Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelynba

Re: Další fotky z natáčení

WOOOOW!!! Zasa nový imidž, zasa raz úžasný a nádherný a príťažlivý ....*14* *14* Aj ja sa už teším, už dávno som predpokladala, že toto bude výborná úloha pre Gerryho a určite to bude zaujímavý príbeh...pokiaľ to zvládne režisér a všetci ostatní (o GB nehovorím, ten to určite zvládne *3* )
  • Re: Další fotky z natáčení

Samozřejmě,jak jinak.Taky jsem na ně koukala ...úžasné.Ale na to si ještě pěkně počkáme,četla jsem,že v USA to mají dávat až v září 2011 a u nás ? Bůh ví. *7* *3*
  • daba

Další fotky z natáčení

Tedy na MGP už se fakt těším! Už podle fotek je vidět, že tu roli bere (jako vždy) opravdu vážně a že se stane na čas Samem se vším všudy...
    http://justjared.buzznet .com/2010/07/12/gerard-butler-machi ne-gun-preacher/comment-page-2/#com ments *3*
  • l.klabochova

Re: Fantom opery

Máš pravdu.Má v té masce hrozně krásné oči.taky se vždycky rozpláču,když vidím,jak je smutný a nešťastný.Je mi ho moc líto. *14*
  • Re: První fotky z natáčení MGP

Už jsou i na GBGALS.
  • Re: Fantom opery

Tak tak On je úžasný i když je škaredý a ve Fantomovi nejvíc. *14*
  • zakov77

Fantom opery

V muzikálu Fantom opery je Gerard úplně úžasný. Někomu se třeba líbí, ale jak ho potom vidí zohaveného, tak už od svého názoru odstoupí, ale mě se líbí pořád a bylo mi ho hrozně líto(dost jsem se u toho filmu nabrečela). Ta maska mu vážně sluší... *14* *14* *14* *14* *1*
  • daba

První fotky z natáčení MGP

Tak se objevily první fotky z natáčení MGP na http://fabelie.wordpress.com/pictur es/

Asi nejsou moc oficiální, je třeba si na ty obrázky kliknout, aby se zvětšily a GB byl vůbec vidět, alespoň na některých z nich. No, mladý Sam bude "pěknej drsňák"!
    *3*
  • daba

Re: Re: Re: Timeline

No, to jsem tak úplně nevyštrachala já, byl na to odkaz na některé z těch fanouškovských stránek, ale je to milé, že? *4*
  • evelynba

Re: Re: Timeline

Teda Daba - klobúk dole, kde Vy dokážete vyštrachať takéto príspevky - keby ste na to neupozornili, tak by ma v živote nenapadlo, že tam vzadu je GB !! *4* Díky - je to krásna ukážka jeho normálneho života, nie tie stupídne bulváry. ktoré si najnovšie vymysleli Lindsay Lohan.... *9* Ešte raz díky *4*
  • daba

Re: Timeline

Na Timeline se fakt můžu koukat pořád dokola (zrovna to skončilo)!!!

Jinak náš chlapec zatím zřejmě odpočívá, natáčet by se mělo začít příští týden (asi 6. 7.). Už je zřejmě "na místě činu", na YouTube se objevilo před pár dny video z jednoho místního pubu v době, kdy hráli USA a Ghana (záběr je z chvíle, kdy Ghana dala vítězný gól, GB je tam chvílemi dobře vidět - na protilehlé straně, nejdřív se skoro modlí, pak jásá).

http://www.youtube.com/ watch?v=MV89PH10FPI *3*
  • daba

Na Timeline se fakt můžu koukat pořád dokola (zrovna to skončilo)!!!

Jinak náš chlapec zatím zřejmě odpočívá, natáčet by se mělo začít příští týden (asi 6. 7.). Už je zřejmě "na místě činu", na YouTube se objevilo před pár dny video z jednoho místního pubu v době, kdy hráli USA a Ghana (záběr je z chvíle, kdy Ghana dala vítězný gól, GB je tam chvílemi dobře vidět - na protilehlé straně, nejdřív se skoro modlí, pak jásá).

http://www.youtube.com/ watch?v=MV89PH10FPI *3*
  • evelynba

To je absolútna pravda...!!! *14* Novu žiaľ nemám a aj keby som ju mala, už by bolo neskoro, ale aj ak prajem všetkým, ktorí to stihli, krásny filmový zážitok s Gerrym... *14*
  • cinderella.l

Timeline

Dnes v 17,20 hod na Tv Nova.
    ... určitě jste film viděli už mnohokrát,
    ale, Gerry je přeci ... neokoukatelný !
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • daba

Gerry - "motorkář"

Na JJ se objevila řada nových fotek - spíš upozorňuji na ty nejnovější - http://justjared.buzznet.com/?s=ger ard+butler

Doufám, že už to má být "průprava" na MGP. Údajně se má točit až od 8. 7. v Michiganu a až pak v Jižní Africe (tak to už ten fotbal nestihne - na ten se díval v LA, což JJ nezapomněl komentovat). *3*
  • Re: Re: Re: ešte raz nové fotky

Díky Vám obom za pochopenie. *4* Asi to robí aj tá pieseň, ktorá je k tomu - dáva tomu klipu takú melancholickú náladu.... No a Cinderelle obzvlášť díky - zase vyjadrené presne!!!... *4* Som strašne rada, že sme tu také podobné a navzájom sa chápajúce, Gerrymu prepadnuté osoby - díky vám všem že ste a že ste tu, lebo Gerry je fenomén, na ktorého zvládnutie je dobré, keď človek nie je sám... *4* *14*
  • cinderella.l

Re: Re: ešte raz nové fotky

Milá Evelyn,
    rozumím a přesně chápu Váš komentář ke zmiňovanému klipu. I když ....
    Gerry je především herec. Pan herec, který zahraje vášeň, touhu, bolest, smutek i vztek. A to samé dokáže " na počkání " ukázat i na svých fotografiích.
    Na druhou stranu ... vše, co jsme v minulosti prožili, právě prožíváme nebo v budoucnosti zažijeme, se nesmazatelně zapisuje do naší tváře a očí.
    Gerry a jeho oči. Dokázala bych o nich napsat román. Má v nich napsáno něco ...
    To něco, co Vás Evelyn ( i mě ) znepokojuje. Nejsem psycholog, ale mám pocit, že Gerry bude mít se skutečným životním vztahem velký problém.
    Nerada se pletu, ale v tomto případě budu velmi šťastná, až jednou zjistím, že jsem se přeci jen zmýlila. Budu totiž vědět, že je šťastný ten, který nyní dělá šťastnou mě.
    Jsem ráda, že jsi Gerry. GOOD LUCK !
  • Re: Re: ešte raz nové fotky

Nebuďte smutná,takový zoufalec to určitě není,užívá si svůj sen a jednou tu pravou určitě potká. *3* Ale to zanechání žárlivosti Vám rozhodně schvaluji. *4*
  • Re: ešte raz nové fotky

Je to asi smiešne, ale reagujem sama na seba - neviem, či ste to videli - znovu som si pozrela ten klip a je mi do plaču - Gerry je nádherný, úžasný a super ako vždy - usmiaty, roztomilý - ... ale sám *9* "čiší" z neho samota, je osamelý, je mi ho ľúto - špeciálne na tej fotke, kde dáva pusu Lolite - všimnite si, koľko nehy a jemnej vášne je v tej puse (keby mňa tak pobozkal, tak na fleku umriem od slasti *14* ) Zanechávam všetku žiarlivosť a prajem mu, aby už našiel konečne tú pravú.... *14*
  • ešte raz nové fotky

Viem, že o Gerrym a s Gerrym sú tisíce klipov, ale odporúčam tento nový zostavený z nových fotiek :
    http://www.youtube.com/watch?v=R foKjtodypg
    Myslím, že je veľmi dobrý a z takto usporiadaných fotiek má človek ešte lepší zážitok z Gerryho než keď tak dosť chaoticky prezerá fotografie + tá celkom fajn skladba k tomu...no proste ja som zase raz na kolenách *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit