-
Gerry a ženy, klikanie
No, myslím, že sa teraz s fámami o GB a ženách (Priyanka, Jennifer...) vrece roztrhlo - nuž, nemôžeme nič robiť, má na to právo, aby si nejakú už našiel (už je aj načase), ja len mám taký "materský" pocit - mám obavy nie z toho, že nejakú bude mať, ale z toho, aby nenaletel, aby tá, ku ktorej sa pripúta, bola naozaj hodná jeho a jeho lásky, lebo vždy si spomeniem, ako povedal, že nechce manželstvo na 7 mesiacov, že chce trvalý a plnohodnotný vzťah na celý život... Bojím sa, aby sa nesklamal - nuž, ale je to na ňom, my s tým nič neurobíme... *9* A čo sa týka hlasovania, sledujem dnes (mám voľno) že Bloomky sú zase veľmi pilné, už stiahli 5,5 tisícový náskok na 4,8 tisíc. Je to ešte dobré, ale ak to takto pôjde ďalej... *7* *9* Už uvažujem, čo urobiť *7* Napadlo ma dokonca, či nepoprosiť Dabu, ktorá evidentne vie výborne anglicky, aby na stránkach GB galls a GB net trochu zobudila Gerryho fanynky v zahraničí *7* Lebo my na to napriek našej usilovnosti nebudeme stačiť, nie je nás dosť *9* Ešte budem do večera klikať... Pekný deň všetkým *4* -
Re: Re: Gerry v Mexiku
Tak to si Gery určitě užije, protože v jakémsi rozhovoru Gery naznačil, jak moc a moc se mu líbí ženy kreolského typu. Jen aby tam nenakoupil nějakou ošklivou nemoc. Jestli je podobojí, tak strádat také nebude. Gayů je tam také hodně. Mám o hocha strach a neměl by tam jezdit. Celý ten karneval je jedna velká hanbatá chlípnost. *13* -
Re: je toho moc
Když já bych ho chtěla jen pro sebe. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra
Vřele s Vámi souhlasím,ado!! -
je toho moc
je prostě ten náš kluk na roztrhání.Tolik práce,z filmu do filmu a do toho zvládat všechny ty slečny.To dá zabrat.Jen ať relaxuje,když má možnost.Jen by koĺem sebe nemusel mít těch obivovatelek tolik.Hu,to se nám ostatním pak moc nelíbí.Ale co naplat,je to přirozené,že je tak obletovaný.Tak krásný chlap,skvělý herec a seno v hlevě také nemá.Nedá se čekat,že bude sám.Buďme nohama na zemi. -
Re: Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra
No, vyvinout se to může různě, ale zatím se dá říci jen to, že se seznámili v listopadu 2008 na otevření hotelového komplexu Atlantis v Dubaji, kam bylo pozváno dva tisíce celebrit z celého světa (od nás modelka Petra Němcová), to se o nich ještě "nedrbalo", protože tam bylo zřejmě tolik jiných "soust" pro bulvár... Pak, když byl náš hoch v Indii (duben/květen 2009) se psalo o té party v jejím domě (pro uzavřenou, nikoliv však malou společnost), kde se jí dvořil ("nabídka k sňatku"). Věřím tomu, že PC bude i za jeho setkáním s dětmi, které hrály v Milionáři z chatrče - viz minulý odkaz - oběma to s dětmi slušelo, ne? A teď v lednu natáčela (nebo ještě natáčí) PC v New Yorku, tak se sešli (bůhví, zda to skutečně byl celý den). Mezitím si mohli zavolat nebo něco, ale viděli se jednou za půl roku. Neříkám, že z toho nic nemůže být, ale zatím to zřejmě tak horké není... *3* -
Re: Gerry v Mexiku
A jakmile JA oslaví narozeniny, chystá se GB na karneval do Ria! Musí si trochu užít mezi filmováním (na jaře by snad už měl natáčet Coriolana). *3* -
Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra
Mně se to nelíbí! *16* -
Re: Gerry v Mexiku
To je prostě náš požitkář *3*
tak,a teď mimo téma ženy versus Gerry.Zjistila jsem,že má brzy natáčet film o skotském básníkovi Robertu Burnsovi a prý tam má být dost odvážných sexuálních scén.No pokud je to pravda,máme se milé dámy nač těšit.WOW *4* -
Gerry v Mexiku
Momentálně si Gerry užívá sluníčka s Jennifer Aniston ( nejen s ní ) v letovisku Los Cabos v Mexiku. *3*
viz článek:
http://www.people.com/pe ople/article/0,,20342269,00.html?xi d=rss-topheadlines
viz důkaz:
http://img402.imageshack.u s/i/73560292.jpg/ -
Re: Re: Re: Priyanka Chopra
No tak to jste mě,cinderello,dostala!Ještě aby si jí vzal.No,jo,ale co bychom mohly dělat?!Navenek mu tu strašně přát,ať je náš chlapec šťastný atd,atd.Ale uvnitř....,uvnitř by to pěkně vřelo *16* Na druhou stranu...je to jen člověk a má právo na svůj soukromý osobní život.Ať se nám to líbí nebo ne... *9* -
Re: Re: Priyanka Chopra
A víte Charlaine, že vloni Gerry požádal Priyanku o ruku ? Podotýkám, že to bylo z legrace, ale znáte to. Není šprochu ...
