do FC Japonska nebo Ruska, abych je povzbudila v hlasování. Tam je fanynek opravdu hodně. Nicméně zatím se mi to nepodařilo.
      A tak alespoň pokaždé, když se kdekoliv hlasuje pro Gerryho ( ať to byl loňský nejatraktivnější muž či filmová hvězda roku nebo nej sexy Skot ) oslovím svoje " kamarádky " na jedné Americké stránce Gerryho fanynek.
      Věřím, že pilně hlasují. Evidentně totiž Gerryho milují a obdivují stejně jako my.
      *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • charlaine

je toho moc

je prostě ten náš kluk na roztrhání.Tolik práce,z filmu do filmu a do toho zvládat všechny ty slečny.To dá zabrat.Jen ať relaxuje,když má možnost.Jen by koĺem sebe nemusel mít těch obivovatelek tolik.Hu,to se nám ostatním pak moc nelíbí.Ale co naplat,je to přirozené,že je tak obletovaný.Tak krásný chlap,skvělý herec a seno v hlevě také nemá.Nedá se čekat,že bude sám.Buďme nohama na zemi.
    • Re: je toho moc

Když já bych ho chtěla jen pro sebe. *9*
      • charlaine

Re: Re: je toho moc

Právě,já taky.Ale my bycho se nějak dohodly,že *3* Otázkou je,jestli by na náa byl milý Gerry vůbec zvědavý *9* A pak nevím,jak bych zareagovala gerrymu tváří v tvář.No to by asi byl trapas.Buď bych sebou praštila,nebo zírala a nevydala hlásku.Úplně to vidím *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit