-
Re: Re: Re: len tak...
tak to vnímám také.Měla jsem možnost poslechnout si Fantomův part i podání jiných interpretů,ale to zemité a ,,syrové" zpívání GB se mi prostě líbí nejvíc.Žádné klokotání a vibráta školených zpěváků.Jen zpěv plný emocí,v nádherné harmonii s hereckým projevem.Kdepak tenhle Fantom u mě boduje.A navíc skvěle vypadá,i přčsto tu masku,nebo právě pro ni....Každopádně,přestože jsem věfěla,jak ten příběh končí,v duchu jsem si přála,aby nastal nějaký zásadní zvrat a CHristine zvolila Fantoma.Protože já bych si ho vybrala *14* .A která z nás na těchto stránkách ne *3* .......A vzkaz pro bazalku? Ano,Kate Hudson je velmi pěkná mladá dáma.Myslela jsem to tak,že je super,že Gerry není jedním z těch mamlasů,co jdou jen po velkých vnadách.Což mluví jen v jeho prospěch *4* -
Re: Re: Re: Re: len tak...
No vidíte, děvčata, a ja som od začiatku, od prvého razu z jeho spevu padala do kolien a neviem sa ho nabažiť doteraz ( v rámci PN som využila aj stredajší aj včerajší termín POTO na film+). Porovnávala som si ho s inými, napr. so slávnym Michaelom Crawfordom a inými - to všetko boli také tie vyumelkované operno-operetno-muzikálové interpretácie, ale Gerry ...!!! *14* Bol to, ako vravíte, taký "surový" prejav, ale strašne prirodzený a nádherne intonovaný - v jeho hlase bolo všetko, človek mohol zavrieť oči a nerozumieť anglicky, aj tak cítil v tom jeho hlase to, čo v danej situácii bolo dôležité - bolesť, lásku, zúfalstvo, hnev, urazenú zlosť, pomstu, naliehavú prosbu, ale aj iróniu a posmech (Why so silent)....Proste úžasné...*14* (Zase ste mi raz dali príležitosť aby som si mohla zabásniť o jeho speve a ja som ju rada využila *3* - dík ). -
hurá
Joj, dievčence, tak sa teším !!! *3* Aj keď som včera písala, ako som sa z hlasovacej depky vyliečila, aj tak ma potešilo, že som pri kliknutí na hlasovanie neobjavila OB na prvom mieste!!! *4* Viem, že "není všem dnúm (prepáčte, nemám u s kolečkom)konec" ale aj tak sa teším, zdá sa že Gerryho fanynky sa zmobilizovali... takže naďalej platí, hurá do toho... *16* *14* Prajem vám všetkým pekný večer... -
Re: Just Jared
Miláček má bolavé rameno. Na JustJared je také ještě miničláneček, kde vypovídá Jennifer o jejich vztahu. Píše se tam, že mezi nimi je pouze báječné přátelství, o jejich stejném vnímání společné práce a kdy si spolu kryli záda. Gerry že je (jestli jsem to dobře pochopila) nejbáječnější chlap ze všech chlapů. Že je s ním velká zábava, že je nesmírně skromný , nenáročný a pozorný. (Tak tohleto je mi nesmírně sympatické. Jak já nesnáším namyšlené panáky!)Angličtinářky by to mohly doopravit, či doplnit.
Vzhledem k časovému posunu , pravděpodobně v noci Američanky zapracovaly při hlasování a Gerry opět vede. Zdá se mi to logické, protože v USA má Orlando Bloom nelichotivou pověst špindíry a smraďocha a tak mu Američanky hlasy nedávají. V Evropě zas během dne nastartují evropské adolescentky. Bude to boj. Tak dámy, vyhrnout rukávy, ať náskok zvýšíme. *13* -
Re: Re: Re: len tak...
Ano,já jsem si poprvé,také říkala,že ten zpěv je zvláštní(říkala jsem si takový syrový),při The Music of the Night,jsem si jednu chvíli říkala-tohle hochu nezvládneš i když bylo jasné,že musí,když to zpívá.Nicméně jsem to vnímala pozitivně a brala to jako úmysl. -
Re: Re: len tak...
Já to říkám stále, že láska kvete v každém věku. Ženy své srdce neuzavřou nikdy. Jinak musím uznat, že Vaše maminka má dobrý sluch. Můj první dojem byl také takový, že Raul-Patrik Wilson zpívá perfektně, no,Kristine - Emy je dokonalá a Gerard že místy hulákal a zpěvem mě neoslnil. Jenže proto byl vybrán. Měl být protipolem dokonalého a něžného Raula svým drsným a mocným hlasem. Vzhledem k tomu , že Gerard není školeným zpěvákem, tak se mu to zdařilo. Divák vnímá všechno dohromady , příběh, prostředí, atd., Zdravím Vaší maminku a ať se lásce nebrání a užívá si jí jako my. *14* -
Just Jared
Nové fotografie z Just Jared.
Gerry navštívil úrazového lékaře. *9*
http://justjared.buzznet.com/2010 /02/12/gerard-butler-needs-healing- arts/#more-543850 -
Re: Re: Re: ?!?!
Zdá se,že poslechly. -
Re: len tak...
Tak abyste se nenudily,napíšu Vám,jak moje dnes 82letá matka,poprvé u mne slyšela Fantoma opery(před třemi lety) a prohlásila,že Fantom zpívá jako tele,čímž se mě velmi dotkla.Potom párkrát prohodila,že by se na to podívala,na to já,že se jí to nelíbí a tím to skončilo.Teď chtěla,abych jí ten film co se mi tak líbí půjčila,což jsem odmítla s tím,že Fantoma nepůjčuji,protože bez něj nemůžu žít,ať si ho půjčí od mého nejmladšího,ten ho má také.Načež matka vyrazila na nákupy a zjistila,že Fantoma mají v trafice, i zakoupila milého Fantoma,aby zjistila co na něm mám.
Nebudu to protahovat,už nezpívá jak tele a dokonce se jí zdálo,že je tam málo Fantoma, na mých stránkách se byla podívat na tapety k tomuto filmu a shání se po dalších filmech.
Taky jí dostal. *15* *14* *3* Dobrý večer. -
Re: len tak...
Jestli Orlando předeběhne Gerryho, je to důkaz, že svět už totálně zešílel. Jiné vysvětlení pro to nemám. Já jsem si Fantoma střihla včera. *14* *14* *14* -
len tak...
Dievčence, nejak je "ticho po pěšině" - asi som už závislá, ale bez bitky sa prinávam, že sa každý deň teším, čo ste napísali...tak mi to dnes už chýba...Ale chcem zároveň povedať, že zo svojej depky z hlasovania som sa sama vyliečila - pozrela som si Gerryho - od Fantóma cez TUT a rôzne ďalšie klipy, tlačovky, rozhovory v tv a podobne - a pomohlo - uvedomila som si, že hlasovanie sem alebo tam - pre nás je a bude Gerry aj tak ten naj- naj- a naj- bez ohľadu na to, ako dopadne nejaké hlasovanie - takže termity alebo červené mravce Bloomky môžu ísť do ..... Gerry aj tak nemá konkurenciu!!!! *14* -
Re: Re: ?!?!
Ja tiež - a len malou útechou by mi mohlo byť, že aj nemecké fanynky sú rovnako zdesené ako my *9* Urobí s tým niekto niečo? Snáď sa začnem aj modliť...Bloomky choďte do čerta... *5* -
Re: ?!?!
No právě teď to sem jdu napsat a vy jste mne předběhla. Je to šílené, co ty mladé holky dokáží. Místo, aby se učily do školy, tek sedí na netu a klikají. To jsou všechno fanynky pod dvacet let. Jsem z toho zděšená. *10* *10* *10* -
?!?!
Ľudia, neverím vlastným očiam !!! Od včera večera doteraz stihli Bloomky stiahnuť Gerryho náskok o 2,5 tis. hlasov z 5,5 na 3 tisíce rozdiel !!!! *9* Jak je toto možné ??!! Chytá ma z toho depresia - človek sa snaží čo môže a teraz toto.... A to je ešte iba 11.2.! Čo robiť ??? *7* -
Re: Re: Re: Re: In Touch
*4* tak máme s Gerrym rovnaký vkus na ženy *1* podľa mňa je Kate H. nádherná a charizmatická -
Re: Re: Re: In Touch
Díky. *3* -
Re: Re: In Touch
In Touch,dnes vyšel.Ale nebojte,určitě na stáncích ještě bude i zítra a v další dny jistě také.Alespoň v našem městě tomu tak bývá. *3* -
Re: In Touch
Mohu vědět v jakém časopise jste to četla? -
In Touch
Tak jsem se dnes dočetla v časopise(no jo bulvár,já vim,ale kdo tvrdí,že to nikdy nečte,tak ke....tedy si vymyšlí),že na párty po udílení cen Golden Globe zkusil flirtovat Gerry s Kate Hudson.Že prý je snad nejkrásnější ženská na světě-jí šuškal do ouška *10* Ale zbytek večera prožil u šampáňa s JA.Nicméně ho ve výše zmiňovaném časopise označili jak profi baliče.Teda to je hroznej chlap......ale tak krásnej a sexy a a a vůbec.My ženy máme holt slabost pro uličníky.A útěchou nám může být,že Gerry nebude zřejmě ,,horňák",vždyť KH příroda v Těchto partiích příliš neobdařila,vlastně skoro vůbec *3*,a GB z ní přesto unesen.Takže,jak už bylo mnohokrát řečeno-krása je pojem relativní a Gerry to jistojistě dobře ví. *3* -
Re: Tisíc příspěvků.
Já se spletla. Ono je to už tisíc příspěvků. Tak to se mi nic nesplní. *9*