-
Re: Díky za net.
*4* *4* *4* -
Díky za net.
Tohle už se nějakou chvíli chystám napsat.Možná se bude zdát,že to s naším fan klubem ani nesouvisí.Ale to jen na první pohled.Ikdyž tématicky to s GB tolik nesouvisí.Je to spíš o vás,moje internetové přítelkyně.Nemám moc příležitostí si vyjít nebo jen pokecat.a tak díky za inernet,kde lze najít komunity se společnými zájmy.A zde,v klubu GB jsem se ,,potkala''s lidmi,se kterými je fajn strávit nějakou tu chviličku.Já vím,život je i o něčem jiném,než o vysedávání u kompu.Ale já mám v reálném životě takové starosti a pořád tolik práce,takže připojení se k síti je docela fajn relaxací.No a Gerry je taková hvězdička na někdy tak šedivém nebi.Realita je realita,ale snít se také občas musí.A když jsem viděla PSILY,bylo tak skutečné.Obrečela jsem to,šlo mi to z duše,protože něco podobného jsem si prožila.Skoro až bolelo se na ten film dívat,ale zároveň mi dal sílu jít dál.To ,jakým způsobem z toho nejhoršího Gerry svou filmovou ženu dostal,dalo sílu i mně.Zní to asi hrozně pateticky,ale věřte mi,někdy stačí malý impuls.A tak,je-li mi někdy bídně,vzpomenu si na uličnický úsměv Gerryho a v duchu si řeknu:,,Jasně,chlape,já to zvládnu.!" -
Pomoc!
Děvčata,musíme klikat jako divé.Colinu Firthovi hlasy nebezpeěně přibývají.A jemu přece vítězství nenecháme!A vlastně nikomu kromě Gerryho! *13* -
Hlasování
Zdravím všechny!
Jsem ráda,že jste všechny tak fajn,že držíme za jedno.
Od doby co jsem se zbláznila do Gerryho mne už nějaký J.Depp nezajímá.
Takže hurá do klikání,ať je náš Gerry první!!!!! *3* -
hlasy pro Gerryho
milá evelyn,a ostatní,díky,že tak pilně posíláte hlasy GB.On si to zaslouží.A zatím hlasy utěšeně přibývají prospěch našeho miláčka.Tak jen neusnout na vavřínech.Colin Firth je v závěsu,sice Gerry má slušný náskok,ale není všem dnům konec.Takže,žhavte,milé slečny a paní,prostě obdivovatelky našeho Gerryho.Ať je titul jeho.a jak napsala evelyn:díky,že jste.Protože tuhle diskuzi navštěvuju fakt ráda. *3* -
Re: Re: Re: Hlasování
Klikáme a klikáme *3* len aby nám to vydržalo do konca mesiaca - zatiaľ je to dobré, ale netreba predbiehať... všetky sme na tom ako kaculencicka - čo by sme pre GB neurobili ??? Zdravím Vás všetky - som rada že ste... *4* Krásny večer aj nasledujúci deň a aj všetky ďalšie.... -
Re: Re: Hlasování
Taky klikám a klikám.Takže,dámy,klikejte snaživě také,ať Gerrymu hlasy přibývají. *3* -
Re: Hlasování
Zdravím,holčičky moje!!!!Dlouho jsem tu nebyla-nééé svojí vinnou,tak se teď vracím v plné parádě a jsem tak šikovná,že jsem konečně též otevřela stránky s hlasováním a přidávám se tím do vašich řad a budu klikat a klikat a klikat!!!!!Gerry jsi jediný chlap,který mě nikdy nezklame,tak co bych pro Tebe neudělala!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
Hlasování
Dnes už nastartovaly i fanynky J.Deppa. Je začátek měsíce a tak teprve začíná boj. *8* *8* *8* -
Re: Muž měsíce
také jsem na to koukala.Hlasuju,jak jen to jde.Takhle to nesmíme nechat.Gerry,neboj,my Tě v tom nenecháme!! *4* -
Re: Muž měsíce
Ano, ten istý pocit mám už od rána - teda bude to naozaj fuška, keď si pomyslím, že ešte je iba 2.2. - ešte 26 dní !!! *10* Dnes som dala Gerrymu najmenej 20 hlasov - ale už som z toho naozaj unavená....Tak hlavu vzhúru přímo hleď vypnout hruď ... a do toho *15* *3* -
Muž měsíce
Tak milé dámy, začínám mít pocit, že Colin Firth je nebezpečný!!!!! Musíme přitvrdit a být velmi pilné. *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: srandičky
tak si to po sobě čtu...a zíram na ty překlepy *1* -
Re: Re: Re: Re: srandičky
taky si myslím.Právě proto,že si o GB myslím,že je inteligentní,se také přikláním k názoru,že si Gerry zase jednou z novinářů utahoval.Určitě by nechtěk být s někým,s kým si nemá co říct.Dobře,já vim,že v jistých situacích toho člobvěk moc nenamluví,ale tekhle jednoduchej Gerry prostě neni.A jak Ada správně napsala,pojem krásy je relativní a subjektivní.Každý má o ní jinou představu a hlavně to neni všechno,že *4* *4* -
Re: Re: Re: srandičky
O tom jeho výroku, že raději hloupoučké a krásné pochybuji. Buď to byl opět jeho "hec", nebo novinářský plk. Vzhledem k tomu, že se o GB všichni vyjadřují jak je inteligentní, tak by zajisté dával přednost ženám nenápadným, ale bystrým a vtipným (pokud ho ženy zajímají). Většinou to tak bývá, že jeden z partnerů je vzhledu přitažlivého a druhý nikoliv. Krásný vzhled je ale nesmírně relativní pojem. -
Re: Re: Re: Re: Hlasování za leden
*1* *1* -
Re: Re: Re: srandičky
Presne o tom to je, preto som to napísala, lebo to je typický príklad, ako novinári dokážu prekrútiť a nepochopiť niektoré veci. Pokiaľ som to ja dobre pochopila, Gerry s istou iróniou a s takým tým "anglickým" (či lepšie povedané "škótskym")humorom niečo podobné povedal, ale skôr v tom zmysle, že nemá rád také tie premúdrelé ženy, ktoré musia mať navrch. A to je niečo úplne iné než to, čo z toho vyrobili novinári. *9* Tak nech žije Gerryho humor *4* -
Re: Re: Re: Hlasování za leden
No to je naší svatou povinností ho tam dostat. I přesto, že se nemrava spustil s drakem. (Proboha, proč ne s dračicí, když už tak?) *4* -
Re: Re: Hlasování za leden
To áno, ale hurá do toho...!!! *3* Myslím, že Gerry by sa do ročného finále rozhodne mal dostať *14* -
Re: Re: srandičky
tak s těmi hloupými ženami mě to takz zarazilo.a dost by mě zajímalo,nakolik je to pravda.Nechce se mo tomu věřit.Netvrdím,že si Gerry potrpí na filozofky,ale že by byly jho gusto povrchní krásky?tedy,krásky budiž,ale bez mozku?No to snad ne?!