-
Re: Re: Re: Re: Re: Boewulf
*15* *15*
Jojo, moje dvě holčičky se u toho válely smíchy se mnou, kvalita nekvalita. A hned jsem taky poslala odkaz kolegyňkám. My tu máme v práci takový menší Gerryho fanklub. Já jsem předseda, protože jsem nejvíc psycho *3* -
Re: Re: Re: Re: Boewulf
fuj Alíku *13*-ta kvalitní videa. *3* *15* -
Re: Re: Re: Boewulf
Jo na Lucy jsem zapomněla, tak tu taky.
U toho videa se taky moc bavím, občas se k němu vracím,jen škoda, že je tak mizerná kvalita,ale ty kvalitní videa tam nikdy moc nevydržela, tak se mi nakonec podařilo vyšťourat aspoň tohle.
A díky za pochvalu i na mých stránkách,jsem vděčná, za každý komentář. *4* -
Re: Re: Boewulf
Taky bych měla pár požadavků *3* Začala bych Frankiem a došla klidně až k Lucy Sullivanový *3* Každopádně Beowulf je už naprogramován a čeká na něj místečko v naší videotéce. Jo a Jik, vaše stránky jsou super, občas tam zabrousím. Tuhle jsem se moc posmála, když jsem si z odkazu pustila to video "music of the night" -
Re: Ach jo
Tak podle nejnovější zprávy na Gals, je stále v Africe. -
Re: Re: Boewulf
Souhlasím. *3* -
Ach jo
Podle IMDb to vypadá,že MGP je natočený a že se už natáčí Burns. A Gerry nikde. *9* -
Re: Boewulf
No v deset večer,to je jim podobné,naštěstí nejsem v tomto na nich závislá, ale když už se tak s Gerrym rozjeli mohli by dát Porotu, to jsem neviděla a taky Attilu že *3*toho nemám a navrch by mohli šoupnout Životní zápas, ten nemůžu nikde sehnat,...jsem náročná...... *9* *3* -
Boewulf
Tak milé dámy, dávám vám na vědomí, že na NOVA Cinema uvedou v úterý 5. října ve 21:5O film Boewulf:Král barbarů s Gerardem Butlerem. *3* -
Re: G.B.zpět?
Žiaľ v tomto smere som nič nezistila... Ale pre osvieženie - našla som podľa mńa výborné video - http://www.youtube.com/watch?v=a1rQzkZsKnA&feature=related - *14* *14* Gerry je proste No 1 !!!! *14* -
G.B.zpět?
Dočetla jsem se na GB Gals, v diskusi, o jakémsi videu, kde má být Gerry snad dohola, natočený skrytou kamerou, dohadují se jestli je nebo není to on, ale odkaz na to video jsem tam nenašla. Nevíte o tom něco? Já jsem sama nikde nic takového nenašla ač jsem se hodně snažila. Našla jsem jen jednu fotku z Afriky. -
Re: P.S.
Jste mne předeběhla. Tak jen doplním - 20:00 hod. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* To si zase popláču. *9* -
Re: P.S.
... to bude krásná sobota !
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
P.S.
25.9. Na Primě P.S.I Love You *3* -
Re: Popularita
Tyjo, a já si o sobě myslela, že jsem šáhlá, ale kam se hrabu na některé fanoušky *3* -
Re: Re: Popularita
Tak to je opravdu už extrém.Gerry miluju,ale to je moc i ne mě *1* -
neervy moje *1* *1* *1* -
Fantóm opery
http://www.youtube.com/watch?v=RiYR ASDlq-0&feature=related
pre porovnanie, ako by vyzeral (znel) fantóm, keby sa Schumacher rozhodol pre Banderasa *3*
ja už asi nehodnotím objektívne, mne už všetko znie v porovnaní s Gerryho hlasom ako slabota... hlavne by som od Antonia jeho zjavu čakala trochu "mužnejší" hlas -
No teda - čo je moc, to je príliš *1* -
Popularita
Gerryho popularita skutečně stoupá mílovými kroky a jak je vidět, nezná hranice .... *4* *4* *4*
http://cestovani.dama.cz/clanek.php?d=13311