Dost se to probíralo i v tisku.
Jeden článek za všechny.
http://www1.timesofindia .indiatimes.com/entertainment/bolly wood/news-interviews/Gerard-Will-yo u-marry-me-Priyanka/articleshow/447 5380.cms -
Re: Priyanka Chopra
a ještě dodatek,Priyanka je momentálně volná,a tudíž má Gerry volnou cestu.Ach jo!!! *16* -
Priyanka Chopra
Tak teď tedy nevím,jak to mezi GB a Slečnou Choprou je.....Právě jsem si přečetla,že Gerry s ní strávil celý den v NY,on je prý okouzlen její krásou a nevadilo by mu vzít si indickou dívku.Chovali se prý k sobě velmi vřele.Takže,kde je pravda?To,že se mu líbí,ještě nic neznamená.Aby nakonec nešlo o zbožné přání přehupkat touhle cestou z Bollywoodu do Hollywoodu.Přeci,jak se říká:Účel světí prostředky.A podle toho,co se o té slečně píše,je nejen trochu rozmazlená,ale velmi cílevědomá!No uvidíme,čím Gerry překvapí příště. *3* -
Re: Re: Re: co je to za babu?
No,jo,když s naším milým Gerrym je to těžké.....on má úsměv pro každou slečnu,a i když je to nevinné,je na drby zaděláno.A my,dámy,také nejsme naivní,abychom si myslely,že žije v celibátu.A ikdyž se to třeba těžko zkousává *10* ,přesto mu dál padáme k nohám,ať už doslova či obrazně.GB je prostě jen jeden *14* -
Re: Re: Re: co je to za babu?
Ještě doplnění: modelka bývala taky, v r. 2000 vyhrála Miss World (teď je jí 27), prý se s GB seznámili na otevření hotelu Atlantis v Dubaji koncem r. 2008 (což byla opravdu "monstr akce"), ale pochybuji, že by se nějak výrazněji stýkali mezi tím. Nevypadá špatně - posuďte samy:
http://images.search.yahoo .com/search/images?_adv_prop=image& fr=chr-greentree_ie&va=priyanka+cho pra&sz=all
http://justjared.buzz net.com/photo-gallery/1896011/gerar d-butler-slumdog-millionaire-05/
*3* -
Re: Re: co je to za babu?
Je to indická herečka, když byl GB vloni v Indii, uspořádala pro něj a jeho přátele party, čímž se oba dostali do řečí (a nepřízně jejího partnera, se kterým se snad rozchází). GB samozřejmě nevěděl nic lepšího, než že se jí na té party dvořil, ale pochybuji, že by v tom bylo něco doopravdy (když si člověk uvědomí ty desítky žen, se kterými už ho bulváry spojovaly). Ona teď nedávno byla (nebo pořád je) v USA, prý se viděli, tak zase začaly drby... *3* -
Re: Re: Bloomky
Dobrý večer všetkým - inak zabudla som napísať, že JD má ešte šancu, lebo je znovu v týždňovom hlasovaní - takže tam treba Johnnymu klikať, možno sa do mesačného hlasovania dostane, aj keď zatiaľ to nejak ružovo nevyzerá. -
Re: co je to za babu?
Mám dojem,že to už je stará záležitost.Myslím,že je to modelka,pů vodem Indka,ale nejsem si jistá.Ale nejsou už spolu.Nějaký čas spolu něco měli mít.Teď už je to minulost.Tím ovšem netvrdím,že je náš sladký Gerry sám.Ani pomyslet nechci,co by s kým teď mohl dělat *16* *4* -
co je to za babu?
možná jsem něco zaspala,ale ví některá z Vás kdo je to ta Priyanka Chopra *9* ?Je všude na You Tube u odkazů na Gerarda,ž by Nám začal Nový rok novou Lovestory?!Mimochodem je moc krásná *5* asi jí zabiju *16* .Ne že bych mu to nepřála,ale nedá se na to koukat *9* *9* *9* .