Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: hallo

a pro ty z Vás které máte film+ na kabelovce tak 10.2 a 12.2 jde Fantom opery *3*
  • Re: Bloomky

Asi jak kde,právě jsem na Nova Cinema slyšela,že J.D.byl zvolen nejvíc sexy mužem roku.
  • Bloomky

Koukám, že Bloomky jsou nesmírně pilné a že Gerardův náskok se zmenšuje. Vzhledem k tomu, že Orlando Bloom je populárnější než Gerard, tak to vidím dost černě a my to asi nezachráníme. Bloomek je více. *9* Přiznám se, že jsem také překvapená nezájmem o J.Deppa. Domnívala jsem se, že má stále ještě mnoho fanynek. Inu.... velká sláva - polní tráva.
  • Re: Re: Hlasování

Ano, je dobrý, ale tu ide o najatraktívnejšieho muža, nie o najlepšieho herca no a jeho fanynky sa ešte asi nezobudili. Ale ako som písala, do konca mesiaca je ešta ďaleko, ešte sa môže všeličo zmeniť...Dúfam že nie v neprospech GB *13* , kľudne nech je JD druhý... *3*
  • Re: Hlasování

Ač klikám pro Gerryho myslím,že Johnny si to poslední místo rozhodně nezaslouží,přála bych mu druhé.Protože on je opravdu velmi velmi dobrý.
  • charlaine

Re: hlasovanie

Také jsem si všimla,jak nám to u Orlanda povyskočilo!Takže huráá do boje! *10*
  • hlasovanie

Dievčatá, bacha !!! Orlando sa nejak rozbehol, náskok je síce ešte dobrý, ale musíme byť na pozore !!! *9* Do konca mesiaca je ešte ďaleko *9*
  • charlaine

Re: Re: Re: Re: Re: hallo

Omlouvám se,chtěla jsem napsat,že bych měla Gerryho filmy znát.Chybička se vloudí.... *3*
  • charlaine

Re: Re: Re: Re: hallo

díky za TV tipy.Tomb raider-kolébka života je dobrý film,takový akčnější,ale je tam na Gerryho a jeho vypracované tělo pěkný pohled *14*. Mrs.Brown jsem neviděla,takže na něj určitě kouknu.Přeci-jednou jsem fanynka,tak bych Gerryho měla znát *3* *4*

jéj, vďaka za tip, ten film som ešte nevidela *3*
    novu nechytáme, ale pani Brownová mi to vynahradí

Díky moc, super ! - hlavne Paní Brownovú si veľmi rada pozriem znovu, je to veľmi dobrý film, aj keď Gerryho tam nie je až tak moc *4* *4*
  • charlaine

jste úžasné

Když jsem si přečetla odazvy na můj minulý příspěvek,byla jsem dojatá.Moc mě,holky,vaše slova zahřála.Jsem ráda,že nás spojuje nejen obdiv k milému GB,ale také obyčejné lidství.Takže,milá Ado,evelynbo,bazalko a všechny ostatní milé dámy,díky za vzpruhu.A vám,kaculencicko,přeji ať je to vámi zmiňované těžké období co nejdřív za vámi.Zase bude líp... *4* *4* Tak a teď si skočím kliknout hlásek Gerrymu. *3*
  • TV

Díky za upoutávky. *3*
  • cinderella.l

Re: Re: hallo

A pro " double " náladu - hned následující den, tj. 13.2., na ČT1 ve 13,40 hod, historický film z roku 1997 Paní Brownová.
    Tak to vypadá na prima víkend ! *14* *3*
  • Re: hallo

Pro zlepšení nálady,kdo to ještě neví a nemá to doma, v pátek 12.2. 21.35 na Nově Tomb Raider:Kolébka života. *3*
  • evelynba

hallo

Milé dievčatá a dámy - z najnovšej diskusie mám zmiešané pocity - na jednej strane je krásne, že si tak rozumieme a nemáme problém vypovedať to, čo nás trápi a čo hýbe našimi dušami, na druhej strane mám dojem (nechcem samozrejme nikoho uraziť - preboha, od toho som ďaleko), akoby ste teraz svorne upadli do depky... *9* To ale snáď nie... - život je krásny a keď máme ešte taký "život skrášľujúci" prostriedok akým je Gerry... *14* tak to je predsa nádherné!!! Každá z nás má svoje malé boliestky aj veľké bolesti, zároveň však aj malé radôstky a veľké radosti - ale o tom je život - *3* Takže doprajte si radosť z Gerryho (ktorá dáva nášmu každodennému "šedivému" životu nový rozmer a príťažlivosť) a hurá do života...nás baby predsa nič tak ľahko nezdolá !!! *4* *3* Krásny večer všetkým Vám a tiež krásny zajtrajší deň.... Nech žije Gerry (a klikajte... *3* - zatiaľ je to o.k., nech to vydrží...) *4*
  • kaculencicka

Čím je pro vás Gerry???

Dozvídám se tu,že únikem,útěkem z reality,samozřejmě jen pro některé,pro jiné je to třeba jen krásný chlap,na kterého se podívají zas a znovu a víc je neosloví a nikam se nevznesou...a před čím tedy utíkáme my ostatní nebo snad jen já???...,před všedností,před starostmi...jak si vysvětlit proč nás tak dojímá a šimrají nás hejna motýlků tam někde v nitru,když ho vidíme,když na něj jen pomyslíme,chybí nám něco???....je pro nás jen snem nebo by jsme si dokázali představit zažít ty samé pocity i ve skutečnosti???Chápete???A co pak...,odlítli by motýlci za pár měsíců a nezbyl by ani ten sen???Mám těžké období a nevím jak dál a tak jsem též ráda,že mám kam jít...sem...,ale žádné vrásky na čele...přeji krásný den všem!!!! *4* *4* *4*
  • kaculencicka

Re: Díky za net.

Milá Charlaine,život je opravdu krutý a teprve když člověk vidí kolik bolesti si musí projít ten druhý,uvědomí si jak malicherné jsou jeho starosti a někdy ani to nestačí a my si nedokážeme vážit toho co máme...,tak si toho važme...,právě teď...,a já stejně nedokáži....,jsem krutější než život... *9* *9* *9*
  • Re: Díky za net.

Milá charlain, myslím, že všechny budou se mnou souhlasit s mým názorem, že jste nám prokázala čest svou důvěrou a sdělila nám o svém trápení. Naše úniky z tvrdé reality a všednosti do krásného snění nejsou nic jiného, než berličky na to, aby člověk ve zdraví přežil všechno to životní trápení a bolesti, které každá z nás zná. K někomu je osud laskavější a k někomu tvrdší. Ale ustláno na růžích , myslím, nemá žádná z nás.Proto utíkáme z reality do světa snů, kde je nám s Gerardem přenádherně. Nikomu tím neubližujeme, jen si tím naším milovaným hochem odlehčujeme životní břemeno. Jdu mu zas odkliknout svůj hlas . *4* *3* *4*
  • Re: Díky za net.

to mi je ľúto charlaine, že si si musela prejsť takou smutnou skúsenosťou... vidíš, PSILY je presne film, ktorý si ťa mal nájsť *3* mne sa to stávalo zväčša s knihami - keď som niečo prežívala a napr. som nevedela uchopiť nejaký svoj pocit, alebo myšlienku - presne ju som našla v knihe, ktorú som práve čítala.. až som sa niekedy fakt čudovala, ako je to možné *4*
    posielam ti veľa sily a prajem všetko dobré *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit