Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Jsem nevěrnice nevěrná....

To jsem ráda,že ses vrátila,už se mi po tobě stýskalo.Já jsem si dneska střihla P.S.hezky jsem se zasmála a nakonec si pořvala nějak víc než jindy.Ale hezky jsem si chlapce užila.
    *14* *3*
  • kaculencicka

Jsem nevěrnice nevěrná....

...protože se sem vůbec nemohu dostat,ale právě proto tu mám teď tak nádherné počteníčko!!!Krásná diskuse a po přečtení musím znovu konstatovat,že tu vládne nepopsatelná pohoda a je to tu prostě báječné...Zasmála jsem se nad surovým a syrovým a také zavzpomínala na slovenské pondělky...také si je ještě pamatuji...a musím se smát sama nad sebou....slovenština je krásná a myslím,že normálka zvládám přečíst psanou slovenštinu od Evelynbky a tak čtu dál a normálně jsem se přistihla,že čtu vzkaz už od Jikušky a automatisky ho překládám do slovenštiny...jsem trdlo....Jinak jste mne tak všechny navnadily,že si budu muset dát velikananáááánskou injekci s GERARDEM...jen ještě nevím,jestli PSILY,Fantom nebo TUT,ale myslím,že si prostě dám tři večery s GB a před tím ještě hláááásnuuuu!!!!!A nazávěr...psala jsem dolů,ale je to tam zastrčené-pro Jik-to o babičce bylo skvělé a naskočila mi husí kůže...prostě je to tak dojmné a náš Gerry dostane každou,jen o tom všechny ještě neví a my si můžeme jen a jen libovat,že nás už dostal!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kaculencicka

Re: Re: len tak...

Naskočila mi husí kůže....nádhera a dojímavé...pro mě.... *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: music of the night

Přesně tak,nevydržela jsem to poslouchat do konce.
  • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: music of the night

Dík, to mi odľahlo, už som myslela, že som zase niečo vyviedla ... *4* *3*
  • Re: Re: Re: Re: music of the night

Já jsem to pochopila tak, že Jik má na mysli k nevydržení vokální kvartet. Přiznám se, že jsem si to pustila také, je to k nevydržení ve srovnání s projevem Gerarda.
  • evelynba

Re: Re: Re: music of the night

Napísala som niečo zlé??? *7*
  • evelynba

Re: Re: music of the night

*7* *7*
  • Re: music of the night

Tohle jsem nevydržela. *13*
  • Re: RE: jik 19.07 a Ada 22.37

Já sice jsem zaregistrovaná,ale registrovala jsem se ještě v úplných začátcích,kdy jsem nevěděla co a jak,tudíž jsem si jako jméno zadala číslo a jelikož se nechci prezentovat jako číslo tak píši raději jako neregistrovaná.Takže tak,hezkou neděli.
  • evelynba

RE: jik 19.07 a Ada 22.37

Keďže sa tam dole už nedá odpovedať, musím to riešiť takto. (a propos - škoda že nie ste zaregistrované, takéto veci by sme si mohli písať cez individuálne vzkazy...)
    Milá Ada, srdečne ďakujem za kompliment, ale taká mladá (samozrejme fyzicky *3*) už nie som a bratislavské pondelky si veľmi dobre pamätám a v dobrom na ne spomínam...
    Milá Jik, v noci som ešte o tom rozmýšľala a došlo mi, že skutočne oprávnene ste sa pozastavila nad tým slovom a naozaj až dodatočne mi zaplo, že český jazyk pozná obe tieto slová (t.j. surový nemusí byť vždy = syrový) a ich významová rovina je značne rozdielna, zabudla som, že v češtine môže byť napr. niekto surovo zbitý, možno s niekým surovo zaobchádzať a pod. Kým syrový je niečo úplne iné. Slovenčina žiaľ túto významovú nuansu nepozná - u nás je surový aj krutý, bezohľadný (surovo niekoho zbiť), ale aj nevarený, prírodný, zemitý (napr. treba jesť veľa surovej zeleniny a surového ovocia). Takže tak... *4* Ale to platí, že hlavne že sa dohovoríme a že si rozumieme a náš spoločný predmet záujmu nás spája v porozumení. *3* Takže ešte raz peknú nedeľu !!! *4*
  • evelynba

music of the night

Keď sme už tak včera rozoberali Gerryho spev vo Fantómovi, tak len malý dodatok - kto to nepozná, odporúčam pustiť si vokálny kvartet zvaný Teatro a ich verziu Music of the night : http://www.youtube.com/watch?v=uDcQmYn_gPQ
    Nechcem nikoho ovplyvňovať, ale podľa mňa, aj keď chlapci spievať vedia, toto je ukážka, ako sa dá z takej nádhernej veci urobiť bezduchá odrhovačka, húpavý valčík bez akejkoľvek iskry, postrádajúci akýkoľvek emotívny náboj. Následne na to ako kontrast odporúčam si pustiť Gerryho a "vsjo budet jasno", o čom tu básnime. *14* Peknú neďeľu ! *4*
  • Re: GB v Riu

Už je to i na GB GALS.
  • daba

GB v Riu

Tak náš hoch už dorazil na karneval do Ria, zatím o tom informovaly spíš tamější prameny. Přílet:

http://ego.globo.com/G ente/Noticias/0,,MUL1489634-9798,00 -GERARD+BUTLER+DESEMBARCA+EM+AEROPO RTO+DO+RIO+E+ACENA+PARA+FOTOGRAFOS. html

GB a Rodrigo Santoro (Xerxes z 300)

http://ego.globo.com/Gente/ Noticias/0,,MUL1490037-9798,00-RODR IGO+SANTORO+LEVA+GERARD+BUTLER+PARA +PASSEAR+EM+MEIO+A+FOLIOES+NO+RIO.h tml

*3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: len tak...

Domnívám se, že Evelynba už neví, co to znamená televizní pondělky. Kde jsou ty časy?

Není třeba se omlouvat,nevěděla jsem že je to stejné,tak je to spíš moje chyba.Hlavně,že se domluvíme. *3* A mohla bych to vědět,vždyť slovenské pondělky,byly moje oblíbené. *7*
  • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: len tak...

Pro jik - ospravedlňujem sa, že vzniklo nedorozumenie, ale syrový po česky = surový po slovensky, a to neznamená zlý, divoký, krutý, ale skôr prírodný, neuvarený, prízemný...
  • charlaine

Re: hurá

Tak jsem opět klikla na GB.A nebojte,děvčata,moje dcera opravdu už nekliká na OB *1*
  • charlaine

Re: Re: Re: Re: len tak...

oou,odpusťte mi ty překlepy.Já jak se rozepíšu,korektury jdou stranou *1*

Nepsala jsem surový,ale syrový a padala jsem do kolen stejně jako Vy,protože právě to všechno v jeho hlase jsem také vnímala a prožívala. A také jsem srovnávala a právě u toho vychvalovaného originálu,jsem slyšela ,že když se zlobí,tak jen zpívá hlasitěji,ale u Gerryho jak říkáte,nemusíte rozumět ani ho vidět a stejně poznáte jakou má zrovna Fantom náladu.Jak říkám - emoce z něj cákají na všechny strany,jsou v očích v hlase i v každém pohybu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit