-
Re: Informace
viem si predstaviť, že táto úloha by mu sadla *4* -
Informace
Po krátké odmlce ( byla jsem na dovolené ) vás všechny zdravím, milé přítelkyně. *3*
A hned tu mám jednu informaci o Gerrym.
http://dokina.tiscali.cz/c lanek/gerard-butler-se-mozna-objevi -v-roli-fotbaloveho-trenera-11443
.... zajímavé !!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: klub vydieračov
Jo, jo, tak to srovnávací video jsem viděla. A teď jdu na toho Attilu. Díky. *3* -
M.Crawforda samozřejmě. *3* -
Adresář Zpívající. Je tam píseň The Phantom of the Opera a z jedné strany slyšíte G.Butlera a E.Rossum a z druhé zároveň C.Crawforda a S.Brightman. Už jsem to kdysi našla,ale když jsem chtěla dát odkaz na stránky tak jsem to nemohla najít až teď. A do Z filmů a o filmech jsem našla zajímavé video z Attily. -
Ne! Kde to máte? Vždyť jsem to projížděla. S kým že to zpívá? *7* -
Jo pilná to já jsem víc než tušíte. A to video, kde zpívá zároveň G.B M.C. a E.R. S.B. jste viděla? -
Tak to jste na tom mnohem lépe , než já. Já když koukám na film s GB, tak nejsem schopná hodnotit kvality filmu. Jsem GB příliš zaujatá a rozptylovaná. Jediný film "Gamer" mne svým neurotickým stylem rozptyloval víc, než Gerard.
Mne právě ona rafinovanost pomsty za nevěru ve jmenovaném filmu bavila. Zda by to bylo úměrné v reálném životě .... o tom jsem vůbec nepřemýšlela. Ale asi jak kdy a jak komu. Pokud by šlo o mou nevěru, byla by to pomsta naprosto brutální a neúměrná. Pokud by však šlo o něvěru mého muže, byla by to pomsta málo krutá a nedostatečná.
Koukala jsem, že jste byla opět pilná. Zdravím. *3* -
Myslím si jednak, že kdyby to uchopil jiný režisér mohly být výkony všech herců mnohem lepší, protože to určitě mnohem lépe umí. Nevěřila jsem to ani jednomu. Dále si myslím, že to byla příliš brutální pomsta za nevěru, ne že bych nevěru schvalovala, ale toto jsem neskousla.Je to jediný film s Gerrym, který nemám ráda a nelíbí se mi příliš jeho výkon a bohužel ani výkon dalšího z mých tří oblíbených B - P.Brosnana. Byla jsem moc moc zklamaná. Naštěstí je dost jiných filmů, kde si můžu svoje Béčka a jejich skvělé výkony užít. -
Re: Re: Re: Re: klub vydieračov
Proč ho nemáte ráda? Zajímavá zápletka a GB je tam,jako obvykle, k zulíbání. *7* *3* -
Re: Re: Re: klub vydieračov
Tenhle film mám sice doma, ale opravdu ho nemám ráda a to i přesto,že oba hlavní představitelé patří k mým nejoblíbenějším a svého času jsem se na něj moc těšila. *9* -
Re: Re: klub vydieračov
to bol riadny "klub", však? *3*
už som zistila, kedy to bude - v sobotu 21.8. o 20,00 hod
len sa bojím toho slovenského dabingu... -
Re: ROCKNROLLA
Teď jsem zjistila, že CINEMAX nemám v předplaceném programu a tak mám smůlu. Škoda, přeškoda *9* -
Re: ROCKNROLLA
Díky. *3* -
ROCKNROLLA
Milé dámy a děvčata, pokud vlastníte kanál CINEMAX, můžete na něm shlédnout dnes ve 20.00 film RocknRolla. Doporučuji. *14* -
Re: klub vydieračov
Díky za upozornění. V Čechách se film také tak pitomě jmenoval "Klub vyděračů". *3* -
klub vydieračov
ahojte vospolok *4*
vo filmových upútavkach na markíze na mesiac august som zhliadla aj zábery z Klubu vydieračov (raz sa mi ten názov nepáči *1* )
tak len dávam info, i keď presný dátum netuším a v programe do 15.8. som ho nenašla.. -
Re: Re: Re: Re: Re: nové !!
Na tohle téma se diskutovalo i na jiných stránkách - je pravda, že L´oreal by si nedal na inzerát nějakou starší fotku. Podle všeho je to z doby před návštěvou Ruska a po Coriolanovi, tedy před pár měsíci, tak čistě vyholený je určitě kvůli nim (resp. té řadě kosmetiky, kterou by měl propagovat). *3* -
Jo milé dámy, tak je ta kosmetika skvělá. Taková firma si nemůže dovolit používat staré fotky a už vůbec ne 6 let. Šikovný vizážista a šikovný fotograf, dokážou zázraky. -
Jinak učesané vlasy nejsou argument. Fotograf si ho upraví jak potřebuje.V době PSILY nosil zcela jiné náramky, tyto černé můžete vidět např. na fotkách z natáčení Coriolana.