Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Ženy,já tu rok a snad více nebyla...

No možná spíš tahle zkrácená.
    http://www.youtube.com /watch?v=rzjK-qOXLys&NR=1
    a myslela jsem samozřejmě mezery v adrese *15*

Tam ti to nenapíšu, protože ač přihlášená, přihlášená nejsem. Je to tahle:
    http://www.youtube.com/watc h?v=NqQPP7d3cJ4&feature=related
    Ne zapomeň najít a odstranit mezery v asrese. *3*
    A jé zas to nejde, tak schválně, jestli se mi to povede odeslat a kolikrát to tu nakonec bude. *7*
  • kikulinka1996

Re: Ženy,já tu rok a snad více nebyla...

on hraje v tý na to holení že jo napište mi to do zpráv pls *14*

No fakt bezva, to jsem přesně chtěla, vložit to sem třikrát *9* pokaždé mi to napsalo "server not found" a hodilo mě to zpátky. Tak jsem to zkusila znova a na třetí pokus se mi to konečně podařilo. Tak je to tu třikrát. Paráda. Administrátoři, co s tím probůh vyvádíte? *13*
  • Re: Ženy,já tu rok a snad více nebyla...

To tak vylepšili, že to tady úplně pohřbí. Buď je diskuse nepřístupná, nebo "not found" nebo se nelze přihlásit, případně se přihlásím a stejně se vidím off-line (když se mi podaří ke svému profilu dostat, což se mi daří dost "přes ruku") *9* Jestli to tu rychle nezačne fungovat normálně, tak to spoustu lidí odradí a půjde to tu do kytek *13*

To tak vylepšili, že to tady úplně pohřbí. Buď je diskuse nepřístupná, nebo "not found" nebo se nelze přihlásit, případně se přihlásím a stejně se vidím off-line (když se mi podaří ke svému profilu dostat, což se mi daří dost "přes ruku") *9* Jestli to tu rychle nezačne fungovat normálně, tak to spoustu lidí odradí a půjde to tu do kytek *13*
  • naty-angela

Re: Ženy,já tu rok a snad více nebyla...

Jééé sláva, tak tě vítám zpět, je to tu poslední dobou dost mrtvé. Tak si hezky užij kojení i Gerryho v reklamě. *3* *4* Nějak divně to tu funguje, nelze psát jako registrovaný, co tady s tím vyvedli? *7*
  • Ženy,já tu rok a snad více nebyla...

.... a svět reklamy mne přivedl zpět z mého uspěchaného světa....ani jsem nezalistovala zpět,ale jsem si stoprocentně jistá,že už to psáno bylo....Gerard v reklamě...je sladký...jako vždy!!!! Jen co jsem stačila zahlédnout,tak JIK a EVELYNBA jsou věrné stálice a je moc milé,že je to zde stále pohodové a příjemné tak,jak jsem to tu poznala....Mějte se!!!!Jdu kojit!!! *4*
  • lenkastr

Re: Je to kus

Je neuvěřitelný celý, nejen kus *3* i když některé "normální ženské" by s námi nesouhlasily. Ale tady jsme, pokud jde o Gerryho, samé potrefené, tady jste správně. Je vždycky hezké vidět, že v tom člověk nelítá sám, což?
  • Je to kus

Je to neuveritelny kus chlapa.. a sen snad kazde normalni zenske *5*
  • jik

Re: Re: Re: Re: Re: je ženatý?

V časopise pro muže FOR MEN *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: je ženatý?

Není ženatý, nemá přítelkyni a ani děti, co jsem se se dočetla, tak svůj čas vyplňuje sportem a hodně medituje
  • lenkastr

Re: Re: Re: Re: je ženatý?

No, nejdřív jsem to tu chtěla rozvést, ale pak jsem usoudila, že bych z toho zas udělala rozbor na dvě stránky, tak jsem to raději nechala být *3* *3* *15*
  • jik

Re: Re: Re: je ženatý?

Staré a mylné. *3*
  • lenkastr

Re: Re: je ženatý?

No to máte tedy dost staré informace *3*
  • Re: je ženatý?

Pokud jsem dobře informovaná chodí s Jenifer Aniston *9*
  • jik

Re: je ženatý?

Ne Ivet, tenhle výstavní fešák není ženatý a pokud vím, ani s nikým nechodí. *3*
  • je ženatý?

Mě by nejvíc zajímalo, jestli je tenhle výstavní fešák ženatý, nebo jestli s někým chodí. Nevíte? *14* *4*
  • lenkastr

Re: finale 2010

No, už mě kolikrát napadlo, že by někde měly být výsledky, ale pokaždé to zase zapadlo. No, tak trochu z lenosti jsem vyčkávala a spoléhala na jiko, že nám to podstrčí pod nos *3* Tak super, že jste to našla. A nemohu s vámi než souhlasit - Lauriho první místo na mě působí jako hóóódně špatný vtip, to ignoruju a je to jasné: Gerry vyhrál *14* *3*
  • evelynba

finale 2010

Možno som úplne blbá *8* a vy to už dávno viete, ale dlho som sa nevedela dostať na hlasovanie Hellomagazinu o najatraktívnejšieho muža, bolo to zatvorené - a až dnes som zistila, že sú už výsledky za celý rok 2010 a náš miláčik skončil ako druhý *14**4* *3* -
    http://www.hellomagazine.com/cele brities/201101144784/grand-finale/a ttractive-elegant/results/1/ -
    to znamená de facto že skončil ako prvý, prvenstvo H.Laurieho nekomentujem, lebo to nie je o príťažlivosti muža, ale o jednej seriálovej postave. Takže blahoželám Gerrymu *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit