Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cinderella.l

Gerry v Mexiku

Momentálně si Gerry užívá sluníčka s Jennifer Aniston ( nejen s ní ) v letovisku Los Cabos v Mexiku. *3*
    viz článek:
    http://www.people.com/pe ople/article/0,,20342269,00.html?xi d=rss-topheadlines
    viz důkaz:
    http://img402.imageshack.u s/i/73560292.jpg/
    • daba

Re: Gerry v Mexiku

A jakmile JA oslaví narozeniny, chystá se GB na karneval do Ria! Musí si trochu užít mezi filmováním (na jaře by snad už měl natáčet Coriolana). *3*
      • Re: Re: Gerry v Mexiku

Tak to si Gery určitě užije, protože v jakémsi rozhovoru Gery naznačil, jak moc a moc se mu líbí ženy kreolského typu. Jen aby tam nenakoupil nějakou ošklivou nemoc. Jestli je podobojí, tak strádat také nebude. Gayů je tam také hodně. Mám o hocha strach a neměl by tam jezdit. Celý ten karneval je jedna velká hanbatá chlípnost. *13*
        • charlaine

Re: Re: Re: Gerry v Mexiku

to je fakt.a procento výskytu pohlavních nemocí n Brazílii není zrovna zanedbatelné *13* Gerry,pozor. *13*
    • charlaine

Re: Gerry v Mexiku

To je prostě náš požitkář *3*
      tak,a teď mimo téma ženy versus Gerry.Zjistila jsem,že má brzy natáčet film o skotském básníkovi Robertu Burnsovi a prý tam má být dost odvážných sexuálních scén.No pokud je to pravda,máme se milé dámy nač těšit.WOW *4*
  • charlaine

Priyanka Chopra

Tak teď tedy nevím,jak to mezi GB a Slečnou Choprou je.....Právě jsem si přečetla,že Gerry s ní strávil celý den v NY,on je prý okouzlen její krásou a nevadilo by mu vzít si indickou dívku.Chovali se prý k sobě velmi vřele.Takže,kde je pravda?To,že se mu líbí,ještě nic neznamená.Aby nakonec nešlo o zbožné přání přehupkat touhle cestou z Bollywoodu do Hollywoodu.Přeci,jak se říká:Účel světí prostředky.A podle toho,co se o té slečně píše,je nejen trochu rozmazlená,ale velmi cílevědomá!No uvidíme,čím Gerry překvapí příště. *3*
    • charlaine

Re: Priyanka Chopra

a ještě dodatek,Priyanka je momentálně volná,a tudíž má Gerry volnou cestu.Ach jo!!! *16*
      • cinderella.l

Re: Re: Priyanka Chopra

A víte Charlaine, že vloni Gerry požádal Priyanku o ruku ? Podotýkám, že to bylo z legrace, ale znáte to. Není šprochu ...
        Dost se to probíralo i v tisku.
        Jeden článek za všechny.
        http://www1.timesofindia .indiatimes.com/entertainment/bolly wood/news-interviews/Gerard-Will-yo u-marry-me-Priyanka/articleshow/447 5380.cms
        • charlaine

Re: Re: Re: Priyanka Chopra

No tak to jste mě,cinderello,dostala!Ještě aby si jí vzal.No,jo,ale co bychom mohly dělat?!Navenek mu tu strašně přát,ať je náš chlapec šťastný atd,atd.Ale uvnitř....,uvnitř by to pěkně vřelo *16* Na druhou stranu...je to jen člověk a má právo na svůj soukromý osobní život.Ať se nám to líbí nebo ne... *9*
          • Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra

Mně se to nelíbí! *16*
            • charlaine

Re: Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra

Vřele s Vámi souhlasím,ado!!
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra

