Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Omlouvám se....

Tak, tak. Trémou by se na nic nevzmohla asi každá z nás .Takže nám také nezbývá než snít a snít(a závidět jiným). *14*
  • charlaine

ĽOréal

Tak jsem se dočetla,že má být Gerry novou tváří kosmetické řady pro muže firmy L´Oréal.Vůbec mě to neudivuje,vždyť je to tak krásný mužský.
  • charlaine

Omlouvám se....

Dlouho,předlouho jsem tu nebyla.Nestíhala jsem.Já měla tolik práce a den mi nestačil.Ale chyběly jste mi,dámy.A jsem zase ráda zpátky mezi Vámi,holky *3* Ale ani ta pauza mi nezabránila,abych nesledovala dění kolem miláčka Gerryho.Prostě láska je láska *14* Nebo že by už posedlost?Ale co,to je fuk,protože v tom nejsem sama,viďte.... *4* A co se týče toho žebříčku tolerované nevěry s celebritou,klidně bych též našeho ,,krasavce"dala na první místo.Jo,je to hezká představa.Bohužel,u toho také zůstane.Protože,ač jsem nezadaná,vážně nevím,co by si se mnou chudák Gerry počal. *3* A upřímně,já bych se trémou asi ani na nic nevzmohla *1* .Takže si budu snít a snít(a závidět jiným).
  • evelynba

Re: Re: sexy Gerry

No super, Gerrymu gratulujem, aj keď pre mňa je to čiste utopická záležitosť.*3* Ale opäť si potvrdzujem, že nie som vôbec nenormálna, keď som doňho zjašená *14*
  • Re: Re: Re: Re: sexy Gerry

Víme, víme. Hoch nám pěkně stoupá v popularitě a přitažlivosti nahoru. Já bych osobně ten žebříček upravila tak, že bych třetí místo prohodila s prvním. Tak by mi to vyhovovalo. Díky za upozornění. *3*
  • jik

Re: Re: Re: sexy Gerry

víte *15*
  • jik

Re: Re: sexy Gerry

Kdyby se Vám nechtělo hledat mezery, tak víe co. *3*
  • jik

Re: sexy Gerry

Tak jsem to našla
    http://revue.idnes.cz/partn eri-by-si-podle-pruzkumu-tolerovali -ulet-s-pittem-ci-foxovou-10h-/sex. asp?c=A100903_112438_sex_ved
    *4*
  • jik

sexy Gerry

Tak jsem dneska dámy slyšela v rádiu, že existuje žebříček (zřejmě na základě ankety mezi lidmi)celebrit,s kterými když se vyspíte tak to není bráno jako nevěra, pokud jste zadané a GERRY SE NÁM UMÍSTIL NA PĚKNÉM TŘETÍM MÍSTĚ. Gratuluji *3* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Gerry kde si?

Díky moc.
  • jik

Re: Re: Re: Re: Gerry kde si?

Jo a nečekejte,že ty překlady budou lepší, někdy se člověk hodně zasmějě, ale nepochopí o čem to je.To je stejné jako v tom překladači co používáte.Tady je výhoda,že zadáte adresu a přeloží se Vám celá stránka. *3*
  • jik

Re: Re: Re: Gerry kde si?

No mě to google automaticky nabízí na každé stránce,ale adresu náhodou vím tu je http://translate.google.cz/
  • Re: Re: Gerry kde si?

Podělíte se se mnou o adresu na google překladač? Já užívám překladač.net. Je to sice rychlé, ale hodně neohrabané. Vím, že lépe to asi jinak nejde, ale alespoň bych porovnala. Díky. *3*
  • jik

Re: Re: Re: Re: Re: registrace

Jo je to fajn pocit,že stejně postižených je více a člověk se má s kým podělit o své šílenství. *4* *3*
  • jik

Re: Gerry kde si?

Jé tak to je fajn,že jste na to přišla,už to bylo dlouhé mlčení. *9*
    Já jsem si nedávno přečetla na GBGals (díky google překladači)zajímavé vyprávění člověka, v jehož domě nedávno MGP natáčeli a opět jsem se potěšila potvrzením,že ten náš Gerry je opravdu tak skvělý milý a úžasný jak vypadá. *14*
  • evelynba

Gerry kde si?

Tak sa zdá, že po GB sa zľahla zem - inokedy idú paparazzi po ňom stále, teraz je úplné ticho, dokonca ani na JustJarred nič nové, naposledy z júla. Ani žiadna nová frajerka od čias Lindsay Lohan...*3* Ale predsa som objavila, že od 18.augusta je Gerry v Južnej Afrike a natáča - tam sa asi novinárom nechce, je to ďaleko a drahé. A 21.8. bol na rugby v Sowete.
    http://www.bollig.de/mario n/testindex1.php?news_id=417&start= 0&category_id=0&parent_id=0&arcyear =&arcmonth=
  • Re: Re: Re: Re: Re: registrace

Zdá se , že u všech může za to Fantom. *14*
  • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: registrace

Čítala som už dávnejšie a dobre si ho pamätám, lebo tá stredná časť je v zásahe úplne zhodná s mojím príbehom, akurát že ja som začala rovno Fantómom a k vlastnému počítačovému spracovávaniu som sa neprepracovala - no ale ako vravím, ten stred je úplne zhodný vrátane pocitov a hodnotení, akoby ste písala o mne. Som rada, že som kedysi natrafila na Osobnosti a mám možnosť deliť sa o priestor so sympatickými, príjemnými a rovnako zmýšľajúcimi osôbkami. *4* *3*
  • jik

Re: Re: Re: Re: registrace

Ostatně jestli jste četla jak jsem objevila Gerryho,nebo nakoukla do diskuse,tak to asi víte.
  • jik

Re: Re: Re: registrace

Díky,to se hezky čte.Mě to prostě hodně baví a Gerry je mojí múzou. Tak to jde samo. *14* Krom toho můžete nahlédnout i na stránku jiko-wallpapers, je na ní odkaz(banner) v menu dole, tam jsou další moje múzy (kdyby Vás to náhodou zajímalo) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit