-
Pomoc!
Děvčata,musíme klikat jako divé.Colinu Firthovi hlasy nebezpeěně přibývají.A jemu přece vítězství nenecháme!A vlastně nikomu kromě Gerryho! *13* -
Hlasování
Zdravím všechny!
Jsem ráda,že jste všechny tak fajn,že držíme za jedno.
Od doby co jsem se zbláznila do Gerryho mne už nějaký J.Depp nezajímá.
Takže hurá do klikání,ať je náš Gerry první!!!!! *3* -
-
Re: Hlasování
Ač klikám pro Gerryho myslím,že Johnny si to poslední místo rozhodně nezaslouží,přála bych mu druhé.Protože on je opravdu velmi velmi dobrý. -
-
Re: Re: Hlasování
Ano, je dobrý, ale tu ide o najatraktívnejšieho muža, nie o najlepšieho herca no a jeho fanynky sa ešte asi nezobudili. Ale ako som písala, do konca mesiaca je ešta ďaleko, ešte sa môže všeličo zmeniť...Dúfam že nie v neprospech GB *13* , kľudne nech je JD druhý... *3*
-
-
-
hlasy pro Gerryho
milá evelyn,a ostatní,díky,že tak pilně posíláte hlasy GB.On si to zaslouží.A zatím hlasy utěšeně přibývají prospěch našeho miláčka.Tak jen neusnout na vavřínech.Colin Firth je v závěsu,sice Gerry má slušný náskok,ale není všem dnům konec.Takže,žhavte,milé slečny a paní,prostě obdivovatelky našeho Gerryho.Ať je titul jeho.a jak napsala evelyn:díky,že jste.Protože tuhle diskuzi navštěvuju fakt ráda. *3* -
Hlasování
Dnes už nastartovaly i fanynky J.Deppa. Je začátek měsíce a tak teprve začíná boj. *8* *8* *8* -
-
Re: Hlasování
Zdravím,holčičky moje!!!!Dlouho jsem tu nebyla-nééé svojí vinnou,tak se teď vracím v plné parádě a jsem tak šikovná,že jsem konečně též otevřela stránky s hlasováním a přidávám se tím do vašich řad a budu klikat a klikat a klikat!!!!!Gerry jsi jediný chlap,který mě nikdy nezklame,tak co bych pro Tebe neudělala!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Hlasování
Taky klikám a klikám.Takže,dámy,klikejte snaživě také,ať Gerrymu hlasy přibývají. *3* -
-
Re: Re: Re: Hlasování
Klikáme a klikáme *3* len aby nám to vydržalo do konca mesiaca - zatiaľ je to dobré, ale netreba predbiehať... všetky sme na tom ako kaculencicka - čo by sme pre GB neurobili ??? Zdravím Vás všetky - som rada že ste... *4* Krásny večer aj nasledujúci deň a aj všetky ďalšie....
-
-
-
-
Muž měsíce
Tak milé dámy, začínám mít pocit, že Colin Firth je nebezpečný!!!!! Musíme přitvrdit a být velmi pilné. *13* *13* *13* -
-
Re: Muž měsíce
také jsem na to koukala.Hlasuju,jak jen to jde.Takhle to nesmíme nechat.Gerry,neboj,my Tě v tom nenecháme!! *4* -
Re: Muž měsíce
Ano, ten istý pocit mám už od rána - teda bude to naozaj fuška, keď si pomyslím, že ešte je iba 2.2. - ešte 26 dní !!! *10* Dnes som dala Gerrymu najmenej 20 hlasov - ale už som z toho naozaj unavená....Tak hlavu vzhúru přímo hleď vypnout hruď ... a do toho *15* *3*
-
-
Hlasování za leden
Tak tu máme nový měsíc a s ním hlasování za leden. Měly bychom se snažit, "konkurence" může mít také velkou podporu, i když zatím to vypadá hezky!
http://www.hellomagazine. com/vote/mostattractiveman/month/in dex.html
*3* -
-
Re: Hlasování za leden
Díky za upozornění. To zas bude makačka. *3* -
-
Re: Re: Hlasování za leden
To áno, ale hurá do toho...!!! *3* Myslím, že Gerry by sa do ročného finále rozhodne mal dostať *14* -
-
Re: Re: Re: Hlasování za leden
No to je naší svatou povinností ho tam dostat. I přesto, že se nemrava spustil s drakem. (Proboha, proč ne s dračicí, když už tak?) *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Hlasování za leden
*1* *1*
-
-
-
-
-
srandičky
Ak som to pri mojej angličtine dobre pochopila, Gerry si zase zašpásoval na adresu novinárov a keďže ho sústavne spájajú s jeho filmovými partnerkami, tentokrát spí (= má sex) s drakom... *1*
http://www.dailyrecord.co.uk/sh owbiz/celeb...86908-22003392/
D -
-
Re: srandičky
Možná je ten dráček v tom animáku roztomilejší než některé jeho filmové partnerky. *1* -
Re: srandičky
Neviem, prečo môj príspevok neprešiel celý - ešte som napísala, že: Dúfam, že zase niektorí milí novinári jeho humor nepochopia a budú písať blbiny ako v tom TV časopise, kde hlavný titulok znel, že Butler má rád hlúpe ženy. *9* -
-
Re: Re: srandičky
tak s těmi hloupými ženami mě to takz zarazilo.a dost by mě zajímalo,nakolik je to pravda.Nechce se mo tomu věřit.Netvrdím,že si Gerry potrpí na filozofky,ale že by byly jho gusto povrchní krásky?tedy,krásky budiž,ale bez mozku?No to snad ne?! -
-
Re: Re: Re: srandičky
O tom jeho výroku, že raději hloupoučké a krásné pochybuji. Buď to byl opět jeho "hec", nebo novinářský plk. Vzhledem k tomu, že se o GB všichni vyjadřují jak je inteligentní, tak by zajisté dával přednost ženám nenápadným, ale bystrým a vtipným (pokud ho ženy zajímají). Většinou to tak bývá, že jeden z partnerů je vzhledu přitažlivého a druhý nikoliv. Krásný vzhled je ale nesmírně relativní pojem. -
-
Re: Re: Re: Re: srandičky
taky si myslím.Právě proto,že si o GB myslím,že je inteligentní,se také přikláním k názoru,že si Gerry zase jednou z novinářů utahoval.Určitě by nechtěk být s někým,s kým si nemá co říct.Dobře,já vim,že v jistých situacích toho člobvěk moc nenamluví,ale tekhle jednoduchej Gerry prostě neni.A jak Ada správně napsala,pojem krásy je relativní a subjektivní.Každý má o ní jinou představu a hlavně to neni všechno,že *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: srandičky
tak si to po sobě čtu...a zíram na ty překlepy *1*
-
-
-
Re: Re: Re: srandičky
Presne o tom to je, preto som to napísala, lebo to je typický príklad, ako novinári dokážu prekrútiť a nepochopiť niektoré veci. Pokiaľ som to ja dobre pochopila, Gerry s istou iróniou a s takým tým "anglickým" (či lepšie povedané "škótskym")humorom niečo podobné povedal, ale skôr v tom zmysle, že nemá rád také tie premúdrelé ženy, ktoré musia mať navrch. A to je niečo úplne iné než to, čo z toho vyrobili novinári. *9* Tak nech žije Gerryho humor *4*
-
-
-
-
AD: anketa
Milé dámy a dievčence (tentoraz píšem neprihlásená, lebo ma neviem prečo vždy z prihlásenia vyhodí, keď prekliknem na diskusiu), som veľmi rada, že som vyvolala túto príjemnú diskusiu na tému filmov a hereckého umenia nášho drahého GB. A som mimoriadne potešená všetkými vašimi príspevkami - presne to som čakala a hovoríte mi všetky zo srdca. *3* Je to presne tak, ako má byť - každá máme svoje najobľúbenejšie filmy, ale v zásade sa všetky zhodujeme na tom, že Gerry je proste super v najrôznejších hereckých polohách a to je na ňom tiež obdivuhodné. *14* Zopakujem, čo som už raz písala, citovala som nejakého recenzenta práve vo vzťahu k rôznosti Gerryho rolí: "ten človek je snáď chameleón..." Osobitne ďakujem Cinderelle, napísala to tak nádherne! , tak výstižne! , že to by nedokázal snáď ani renomovaný spisovateľ. *3* A určite vypovedala to, čo máme my všetky na duši a na srdci. No a ešte môj príspevok - mňa Gerry najviac uchvátil vo Fantómovi (ako som už neraz spomínala, okrem hereckého výkonu hlavne kvôli srdce lámajúcemu a dych zastavujúcemu spevu) a vo fascinujúcej, hlboko psychologickej roli v LAC. To sú moje topky *14* *14*, ale milý bol aj v TUT a zaujímavý aj v Gamerovi atď atď. Na záver sa ale priznám, že som ešte nenašla odvahu pozrieť si PSILY *8* a to najmä kvôli Hillary, ktorá mi tam akosi hrozne nesedí....
Prajem všetkým fanynkám GB krásny deň *4* -
-
Re: AD: anketa
Milá Evelyn,
velmi Vám děkuji za pochvalu. Nebudu zastírat, že mě potěšila a zároveň dojala až k slzám.
Vzpomněla jsem si totiž na velkou náhodu a následný " šok ", kdy se Gerry poprvé objevil v mém životě.
Bylo to jako ... blesk z čistého nebe, jako ... nalézt čtyřlístek na úplně nečekaném místě, jako ... otevřít poslední Popelčin oříšek. Chvíle napětí, očekávání, které vystřídá maximální pocit štěstí.
Nikdy na ten okamžik nezapomenu. *14* -
ano,i já GB poprvé zaregistrovala ve Phantomovi.A řekla jsem si:,,Kdo je ten fantastický muž?" A od té doby,a že už jsou to roky,jsem jeho obdivovatelka.Hltám každý nalezený článek o něm.Každá sebemenší zmínka o něm mě donutí si zakoupit časopis.(i když ho třeba do té doby vůbec nekupuji)Prostě jsem do něj blázen *14* !Být fanynkou tohoto charismatického muže je potěšení,neboť on není jen vysoký mužný sexy chlápek,ale dostalo se mu i vrchovatě talentu.Těší mě,jak jeho hvězda stoupá.Neméně sympatické je,že zatím netrpí manýry hvězdných primadon.A pevně doufám,že náš Gerry si tenhle zlozvyk ani v budoucnu neosvojí. *4* -
-
Re: Re: AD: anketa
taky pevně doufám,že nám ho Holywood "nesežere" a nepochytí hvězdné manýry,ale Gery mi přijde tak lidský a bezprostřední a konec konců i dost "velký" kluk na to aby se tímhle pozlátkem nechal zlákat.Musím se pochlubit Vám všem *14* ,mám úžasnou kamarádku,která mi teď na netu stahuje a vypaluje filmy s Gerym a byla jsem v absolutním šoku,že ho znám už léta a nevím o tom *9* .Viděla jsem ho v Timeline a v Dear Frenkie a strašně se mi líbil a vůbec jsem ho nespojovala s Fantomem *14* .PSYL jsem obrečela tak,že jsem ještě ráno neviděla přes opuchlá víčka,ale TUT mě skvěle pobavil *1* Gery je tam kouzelný a jak umí líbat,ještě tu namě čeká LAC,Gamer,Zapomenutý ostrov,Rok,n´Rolla a Harrisonovy květy což nevim co je,ale pokud tam hraje Gery tak to skouknu a podělím se o emoce,ačkoli stejně nebudu objektivní prostě to bude ON a hotovo *14* *14* .Jdu na emočně energetickou bombu jménem GB zalezu pod peřinu a budu slintat. krásnou dobrou noc *4* -
Re: Re: AD: anketa
Jsem stejný případ jako Vy a myslím si také to, co si o GB myslíte i vy. -
-
Re: Re: Re: AD: anketa
Tak díky *4* Je příjemné vědět,že v tom člověk nelítá sám. *4*
-
-
-
PSILY vřele doporučuji!!!
Hillary je tam překvapivě přirozená,s Gerrym jim to skvěle funguje *3*
Zkuste to překonat a uvidíte,že ten film stál za shlédnutí.
Přeji příjemný zážitek *4* .
-
-
GB a Haiti
GB není jen krásný chlap. V minulých dnech se mj. spolu s dalšími hvězdami zúčastnil charitativní akce, jejímž iniciátorem byl G. Clooney (výzva k telfonickému dárcovství, která přinesla 35 mil. USD) a (rovněž spolu s některými dalšími) se zavázal po dobu příštích let přispívat na Haiti 50 tis. USD ročně. *3* -
-
Re: GB a Haiti
K jeho záväzku dávať počas 5 rokov po 50.000 USD je pre anglicky zdatných možné si prečítať napr tu: http://www.streetinsider.com/Press+ Releases/Stars+Support+Artists+for+ Peace+and+Justice%2C+Making+Long-Te rm+Commitment+to+the+Future+of+Hait i/5269535.html
Okrem toho sa údajne chystá aj osobne odletieť na Haiti a tam pomáhať (? neviem, nerozumela som mu, čo hovorí) :
http://www.youtube.com/watch?v=x s5RkbPqOyI -
Re: GB a Haiti
Z toho mam fak dobrej pocit.Je vidět,že GB má srdce na pravém místě.
*4* -
-
Re: Re: GB a Haiti
Záznam z charitativní akce mimořádně vysílala TV Nova 23. ledna v 8. hodin ráno a bylo to opravdu dojemné.
O tom, kde má Gerry uložené své srdce, o tom skutečně není pochyb. Leží na tom nejsprávnějším místě ! *3* -
-
Re: Re: Re: GB a Haiti
Plne súhlasím, veď to nie je prvá dobročinná vec, v ktorej sa angažoval. *4* Ja som sa ale dočítala, že vyzbierali až 57 mil. USD. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: GB a Haiti
Já vím,že mu charita není cizí.Myslela jsem to tak,že je fajn,když tekových a podobných činnostech neustává. *4*
-
-
-
-
-
anketa
Keďže je teraz také trošku hluché obdobie a ani nemáme kde klikať (okrem Ujde to, kde sa to zo dňa na deň zhoršuje), pokúsim sa vyvolať takú menšiu internú anketu - o rebríčku filmov sme sa tu už rozprávali, teraz by sme sa mohli vyjadriť k hereckému výkonu (umeniu) nášho drahého Gerryho. Viem že pre nás všetky je najkrajší, najlepší, sexi, charizmatický, úžasný atď. atď....aj pre mňa *14* *3* ale skúsme sa trošičku odosobniť od všetkých týchto superlatívov a skúsme vážne porozmýšľať - ktorú doterajšiu rolu zvládol najlepšie? ktorá mu najlepšie sadla? kde sa ukázal ako super herec? a prečo? - prepáčte mi, nechcem vás do ničoho tlačiť, len si myslím, že na dlhé zimné večery by to mohla byť zaujímavá téma na písanie aj na zamyslenie... *4* čo vy na to ??? *4* Prajem krásny večer ... *3* -
-
Re: anketa
Je opravdu těžké hodnotit Gerryho výkony,každý má jiný vkus,ale u mne navždy vyhrál film PSILY,možná protože jsem ho poprvé v tomto filmu zaregistrovala(a už se to se mnou veze *1* )Přišlo mi,že mu tato role opravdu sedla.Věřila jsem,že tak skutečně žije.
Pak PHANTOM,probrečela jsem ho celý jak želva.Bylo to všechno tak procítěné,opravdu jsem věřila,že Christine neskutečně miluje.
No a nesmazatelně se mi vryl do srdce i ve filmu 300.
Je to zvláštní film,hodně chlapácký,ale je jiný a originální a Gerry je tam opravdový král *14* -
Každá Gerryho role nás něčím zaujme, něčím osloví. Jednou rozesměje, podruhé rozpláče. Pokaždé však máme ten zvláštní pocit, o kterém jsem zde psala už v minulosti. A sice, že nás Gerry vždy imaginárně pohladí a rozechvěje naše tělo i duši.
Každý z nás má však ve svém srdci roli, která nás oslovila a rozechvěla naši srdeční membránu o něco více než ty ostatní.
Gerry je člověk, který zaťuká na dveře vašeho srdce, bez vyzvání vstoupí a navždy v něm zůstane. V mém srdci Gerry zakotvil díky roli The Strangera z Dear Frankie, ale především pro mě dosud nepřekonanou úlohou Johnnieho Donna z minisérie The Jury. To je prostě herecký koncert a ... můj TOP ! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: anketa
The Jury som napr. tiež nevidela... dá sa to niekde pozrieť? -
-
Re: Re: Re: anketa
Tentokrát se nehlásím, jen přeposílám odkaz s významnými scénami z Jury (z hlediska GB):
http://ilovemylifebrothersand sisters.blogspot.com/2009/01/jury-g em-not-to-be-missed-if-you-like.htm l
Jinak The Jury je šestidílný britský televizní seriál (je o něm stránka i na tomto serveru, velká část se odehrává v soudní síni, seriál sleduje i osobní život některých z porotců, z nichž jednoho GB hraje), u nás to šlo před několika lety na ČT2 (samo o sobě je to velmi zajímavé i bez hereckého obsazení), DVD vyšlo v UK i v USA, ale z nějakého důvodu ho neposílají do našich končin a tam se také běžně sehnat nedá (musel by si ho objednat někdo s adresou tam a přivézt či poslat ho sem). Na DVD je natočeno čistě těch šest dílů (bez bonusů a bez titulků - nejsou tam ani v angličtině). ČT to musí mít i nadabované, tenkrát to v té televizi dávali česky, ale nevím, jak to mají s vysílacími právy. -
-
Re: Re: Re: Re: anketa
Omlouvam se za to dvojí poslání, to bylo nedopatření.
-
-
Re: Re: Re: anketa
Tentokrát se nehlásím, jen přeposílám odkaz s významnými scénami z Jury (z hlediska GB):
http://ilovemylifebrothersand sisters.blogspot.com/2009/01/jury-g em-not-to-be-missed-if-you-like.htm l
Jinak The Jury je šestidílný britský televizní seriál (je o něm stránka i na tomto serveru, velká část se odehrává v soudní síni, seriál sleduje i osobní život některých z porotců, z nichž jednoho GB hraje), u nás to šlo před několika lety na ČT2 (samo o sobě je to velmi zajímavé i bez hereckého obsazení), DVD vyšlo v UK i v USA, ale z nějakého důvodu ho neposílají do našich končin a tam se také běžně sehnat nedá (musel by si ho objednat někdo s adresou tam a přivézt či poslat ho sem). Na DVD je natočeno čistě těch šest dílů (bez bonusů a bez titulků - nejsou tam ani v angličtině). ČT to musí mít i nadabované, tenkrát to v té televizi dávali česky, ale nevím, jak to mají s vysílacími právy.
-
-
-
ja sa tiež budem opakovať - pre mňa podal najlepší výkon vo Fantómovi - práve preto, že je pre herca veľmi ťažké hrať a stvárniť pocity v tvári, ktorá je spolovice zakrytá.. ale keď si pomyslím konkrétne na dve scény, mám zimomriavky:
1/ scéna na balkóne, keď si vypočul Christine a Raula a keď rozdrvil v prstoch tú ružu - podľa mňa úžasne vyjadril bolesť a následnú túžbu po pomste
2/ na konci, keď mu Christine vrátila prsteň a jemu sa kotúľali po lícach myslím, že pravé slzy - tam sa dotkol priamo srdca... *3*
a potom nasleduje Dear Frankie, One more kiss a LAC
takisto som nevidela všetky filmy s Gerrym a tie akčné ani neplánujem *4* ale v týchto sa mi páčil najviac, i keď je skvelý vo všetkých - a v každom iným spôsobom *14* -
Zdá se to jako docela lehká otázka,ale není.Tedy když mám mluvit za sebe.Když tedy odmyslím,to čím okouzluje nás,slečny a paní,je to určitě dobrý herec.A že zvládne různé role.Proč by jinak v LAC měl proti sobě Jammieho Foxe,držitele Oscara?Určitě proto,že v produkci věřili,že mu GB bude důstojným protihráčem. Vlastně,když uvážíte,s kým kdy hrál,tak po většině jsou to lidé talentovaní a ocenění.On je opravdu nadaný herec.A já si netroufám hodnotit,kde podal nejlepší výkon.Takže to napíšu jinak,sedla mu role v PSILY.Ale i TUT jako by mu bylo šité na míru.Ale zvládne i zahrát emoce,kdy mu věříte,že je na dně a zoufalý.Takže pak vybírejte...Ale jestli se podaří zrealizovat natáčení hry podle W.Shakespeara-Coriolanus-tak věřím,že i v tohle dramatu nám potvrdí,že není jenom pěknej chlap,ale zatraceně dobrej herec. *4* -
-
Re: Re: anketa
Mě nejvíce zaujal jako herec v těch filmech, které jsem uváděla i v předchozí "anketě" - Fantom, The Jury, Dear Frankie, LAC. Tedy v tomto případě musím přidat BOAW (česky Klub vyděračů), předpokládám, že on je úplně jiný než Neil, ale zahrál ho skvěle. *3*
-
-
Přemýšlím o jeho filmech, které jsem viděla. Bohužel, neviděla jsem všechny jeho filmy. Já si asi netroufnu hodnotit jeho herecké výkony. V některých rolích byl roztomilý, někde zase chlapácký, jinde sympatický....... ale, ať už hraje cokoliv, mně se líbí, já ho zbožňuji, oči z něj nespouštím a nepřemýšlím. Myslím si, že je v každé roli dobrý a že herecké nadání umí uplatnit. Vzhledem k tomu, že jsem jeho dlouholetou fanynkou, uvědomuji si , že s přibývajícími lety a stoupající popularitou, ztrácí Gerry jisté chlapecké kouzlo, které jsem na něm nejvíce milovala. Ještě ve filmu PSILY z něj ony klukovské jiskřičky jiskřily. Stále je to však chlap, který by stál za hřích. *14* *14* *14*
-