Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • charlaine

Re: srandičky

Možná je ten dráček v tom animáku roztomilejší než některé jeho filmové partnerky. *1*
  • Re: Hlasování za leden

Díky za upozornění. To zas bude makačka. *3*
  • daba

Hlasování za leden

Tak tu máme nový měsíc a s ním hlasování za leden. Měly bychom se snažit, "konkurence" může mít také velkou podporu, i když zatím to vypadá hezky!

http://www.hellomagazine. com/vote/mostattractiveman/month/in dex.html
    *3*
  • Re: Re: AD: anketa

taky pevně doufám,že nám ho Holywood "nesežere" a nepochytí hvězdné manýry,ale Gery mi přijde tak lidský a bezprostřední a konec konců i dost "velký" kluk na to aby se tímhle pozlátkem nechal zlákat.Musím se pochlubit Vám všem *14* ,mám úžasnou kamarádku,která mi teď na netu stahuje a vypaluje filmy s Gerym a byla jsem v absolutním šoku,že ho znám už léta a nevím o tom *9* .Viděla jsem ho v Timeline a v Dear Frenkie a strašně se mi líbil a vůbec jsem ho nespojovala s Fantomem *14* .PSYL jsem obrečela tak,že jsem ještě ráno neviděla přes opuchlá víčka,ale TUT mě skvěle pobavil *1* Gery je tam kouzelný a jak umí líbat,ještě tu namě čeká LAC,Gamer,Zapomenutý ostrov,Rok,n´Rolla a Harrisonovy květy což nevim co je,ale pokud tam hraje Gery tak to skouknu a podělím se o emoce,ačkoli stejně nebudu objektivní prostě to bude ON a hotovo *14* *14* .Jdu na emočně energetickou bombu jménem GB zalezu pod peřinu a budu slintat. krásnou dobrou noc *4*
  • evelynba

Re: srandičky

Neviem, prečo môj príspevok neprešiel celý - ešte som napísala, že: Dúfam, že zase niektorí milí novinári jeho humor nepochopia a budú písať blbiny ako v tom TV časopise, kde hlavný titulok znel, že Butler má rád hlúpe ženy. *9*
  • evelynba

srandičky

Ak som to pri mojej angličtine dobre pochopila, Gerry si zase zašpásoval na adresu novinárov a keďže ho sústavne spájajú s jeho filmovými partnerkami, tentokrát spí (= má sex) s drakom... *1*

http://www.dailyrecord.co.uk/sh owbiz/celeb...86908-22003392/

D
  • charlaine

Re: Re: Re: AD: anketa

Tak díky *4* Je příjemné vědět,že v tom člověk nelítá sám. *4*
  • cinderella.l

Re: AD: anketa

Milá Evelyn,
    velmi Vám děkuji za pochvalu. Nebudu zastírat, že mě potěšila a zároveň dojala až k slzám.
    Vzpomněla jsem si totiž na velkou náhodu a následný " šok ", kdy se Gerry poprvé objevil v mém životě.
    Bylo to jako ... blesk z čistého nebe, jako ... nalézt čtyřlístek na úplně nečekaném místě, jako ... otevřít poslední Popelčin oříšek. Chvíle napětí, očekávání, které vystřídá maximální pocit štěstí.
    Nikdy na ten okamžik nezapomenu. *14*
  • Re: Re: AD: anketa

Jsem stejný případ jako Vy a myslím si také to, co si o GB myslíte i vy.
  • charlaine

Re: AD: anketa

ano,i já GB poprvé zaregistrovala ve Phantomovi.A řekla jsem si:,,Kdo je ten fantastický muž?" A od té doby,a že už jsou to roky,jsem jeho obdivovatelka.Hltám každý nalezený článek o něm.Každá sebemenší zmínka o něm mě donutí si zakoupit časopis.(i když ho třeba do té doby vůbec nekupuji)Prostě jsem do něj blázen *14* !Být fanynkou tohoto charismatického muže je potěšení,neboť on není jen vysoký mužný sexy chlápek,ale dostalo se mu i vrchovatě talentu.Těší mě,jak jeho hvězda stoupá.Neméně sympatické je,že zatím netrpí manýry hvězdných primadon.A pevně doufám,že náš Gerry si tenhle zlozvyk ani v budoucnu neosvojí. *4*
  • Re: AD: anketa

PSILY vřele doporučuji!!!
    Hillary je tam překvapivě přirozená,s Gerrym jim to skvěle funguje *3*
    Zkuste to překonat a uvidíte,že ten film stál za shlédnutí.
    Přeji příjemný zážitek *4* .
  • Re: Re: Re: Re: anketa

Omlouvam se za to dvojí poslání, to bylo nedopatření.
  • Re: Re: Re: anketa

Tentokrát se nehlásím, jen přeposílám odkaz s významnými scénami z Jury (z hlediska GB):
    http://ilovemylifebrothersand sisters.blogspot.com/2009/01/jury-g em-not-to-be-missed-if-you-like.htm l
    Jinak The Jury je šestidílný britský televizní seriál (je o něm stránka i na tomto serveru, velká část se odehrává v soudní síni, seriál sleduje i osobní život některých z porotců, z nichž jednoho GB hraje), u nás to šlo před několika lety na ČT2 (samo o sobě je to velmi zajímavé i bez hereckého obsazení), DVD vyšlo v UK i v USA, ale z nějakého důvodu ho neposílají do našich končin a tam se také běžně sehnat nedá (musel by si ho objednat někdo s adresou tam a přivézt či poslat ho sem). Na DVD je natočeno čistě těch šest dílů (bez bonusů a bez titulků - nejsou tam ani v angličtině). ČT to musí mít i nadabované, tenkrát to v té televizi dávali česky, ale nevím, jak to mají s vysílacími právy.
  • Re: Re: Re: anketa

Tentokrát se nehlásím, jen přeposílám odkaz s významnými scénami z Jury (z hlediska GB):
    http://ilovemylifebrothersand sisters.blogspot.com/2009/01/jury-g em-not-to-be-missed-if-you-like.htm l
    Jinak The Jury je šestidílný britský televizní seriál (je o něm stránka i na tomto serveru, velká část se odehrává v soudní síni, seriál sleduje i osobní život některých z porotců, z nichž jednoho GB hraje), u nás to šlo před několika lety na ČT2 (samo o sobě je to velmi zajímavé i bez hereckého obsazení), DVD vyšlo v UK i v USA, ale z nějakého důvodu ho neposílají do našich končin a tam se také běžně sehnat nedá (musel by si ho objednat někdo s adresou tam a přivézt či poslat ho sem). Na DVD je natočeno čistě těch šest dílů (bez bonusů a bez titulků - nejsou tam ani v angličtině). ČT to musí mít i nadabované, tenkrát to v té televizi dávali česky, ale nevím, jak to mají s vysílacími právy.
  • evelynba

Re: GB a Haiti

K jeho záväzku dávať počas 5 rokov po 50.000 USD je pre anglicky zdatných možné si prečítať napr tu: http://www.streetinsider.com/Press+ Releases/Stars+Support+Artists+for+ Peace+and+Justice%2C+Making+Long-Te rm+Commitment+to+the+Future+of+Hait i/5269535.html
    Okrem toho sa údajne chystá aj osobne odletieť na Haiti a tam pomáhať (? neviem, nerozumela som mu, čo hovorí) :
    http://www.youtube.com/watch?v=x s5RkbPqOyI
  • AD: anketa

Milé dámy a dievčence (tentoraz píšem neprihlásená, lebo ma neviem prečo vždy z prihlásenia vyhodí, keď prekliknem na diskusiu), som veľmi rada, že som vyvolala túto príjemnú diskusiu na tému filmov a hereckého umenia nášho drahého GB. A som mimoriadne potešená všetkými vašimi príspevkami - presne to som čakala a hovoríte mi všetky zo srdca. *3* Je to presne tak, ako má byť - každá máme svoje najobľúbenejšie filmy, ale v zásade sa všetky zhodujeme na tom, že Gerry je proste super v najrôznejších hereckých polohách a to je na ňom tiež obdivuhodné. *14* Zopakujem, čo som už raz písala, citovala som nejakého recenzenta práve vo vzťahu k rôznosti Gerryho rolí: "ten človek je snáď chameleón..." Osobitne ďakujem Cinderelle, napísala to tak nádherne! , tak výstižne! , že to by nedokázal snáď ani renomovaný spisovateľ. *3* A určite vypovedala to, čo máme my všetky na duši a na srdci. No a ešte môj príspevok - mňa Gerry najviac uchvátil vo Fantómovi (ako som už neraz spomínala, okrem hereckého výkonu hlavne kvôli srdce lámajúcemu a dych zastavujúcemu spevu) a vo fascinujúcej, hlboko psychologickej roli v LAC. To sú moje topky *14* *14*, ale milý bol aj v TUT a zaujímavý aj v Gamerovi atď atď. Na záver sa ale priznám, že som ešte nenašla odvahu pozrieť si PSILY *8* a to najmä kvôli Hillary, ktorá mi tam akosi hrozne nesedí....
    Prajem všetkým fanynkám GB krásny deň *4*
  • Re: anketa

Je opravdu těžké hodnotit Gerryho výkony,každý má jiný vkus,ale u mne navždy vyhrál film PSILY,možná protože jsem ho poprvé v tomto filmu zaregistrovala(a už se to se mnou veze *1* )Přišlo mi,že mu tato role opravdu sedla.Věřila jsem,že tak skutečně žije.
    Pak PHANTOM,probrečela jsem ho celý jak želva.Bylo to všechno tak procítěné,opravdu jsem věřila,že Christine neskutečně miluje.
    No a nesmazatelně se mi vryl do srdce i ve filmu 300.
    Je to zvláštní film,hodně chlapácký,ale je jiný a originální a Gerry je tam opravdový král *14*
  • Re: Re: anketa

The Jury som napr. tiež nevidela... dá sa to niekde pozrieť?
  • cinderella.l

Re: anketa

Každá Gerryho role nás něčím zaujme, něčím osloví. Jednou rozesměje, podruhé rozpláče. Pokaždé však máme ten zvláštní pocit, o kterém jsem zde psala už v minulosti. A sice, že nás Gerry vždy imaginárně pohladí a rozechvěje naše tělo i duši.
    Každý z nás má však ve svém srdci roli, která nás oslovila a rozechvěla naši srdeční membránu o něco více než ty ostatní.
    Gerry je člověk, který zaťuká na dveře vašeho srdce, bez vyzvání vstoupí a navždy v něm zůstane. V mém srdci Gerry zakotvil díky roli The Strangera z Dear Frankie, ale především pro mě dosud nepřekonanou úlohou Johnnieho Donna z minisérie The Jury. To je prostě herecký koncert a ... můj TOP ! *14* *14* *14*
  • charlaine

Re: Re: Re: Re: GB a Haiti

Já vím,že mu charita není cizí.Myslela jsem to tak,že je fajn,když tekových a podobných činnostech neustává. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit