-
Roztomilé foto
Tak jsem se zas pobavila nad všemi příspěvky,jste fajn ženský. *1*
Ado fotečka je vážně k sežrání,uplně jsem se chtěla k němu přitulit,škodaže to nejde *4* . -
Re: Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
Tak já se přiznám, že jsem normálně zdrženlivá a ostýchavější, takže bych se asi styděla být tak otevřená, jako jsem zde a odvahu bych asi neměla. To jsem ale posera! *9* -
Re: Re: Karneval v Riu
Ten předchozí příspěvek byl míněn jako reakce na příspěvek Ciderelly, než jsem ho stačila odeslat, objevil se tam další, teď to moc logicky nevypadá... -
Re: Re: Karneval v Riu
Na to on je asi i zvyklý, lepší, než když ho fotí ve vysloveně soukromých situacích (i když i v tom Riu ty fotky na balkóně...) -
Re: Karneval v Riu
To určitě ano, no, karneval v Riu musí být skvělý zážitek, věřím, že si to chlapec užil, což mu jistě všechny přejeme! V březnu prý už by měl zase natáčet...
A ještě jeden takový hezký souhrn toho jeho výletu - tedy i s toutéž fotkou:
http://www.dailymail.co. uk/tvshowbiz/article-1251155/Gerard -Butler-gets-carnival-spirit-mingle s-ladies-Rio.html
*3* -
Re: Karneval v Riu
Pozrela som si tie fotky už ráno - "odvaz" možno, ale zároveň som si uvedomila, že čo to je vlastne za zábavu, keď vás stále fotia - a to z bezprostrednej blízkosti - to asi podľa mňa nemôže byť skutočný odvaz, keď okolo vás striehnu novinári na každý váš pohľad, úsmev, gesto.... to musí byť šílene náročné a stresujúce... takže obdiv voči Gerrymu, že toto všetko s úsmevom zvláda *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
Nemyslím, že som úzkostlivá, na svoj vek (za starého dobrého socializmu už dôchodkový) som "praštěná" až dosť. Len sa bojím, aby som niektorej z vás nechtiac neublížila, ste všetky také fajn... *4* A čo sa týka debaty cez net, neviem, asi som taká povaha, ale ja nemám pocit, že v osobnom styku s vami by som bola iná - mám pocit, že vás dobre poznám a že svoje city a vášne (GB) by som rovnako dokázala prejaviť aj v priamom kontakte, pretože viem, že sme rovnaké krvné skupiny... *4* -
Karneval v Riu
Tak tomuhle říkám odvaz ! *1*
http://www.gbgalsgallery.com/v/pa rtiesetc/rio021310/2.jpg.html
Ani ostatní fotografie nepotřebují žádný komentář. Gerry se evidentně výborně bavil. *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
Já si také myslím, že je Evelyn moc úzkostliva a že by se klidně mohla více odvázat. Stejně jsme tu všechny praštěné a nevidíme na sebe. Jooo, kdybychom měly takto blbnout z očí do očí, to už by byla jiná. Ale papír a net unese ledacos. Stále klikám. Gerard má stále slušný náskok. -
Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
Dík, je mi s vami všetkými fajn... *4* *3* -
Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
V Nuslích jsem bydlela,když byli mí starší malí,dodnes tam navštěvuji bývalou tchyni a kadeřnici.A slovenština mi také nevadí,jsem na ní zvyklá.Sice občas něčemu nerozumím,ale zde se mi to zatím,pokud vím,stalo jen se syrovým a surovým a to se vysvětlilo,takže nevidím problém.Hlavně se pořád nebojte,že jste provedla něco špatného.Já osobně o ničem takovém zatím nevím. *3* -
Re: Re: príspevok zo Slovenska
To žiaľ neviem, otec už zomrel a nejaké bližšie vzťahy s príbuznými ešte za svojho života neudržiaval. Ale dodnes mám tetu (otcovu sestru) v Nuslích. *4* -
Re: Re: GB v Riu
To jo. Takový sympatický chlapec, ve 300 vypadal úplně jinak (když pak hrál ve Ztracení, skoro jsem ho nepoznala).
Další fotky:
http://camarote20anos.terra .com.br/noticias/precarnaval/madonn a-causa-frisson-ao-chegar-no-camaro te-da-brahma-84
*3* -
Re: príspevok zo Slovenska
Fotku tam má. Je to fotka z filmu Lara Croft. Co se týká mužských zadečků, byla jsem nedávno velmi překvapená zjištěním, že to ženy zajímá a prý i některé vzrušuje. Nikdy mě toto nenapadlo, nikdy jsem to nevnímala, natož aby mužský zadek ve mně něco vzbuzoval. Tak nevím, jestli nejsem nějaká divná. Vnímám pouze tvář, hlavně oči a ještě jaké má ruce a jak mi voní (nebo zapáchá). *3* -
Re: príspevok zo Slovenska
Jen si klidně pište po slovensky. V případě nějakého nedorozumění nám to pak přeložíte. Víte odkud z Prahy pocházeli příbuzní Vašeho otce? -
príspevok zo Slovenska
http://wanda.atlas.sk/10-najkrajsic h-muzskych-zadockov-soubiznisu/sex- a-vztahy/sexi-hosi/627765.html
Tak u nás zase raz zaregistrovali Gerryho *14* - potešiteľné - ale žiaľ do fotogalérie "zabudli" dať jeho fotky *9*
Ešte k tej slovenčine - keby niektorá z Vás mala problém (je to pochopiteľné, mladšie generácie už trpia tým odlúčením) môžem pokojne písať aj česky, z otcovej strany pochádzam z Moravy a Prahy. *4*
A ešte k môjmu menu - vidím že niekedy je problematické jeho skloňovanie - takže do budúcna - som proste Evelyn a to -ba som si pridala, lebo ma nechcel ako evelyn zaregistrovať, že už také meno má, tak som si pridala skratku Bratislavy, kde žijem. Takže zdraví vás všetky Evelyn. *4* *4* *4* -
Re: Re: Jsem nevěrnice nevěrná....
Z toho náskoku sa dennodenne teším, ale nezaspať na vavrínoch! *13* Aby sme zase na konci mesiaca nemuseli blázniť. Napriek potešeniu z rastúceho náskoku klikám vždy keď môžem *4* Nech žije Gerry... *14* -
roztomilé foto
http://www.gbgalsgallery.com/v/Spec ialAppearances/sportrelMar2010/Sox+ Appeal.jpg.html
Moc mu to tam sluší. Moc! Doporučuji stránku otvírat pouze s plenkou v kalhotkách. Počůráte se blahem. -
Re: Jsem nevěrnice nevěrná....
S tou slovenštinou je to tak, že v dobách totality byly na Slovensku poměry uvolněnější, takže tam vycházely knížky, které u nás nemohly vyjít. A tak moje generace běžně četla žádanou beletrii ve slovenštině bez problému. Stejně tak při příjmu polské televize jsme sledovali jejich pořady, o kterých se nám tu jen snilo. Časem si na polštinu člověk tak zvykl, že už to nevnímal. Čech i Slovák polštine porozumí, přinejmenším pochopí smysl a to mnohdy stačí. Řeč Lužických Srbů je také snadná a lze jí rozumět. Chorvatština je sice také podobná, ale přeci jen už vzdálenější a tam už je potřeba překladu. Srbština je už ale blíže k ruštině a bulharštině. Pokud bychom byli s těmito jazyky v každodenním styku, jak jsme bývali se slovenštinou, časem bychom si vzájemně rozuměli všichni. Bohužel tomu tak není a tak se musíme biflovat anglicky (já už to tedy nedoženu nikdy).
Gerard má zatím slušný náskok. Bravo! *4* -
Re: GB v Riu
Rodrigo Santoro by také stál za hřích.