-
Gerry aktuálně
Aktuální fotografie z L.A.
http://x17online.com/celebrit ies/gerard_butler/gerard_jets_out_o f_la-02272010.php *3* -
Re: ujdeto
Music of the Night byla v hitparádě UJDETO asi 250 dní. To by samozřejmě nevadilo, ale podle mě a podle pravidel, které mimochodem příliš nechápu, už neměla dostatek hlasů, aby se tam nadále udržela. Všechny hlasy se nějakým zvláštním způsobem sčítají a zároveň odečítají, včetně daně z pobytu apod.
Zkrátka jsme málo klikali ! ! ! *9* *9* -
Re: Re: ujdeto
Nádhera ! Úplně mě to " roztančilo " !!!
*14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* -
Re: ujdeto
To nevím a tak se mrkněte alespoň na toto :
http://www.youtube.com/watch?v=CY nLQAl4d_o -
ujdeto
Prosím, ak ste niekto klikali v hlasovaní Music of the night na Ujde to, neviete náhodou, prečo GB odtiaľ zmizol ??? Ja to nechápem.... *9* -
Re: Re: Hlasování
Únor (február?) je krátký a Bloomky to už nestihnou. Já si myslím, že to už vzdaly. Samozřejmě, že si to náš miláček zaslouží. Vždyť na některých fotkách je až k zešílení krásný a pomilováníhodný. Joj! Jen ať se nám hoch nezamiluje a nedej Bože neožení. To by mne otrávil. Jsem žárlivý sobec. *10* *3* -
Re: Hlasování
Jéj jak sa teším že sa konečne niekto ozval *4* Hlasovanie - asi je to tak, ako píšete, ale ja už som veľmi opatrná, všimla som si, že sú chvíle, keď v priebehu 2-3 hodín dokážu Bloomky stoahnuť náskok aj o niekoľko stoviek, takže napriek priaznivému výhľadu treba byť stále v strehu a klikať, kedy sa dá ... *3* Náš miláčik si to zaslúži *14* (Aj keď na nás kašle... *9* *3* ) -
Hlasování
Dnes již si troufnu tvrdit, že má Gerard v soutěži o nejatraktivnějšího muže své prvenství v kapse. *4* *4* *4* -
Re: LAC
Musíme mu držet palce, byl to jeho první producentský projekt, tak ať se mu daří. V USA vyšlo tento týden DVD a to si vede velmi dobře, jen aby se brzy dostalo také k nám... *3* -
Re: LAC
A okrem toho je nominovaný na cenu Saturn Awards v kategórii akčných filmov a thrillerov
http://www.saturnawards .org/ *3* -
LAC
Pokiaľ som to dobre pochopila (ak nie, prosím angličtinárky o opravu), tak LAC, ktorý je čiastočne aj Gerryho projektom, je na tom mimoriadne dobre v predajnosti a ziskovosti *3* :
http://www.homemediamagazine.com/research/projections-post-valentines-day-viewers-want-action-18494
Nech len nazbiera čo najviac úspechov a tiež peniažkov, aby bolo na ďalšie dobré projekty nášho miláčka. *14* -
Re: už to neřešim.
Veľmi pekne vystihnuté - to cítim aj ja a som spokojná *4* , ale nemôžem si pomôcť, občas ma tieto bulváry vytočia do zúrivosti (možno preto, že za bežných okolností ich nečítam a nemám teda imunitu *3* ) nie kvôli tomu, čo píšu o Gerrym, ale pre ich neopísateľnú blbosť a primitivizmus a vedomie, koľko ľudí to žerie aj s navijákom, ma proste rozčuľuje. *10* Ale nenechajme so kaziť pekné zážitky, Gerry je, zdá sa, opäť vo forme a náš zrak môže s potešením na ňom spočinúť aspoň na fotkách a videách. *14* Pekný zvyšok nedele... *4* -
Re: už to neřešim.
Mluvíte mi Charlaine z duše. Já bych se také užárlila a tak považuji to své snění, kam žádnou jinou nepustím, za moc fajn. Mimochodem, žádná v něm na mne nemá. Jsem totiž překrásná, mladá, štíhlá a inteligentní (žádná šedá myška) a klidně mohu dělat Gerardovi fóry. Z toho usuzuji, že není pravdou to, že si člověk své sny může plnit. Nemůže. *3* -
už to neřešim.
Já už ty bulvární bláboly ani moc nepitvám.To je těžké,když je někdo celebrita musí s enormním zájmem médií a všelijakých dotěrů počítat,a Gerry to moc dobře ví.A novináři jsou schopní i z nevinného úsměvu třeba při koupi zmrzliny vyspekulovat,že má Gerry žhavou aféru se zmrzlinářkou. *4* A přijde mi sympatické,že se neschovává,nemračí,bere to,jak to přijde.-Jednou jsem VIP,tak jsem vděčné sousto.A co,mám snad proto přestat žít?-A ženám se líbí,to je nám jasné,vržeme zuby,ale to je tak jediné,co můžeme.A nebuďme naivní,Gerry o své přitažlivosti zatraceně dobře ví.Však má být nač pyšný.Krásný chlap,který ví,jak se k ženám chovat,je vtipný(však JA vyprávěla,jak ji a ostatní štáb při natáčení filmu The Bounty Hunter bavil,že je neskutečně vtipný a zároveň pozorný).Je to kus chlapa,s patřičnou dávkou inteligence a žádný balík...není divu,že je tak v kurzu.Jasně,že bych byla blahem bez sebe,kdyby byl můj *14*(což je zhola nemožné *1* ),ale asi bych brzy žárlivostí praskla.Ale snít si můžu klidně,kdy chci.A on jako objekt mého snění....to je vážně prima.A nějaká JA nebo Nicole Scherzinger nebo tanečnice z brazilského klubu se můžou jít vycpat *3* *1* ,protože ty si do snů rozhodně nepustím *13* -
Hlasování
Nechci předbíhat, ale Gerard už má značný náskok, tak snad tento měsíc zvítězí. Já osobně, při každé možné příležitosti, kliknu. *4* -
500 !!!
Milé fanynky, milí fandovia GB - už je nás 500 !!! *3*(a to nerátame neregistrovaných, ktorí sú ale samozrejme rovnako cenní *4* ) - pripadá mi, že to bolo veľmi nedávno, keď bolo s potešením konštatované (tuším to bola naša milá daba) že už je nás 300 ako ten Gerryho film - no a viďme (heleďme se), už je nás 500 *3* - asi by mal GB natočiť film 600, aby sme mali k čomu smerovať *3* . Takže vítam všetkých nových členov fanklubu a nech je nás stále viac (čo samozrejme je nanajvýš logické, keďže Gerry je naj-... *14* *3* ) -
Re: Re: bulvár
Ano, je to o tom - bulvár urobí z človeka, keď chce, čokoľvek - ale netreba tomu podiehať. *3* A ja osobne obdivujem všetkých slávnych ľudí (nielen GB), že toto zvládajú a neskončia v blázinci *4* -
Filmový svět.
Já se domnívám, že toto všechno je pouze falešná hra stále udržovat zájem diváků o filmové celebrity. Mnohdy tomu pomáhají samotní herci, aby o ně neupadal zájem. Lidé milují "drby" , jsou zvědaví a lační po soukromí herců. Na tom je budován, mimo jiné, i filmový průmysl. Podobné články jsou směšné a je nutné je brát s rezervou. Přesto však tento fakt nevylučuje možnost, že při natáčení nemůže mezi hereckými partnery přelétnout jiskra , která může znamenat krátkodobou romanci, nebo trvalý vztah. Pokud však herec zůstává nezadán, počet jeho fanynek neřídne a nechává je v permanentní zamilovanosti a naději. A o tom to je. Gerard to má vykoumané. Prezentuje se jako perfektní hřebec, kterého ještě žádná nelapila a čeká, až ho některá lapí. Tím si zajistí dlouhé řady diváků (hlavně divaček) pro své filmy. *3* -
Re: bulvár
Pane bože ! ! ! No to je hrůza ! ! !
A po přečtení následujících řádků přiznávám, že se mi už skutečně udělalo špatně ! *9* *9* *9*
http://www.topky.sk/cl/15/675676/ naivna-jennifer-aniston-miluje-zale tnika-butlera-a-chce-s-nim-deti-
A to hlasování pod článkem - to snad nemyslí vážně ? *7* *7* *7* -
bulvár
Príspevok, ktorý pribudol do kolónky "Napsali o mně" ma inšpiroval, aby som tiež pridala podobné bláboly z našich médií:
http://tvnoviny.sk/showbi z/bulvar/suknickar-gerard-butler-ma -bozske-telo-zeny-su-z-neho-hotove. html - alebo -
http://www.pluska.sk/soubiznis/spravy-klebety/zahranicne-celebrity/aniston-butler-neuveritelny-sexualny-vztah.html - je to katastrofa, kam až sú schopní zájsť !! *10* Mohli by súťažiť o medailu v kategórii ľudská hlúposť. Najtragickejšie je však, že tieto bulváry ľudia najviac čítajú *9*