-
záhada
Zajímavé, odhlásila jsem se, ale kdykoliv sem vlezu jsem přihlášená. To je teda.. *7* -
Re: Tak jsem konečně pořádně zašmejdila...
No jo - vítej doma mezi námi !!! *3* -
Tak jsem konečně pořádně zašmejdila...
...a jsem opět plná pocitů a dojmů...nejraději bych zavřela rodinu do skříně a na celý obejvák pustila Gerryho!Buď TPOTO nebo LAC...A jako zpívající je k sežrání!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: zkouška!!!!
aháááá....já vim....mám mezery... *9* bdu trénovat... *3* -
Re: no teda 2 !!!
Spíš hádám, že na administrátory se ty stížnosti valily plnýma hrstma. Teď je tedy asi stejná situace na "skupinách", takže operují zřejmě tam. -
Katko, trubky jsou You-tube. Na to časem přijdeš, na tenhle folklór, neboj -
No mě to dolezlo, sotva jsem to odeslala, ale už jsem to radši dál nerozmazávala. Tak dík, žes to rozmázla za mě *15* *15* *15* -
Na trubky... *7* *7* *7* Jsem vedla jak te jedle... *7* *7* *7* Koukala jsem u Jikušky na reklamky z YOUTube a byla tam krémíková a myslím,že u nás neběží... *9* -
je to moc potěšující to takhle tady vidět,ale jetli jsem zapracovala to pochybuji,odpověď už žádná nedošla a přijde mi,že za den jim tam snad musí přijít desítky připomínek a neumím si tak nějak představit,že by tak poctivě naběhli a dali to do pořádku jen protože jim napsala naštvaná já...Buď jak buď...můžeme slavit!!!Tfuj,tfuj,tfuj!!! *4* -
Re: Re: no teda 2 !!!
Jojo,taky mi to hlásilo,že mám slabé heslo,tak jsem si ho změnila,pochválilo mě to,že mám silné,ale přihlásit se s ním nedá,tak se přihlasuji tím svým starým...slabým... *1* *1* -
No tak jo jsem tu, jen mám trochu problém s heslem. Ale přihlásit se můžu. Chtěli po mně abych si ho změnila, tak jsem to udělala, ale bohužel asi v blbém čase a tak mi teď jde přihlásit se starým heslem, které mi pořád doporučují změnit, ale když to chci opět udělat, hlásí mi, že mám špatné heslo. To je teda. *7* *13* -
no teda 2 !!!
Ja sa zbláznim - že by Kaculencicka tak efektívne zapracovala, že sa admin zobudil a vrátil všetko do starých dobrých koľají??? Teším sa, že vidím starú dobrú stránku, dúfam, že bude všetko fungovať.... *3* -
Re: Re: Re: Re: zkouška!!!!
Ne, ty ťunťo, koukala určitě na trubky. *3* Nemám čas zkoušet přihlášení. Tak až odpol. *4* -
Re: Re: Re: zkouška!!!!
Jsem pro tikání. Jasně zajdi tam, je tam fůra článků asi tak od loňského října, něco je k filmům, něco jsou drby. A jasně, že u Jikušky je to super. A kdyby ti nestačily ty tapety zveřejněné, tak mezi banery je taky jeden, co vede do galerie a tam jsou ještě další. Myslím, že je poslední.
Jo a reklama na krém u nás taky už běží? Jsem viděla jen tu holicí. To abych to začala sledovat. -
Re: Re: zkouška!!!!
No supéééér,opravdu málo!!!Už jsem najela i na Jiko,ale přes Google,přes Seznam mi to nešlo za boha,buď jsem nešika já nebo seznam na prd vyhledává *9* Každopádně jsem se i Jikušky oblažila a ještě se chystám i k Vám-nebo Tobě???Asi to není na mém místě nabízet tykání,nevím,ale jsem pro si tykat *4* Už mi tu vrní mrňous,ale vrátím se!!!!
A ještě-koukla jsem na reklamky a s krémíkem je ještě úžasnější než s gelíkem *14* Jen ta slečna...proč nekontaktoval nás...by jsme ho namazali *14* *1* -
Re: zkouška!!!!
Jak málo stačí k radosti, co? No zdá se, že se blýská ne lepší časy a postupně tady napravují, co těma změnama napáchali. Tak ještě by to chtělo opravit, aby fungovaly ty odkazy žejo. No, ale na gals i na ostatní stránky se dostanete i přes jiko. A jsou tam odkazy i na další stránky, o kterých nemají na osobnostech ani potuchy. Všechny jsou tam jako bannery po levé straně (musíte odrolovat dolů)Tak si hezky brouzdejte, dokud máte čas. -
Jééééé,ženy a děvčata,jak málo stačí k rodosti!!!
A já tedy koukám,už jsem tomu nevěřila,snad se blískne na lepší časy!!!!Dnes budu šmejdit jak jen to půjde....Mám uvařeno,vypráno,uklizeno,nakojeno -prozatím....prostě doklonalost....Přeji všem *4* krásný den,který vypadá hezky sluníčkovsky *4* -
zkouška!!!!
ŽE BY TO VYŠLO!!!! *14* -
Re: Re: Re: pořád stejné a jiné ...
A k Lence se dostaneš, když na jiko klikneš na její banner v levém panelu. -
Re: Re: Re: pořád stejné a jiné ...
No pokud myslíš, že ses nedostala ani na jiko, tak ti můžu poradit jedině, abys napsala do vyhledávače jiko gb a zaručeně to tam najdeš a pokud jsi se nedostala na ten obrázek, tak vlevo dole na jiko stránce je okénko pro vyhledávání, tam napíšeš 470 a on ti to najde. *3* Hezký den.