No, vyvinout se to může různě, ale zatím se dá říci jen to, že se seznámili v listopadu 2008 na otevření hotelového komplexu Atlantis v Dubaji, kam bylo pozváno dva tisíce celebrit z celého světa (od nás modelka Petra Němcová), to se o nich ještě "nedrbalo", protože tam bylo zřejmě tolik jiných "soust" pro bulvár... Pak, když byl náš hoch v Indii (duben/květen 2009) se psalo o té party v jejím domě (pro uzavřenou, nikoliv však malou společnost), kde se jí dvořil ("nabídka k sňatku"). Věřím tomu, že PC bude i za jeho setkáním s dětmi, které hrály v Milionáři z chatrče - viz minulý odkaz - oběma to s dětmi slušelo, ne? A teď v lednu natáčela (nebo ještě natáčí) PC v New Yorku, tak se sešli (bůhví, zda to skutečně byl celý den). Mezitím si mohli zavolat nebo něco, ale viděli se jednou za půl roku. Neříkám, že z toho nic nemůže být, ale zatím to zřejmě tak horké není... *3*
  • co je to za babu?

možná jsem něco zaspala,ale ví některá z Vás kdo je to ta Priyanka Chopra *9* ?Je všude na You Tube u odkazů na Gerarda,ž by Nám začal Nový rok novou Lovestory?!Mimochodem je moc krásná *5* asi jí zabiju *16* .Ne že bych mu to nepřála,ale nedá se na to koukat *9* *9* *9* .
    • charlaine

Re: co je to za babu?

Mám dojem,že to už je stará záležitost.Myslím,že je to modelka,pů vodem Indka,ale nejsem si jistá.Ale nejsou už spolu.Nějaký čas spolu něco měli mít.Teď už je to minulost.Tím ovšem netvrdím,že je náš sladký Gerry sám.Ani pomyslet nechci,co by s kým teď mohl dělat *16* *4*
      • daba

Re: Re: co je to za babu?

Je to indická herečka, když byl GB vloni v Indii, uspořádala pro něj a jeho přátele party, čímž se oba dostali do řečí (a nepřízně jejího partnera, se kterým se snad rozchází). GB samozřejmě nevěděl nic lepšího, než že se jí na té party dvořil, ale pochybuji, že by v tom bylo něco doopravdy (když si člověk uvědomí ty desítky žen, se kterými už ho bulváry spojovaly). Ona teď nedávno byla (nebo pořád je) v USA, prý se viděli, tak zase začaly drby... *3*
        • charlaine

Re: Re: Re: co je to za babu?

No,jo,když s naším milým Gerrym je to těžké.....on má úsměv pro každou slečnu,a i když je to nevinné,je na drby zaděláno.A my,dámy,také nejsme naivní,abychom si myslely,že žije v celibátu.A ikdyž se to třeba těžko zkousává *10* ,přesto mu dál padáme k nohám,ať už doslova či obrazně.GB je prostě jen jeden *14*
        • daba

Re: Re: Re: co je to za babu?

Ještě doplnění: modelka bývala taky, v r. 2000 vyhrála Miss World (teď je jí 27), prý se s GB seznámili na otevření hotelu Atlantis v Dubaji koncem r. 2008 (což byla opravdu "monstr akce"), ale pochybuji, že by se nějak výrazněji stýkali mezi tím. Nevypadá špatně - posuďte samy:

http://images.search.yahoo .com/search/images?_adv_prop=image& fr=chr-greentree_ie&va=priyanka+cho pra&sz=all

http://justjared.buzz net.com/photo-gallery/1896011/gerar d-butler-slumdog-millionaire-05/
          *3*
  • Bloomky

Koukám, že Bloomky jsou nesmírně pilné a že Gerardův náskok se zmenšuje. Vzhledem k tomu, že Orlando Bloom je populárnější než Gerard, tak to vidím dost černě a my to asi nezachráníme. Bloomek je více. *9* Přiznám se, že jsem také překvapená nezájmem o J.Deppa. Domnívala jsem se, že má stále ještě mnoho fanynek. Inu.... velká sláva - polní tráva.
    • Re: Bloomky

Asi jak kde,právě jsem na Nova Cinema slyšela,že J.D.byl zvolen nejvíc sexy mužem roku.
      • Re: Re: Bloomky

Dobrý večer všetkým - inak zabudla som napísať, že JD má ešte šancu, lebo je znovu v týždňovom hlasovaní - takže tam treba Johnnymu klikať, možno sa do mesačného hlasovania dostane, aj keď zatiaľ to nejak ružovo nevyzerá.
  • hlasovanie

Dievčatá, bacha !!! Orlando sa nejak rozbehol, náskok je síce ešte dobrý, ale musíme byť na pozore !!! *9* Do konca mesiaca je ešte ďaleko *9*
    • charlaine

Re: hlasovanie

Také jsem si všimla,jak nám to u Orlanda povyskočilo!Takže huráá do boje! *10*
  • charlaine

jste úžasné

Když jsem si přečetla odazvy na můj minulý příspěvek,byla jsem dojatá.Moc mě,holky,vaše slova zahřála.Jsem ráda,že nás spojuje nejen obdiv k milému GB,ale také obyčejné lidství.Takže,milá Ado,evelynbo,bazalko a všechny ostatní milé dámy,díky za vzpruhu.A vám,kaculencicko,přeji ať je to vámi zmiňované těžké období co nejdřív za vámi.Zase bude líp... *4* *4* Tak a teď si skočím kliknout hlásek Gerrymu. *3*
  • TV

Díky za upoutávky. *3*
  • evelynba

hallo

Milé dievčatá a dámy - z najnovšej diskusie mám zmiešané pocity - na jednej strane je krásne, že si tak rozumieme a nemáme problém vypovedať to, čo nás trápi a čo hýbe našimi dušami, na druhej strane mám dojem (nechcem samozrejme nikoho uraziť - preboha, od toho som ďaleko), akoby ste teraz svorne upadli do depky... *9* To ale snáď nie... - život je krásny a keď máme ešte taký "život skrášľujúci" prostriedok akým je Gerry... *14* tak to je predsa nádherné!!! Každá z nás má svoje malé boliestky aj veľké bolesti, zároveň však aj malé radôstky a veľké radosti - ale o tom je život - *3* Takže doprajte si radosť z Gerryho (ktorá dáva nášmu každodennému "šedivému" životu nový rozmer a príťažlivosť) a hurá do života...nás baby predsa nič tak ľahko nezdolá !!! *4* *3* Krásny večer všetkým Vám a tiež krásny zajtrajší deň.... Nech žije Gerry (a klikajte... *3* - zatiaľ je to o.k., nech to vydrží...) *4*
    • Re: hallo

Pro zlepšení nálady,kdo to ještě neví a nemá to doma, v pátek 12.2. 21.35 na Nově Tomb Raider:Kolébka života. *3*
      • cinderella.l

Re: Re: hallo

A pro " double " náladu - hned následující den, tj. 13.2., na ČT1 ve 13,40 hod, historický film z roku 1997 Paní Brownová.
        Tak to vypadá na prima víkend ! *14* *3*
        • Re: Re: Re: hallo

a pro ty z Vás které máte film+ na kabelovce tak 10.2 a 12.2 jde Fantom opery *3*

jéj, vďaka za tip, ten film som ešte nevidela *3*
          novu nechytáme, ale pani Brownová mi to vynahradí

Díky moc, super ! - hlavne Paní Brownovú si veľmi rada pozriem znovu, je to veľmi dobrý film, aj keď Gerryho tam nie je až tak moc *4* *4*
          • charlaine

Re: Re: Re: Re: hallo

díky za TV tipy.Tomb raider-kolébka života je dobrý film,takový akčnější,ale je tam na Gerryho a jeho vypracované tělo pěkný pohled *14*. Mrs.Brown jsem neviděla,takže na něj určitě kouknu.Přeci-jednou jsem fanynka,tak bych Gerryho měla znát *3* *4*
            • charlaine

Re: Re: Re: Re: Re: hallo

Omlouvám se,chtěla jsem napsat,že bych měla Gerryho filmy znát.Chybička se vloudí.... *3*
  • kaculencicka

Čím je pro vás Gerry???

Dozvídám se tu,že únikem,útěkem z reality,samozřejmě jen pro některé,pro jiné je to třeba jen krásný chlap,na kterého se podívají zas a znovu a víc je neosloví a nikam se nevznesou...a před čím tedy utíkáme my ostatní nebo snad jen já???...,před všedností,před starostmi...jak si vysvětlit proč nás tak dojímá a šimrají nás hejna motýlků tam někde v nitru,když ho vidíme,když na něj jen pomyslíme,chybí nám něco???....je pro nás jen snem nebo by jsme si dokázali představit zažít ty samé pocity i ve skutečnosti???Chápete???A co pak...,odlítli by motýlci za pár měsíců a nezbyl by ani ten sen???Mám těžké období a nevím jak dál a tak jsem též ráda,že mám kam jít...sem...,ale žádné vrásky na čele...přeji krásný den všem!!!! *4* *4* *4*
  • charlaine

Díky za net.

Tohle už se nějakou chvíli chystám napsat.Možná se bude zdát,že to s naším fan klubem ani nesouvisí.Ale to jen na první pohled.Ikdyž tématicky to s GB tolik nesouvisí.Je to spíš o vás,moje internetové přítelkyně.Nemám moc příležitostí si vyjít nebo jen pokecat.a tak díky za inernet,kde lze najít komunity se společnými zájmy.A zde,v klubu GB jsem se ,,potkala''s lidmi,se kterými je fajn strávit nějakou tu chviličku.Já vím,život je i o něčem jiném,než o vysedávání u kompu.Ale já mám v reálném životě takové starosti a pořád tolik práce,takže připojení se k síti je docela fajn relaxací.No a Gerry je taková hvězdička na někdy tak šedivém nebi.Realita je realita,ale snít se také občas musí.A když jsem viděla PSILY,bylo tak skutečné.Obrečela jsem to,šlo mi to z duše,protože něco podobného jsem si prožila.Skoro až bolelo se na ten film dívat,ale zároveň mi dal sílu jít dál.To ,jakým způsobem z toho nejhoršího Gerry svou filmovou ženu dostal,dalo sílu i mně.Zní to asi hrozně pateticky,ale věřte mi,někdy stačí malý impuls.A tak,je-li mi někdy bídně,vzpomenu si na uličnický úsměv Gerryho a v duchu si řeknu:,,Jasně,chlape,já to zvládnu.!"
    • kaculencicka

Re: Díky za net.

Milá Charlaine,život je opravdu krutý a teprve když člověk vidí kolik bolesti si musí projít ten druhý,uvědomí si jak malicherné jsou jeho starosti a někdy ani to nestačí a my si nedokážeme vážit toho co máme...,tak si toho važme...,právě teď...,a já stejně nedokáži....,jsem krutější než život... *9* *9* *9*
    • Re: Díky za net.

Milá charlain, myslím, že všechny budou se mnou souhlasit s mým názorem, že jste nám prokázala čest svou důvěrou a sdělila nám o svém trápení. Naše úniky z tvrdé reality a všednosti do krásného snění nejsou nic jiného, než berličky na to, aby člověk ve zdraví přežil všechno to životní trápení a bolesti, které každá z nás zná. K někomu je osud laskavější a k někomu tvrdší. Ale ustláno na růžích , myslím, nemá žádná z nás.Proto utíkáme z reality do světa snů, kde je nám s Gerardem přenádherně. Nikomu tím neubližujeme, jen si tím naším milovaným hochem odlehčujeme životní břemeno. Jdu mu zas odkliknout svůj hlas . *4* *3* *4*
    • Re: Díky za net.

to mi je ľúto charlaine, že si si musela prejsť takou smutnou skúsenosťou... vidíš, PSILY je presne film, ktorý si ťa mal nájsť *3* mne sa to stávalo zväčša s knihami - keď som niečo prežívala a napr. som nevedela uchopiť nejaký svoj pocit, alebo myšlienku - presne ju som našla v knihe, ktorú som práve čítala.. až som sa niekedy fakt čudovala, ako je to možné *4*
      posielam ti veľa sily a prajem všetko dobré *3*
    • evelynba

Re: Díky za net.

*4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit