Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: GB a Haiti

Plne súhlasím, veď to nie je prvá dobročinná vec, v ktorej sa angažoval. *4* Ja som sa ale dočítala, že vyzbierali až 57 mil. USD. *4*
  • Re: anketa

ja sa tiež budem opakovať - pre mňa podal najlepší výkon vo Fantómovi - práve preto, že je pre herca veľmi ťažké hrať a stvárniť pocity v tvári, ktorá je spolovice zakrytá.. ale keď si pomyslím konkrétne na dve scény, mám zimomriavky:
    1/ scéna na balkóne, keď si vypočul Christine a Raula a keď rozdrvil v prstoch tú ružu - podľa mňa úžasne vyjadril bolesť a následnú túžbu po pomste
    2/ na konci, keď mu Christine vrátila prsteň a jemu sa kotúľali po lícach myslím, že pravé slzy - tam sa dotkol priamo srdca... *3*

a potom nasleduje Dear Frankie, One more kiss a LAC

takisto som nevidela všetky filmy s Gerrym a tie akčné ani neplánujem *4* ale v týchto sa mi páčil najviac, i keď je skvelý vo všetkých - a v každom iným spôsobom *14*
  • cinderella.l

Re: Re: GB a Haiti

Záznam z charitativní akce mimořádně vysílala TV Nova 23. ledna v 8. hodin ráno a bylo to opravdu dojemné.
    O tom, kde má Gerry uložené své srdce, o tom skutečně není pochyb. Leží na tom nejsprávnějším místě ! *3*
  • charlaine

Re: GB a Haiti

Z toho mam fak dobrej pocit.Je vidět,že GB má srdce na pravém místě.
    *4*
  • daba

GB a Haiti

GB není jen krásný chlap. V minulých dnech se mj. spolu s dalšími hvězdami zúčastnil charitativní akce, jejímž iniciátorem byl G. Clooney (výzva k telfonickému dárcovství, která přinesla 35 mil. USD) a (rovněž spolu s některými dalšími) se zavázal po dobu příštích let přispívat na Haiti 50 tis. USD ročně. *3*
  • daba

Re: Re: anketa

Mě nejvíce zaujal jako herec v těch filmech, které jsem uváděla i v předchozí "anketě" - Fantom, The Jury, Dear Frankie, LAC. Tedy v tomto případě musím přidat BOAW (česky Klub vyděračů), předpokládám, že on je úplně jiný než Neil, ale zahrál ho skvěle. *3*
  • charlaine

Re: anketa

Zdá se to jako docela lehká otázka,ale není.Tedy když mám mluvit za sebe.Když tedy odmyslím,to čím okouzluje nás,slečny a paní,je to určitě dobrý herec.A že zvládne různé role.Proč by jinak v LAC měl proti sobě Jammieho Foxe,držitele Oscara?Určitě proto,že v produkci věřili,že mu GB bude důstojným protihráčem. Vlastně,když uvážíte,s kým kdy hrál,tak po většině jsou to lidé talentovaní a ocenění.On je opravdu nadaný herec.A já si netroufám hodnotit,kde podal nejlepší výkon.Takže to napíšu jinak,sedla mu role v PSILY.Ale i TUT jako by mu bylo šité na míru.Ale zvládne i zahrát emoce,kdy mu věříte,že je na dně a zoufalý.Takže pak vybírejte...Ale jestli se podaří zrealizovat natáčení hry podle W.Shakespeara-Coriolanus-tak věřím,že i v tohle dramatu nám potvrdí,že není jenom pěknej chlap,ale zatraceně dobrej herec. *4*
  • Re: anketa

Přemýšlím o jeho filmech, které jsem viděla. Bohužel, neviděla jsem všechny jeho filmy. Já si asi netroufnu hodnotit jeho herecké výkony. V některých rolích byl roztomilý, někde zase chlapácký, jinde sympatický....... ale, ať už hraje cokoliv, mně se líbí, já ho zbožňuji, oči z něj nespouštím a nepřemýšlím. Myslím si, že je v každé roli dobrý a že herecké nadání umí uplatnit. Vzhledem k tomu, že jsem jeho dlouholetou fanynkou, uvědomuji si , že s přibývajícími lety a stoupající popularitou, ztrácí Gerry jisté chlapecké kouzlo, které jsem na něm nejvíce milovala. Ještě ve filmu PSILY z něj ony klukovské jiskřičky jiskřily. Stále je to však chlap, který by stál za hřích. *14* *14* *14*
  • evelynba

anketa

Keďže je teraz také trošku hluché obdobie a ani nemáme kde klikať (okrem Ujde to, kde sa to zo dňa na deň zhoršuje), pokúsim sa vyvolať takú menšiu internú anketu - o rebríčku filmov sme sa tu už rozprávali, teraz by sme sa mohli vyjadriť k hereckému výkonu (umeniu) nášho drahého Gerryho. Viem že pre nás všetky je najkrajší, najlepší, sexi, charizmatický, úžasný atď. atď....aj pre mňa *14* *3* ale skúsme sa trošičku odosobniť od všetkých týchto superlatívov a skúsme vážne porozmýšľať - ktorú doterajšiu rolu zvládol najlepšie? ktorá mu najlepšie sadla? kde sa ukázal ako super herec? a prečo? - prepáčte mi, nechcem vás do ničoho tlačiť, len si myslím, že na dlhé zimné večery by to mohla byť zaujímavá téma na písanie aj na zamyslenie... *4* čo vy na to ??? *4* Prajem krásny večer ... *3*
  • charlaine

People

tak jsem si prohlížela webovky People,jsou tam fotka z Golden Globe 2010 a Gerry na fotce na červeném koberci vypadá jako většinou skvěle.Ono je toho tam víc o něm,když zadáte do vyhledávače jeho jméno.Mimo jiné i ty fotky z Barbadosu,kde to v růžových plavkách s bříškem není taková sláva *9* ,ale Gerry je Gerry,a my víme,že když chce,zamaká a je zase na co koukat.
  • daba

Hlasování

Tak už je to potvrzené, hlasování časopisu Hello dopadlo podle očekávání - tedy v celoročním finále za r. 2009 byl náš miláček čtvrtý a v hlasování za minulý týden vyhrál.

http://www.hellomagazine.com/ce lebrities/201001262810/most-attract ive/man-woman/results/1/
    http://ww w.hellomagazine.com/vote/mostattrac tiveman/index.html

Po skončení aktuálního týdenního hlasování bude měsíční hlasování,nesmíme zaspat, aby se náš chlapec dostal dál!!!
    *3*
  • Re: Re: Další fotky ...

Já si naopak myslím, že tyto pouliční scénky jsou cílené a záměrné. Je v tom komediantský exibicionismus s určitým cílem. Konkurence je ve filmovém průmyslu tak velká, že je nejspíše nutné dělat vše pro to, aby zájem diváků (a hlavně divačky nažhavil) neochladl. *7*
  • cinderella.l

Re: Lolita

Moc krásné !
    Usměvavý Gerry, roztomilá Lolita a prosluněná Kalifornie - to je skutečně vražedná kombinace ! *4*
    Muluji fotky Gerry + Lolita *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Gamer

Nechci Vás opravovat,ale už mi to nedá,abych neupozornila ,že RocknRolla je Johnny Quid,tedy muž. *3*
  • cinderella.l

Re: Re: Re: Re: Gamer

Mimochodem, jestli si vzpomínáte, tak svoje pozadí ukázal i v RocknRolle.
    Pomalu se z toho začíná stávat rituál. *1* *1* *1*
  • Re: Další fotky ...

Spíš mi to někdy přijde,že Gerry je tak dlouho sám,že neví co by.
    Mě dostalo(a zklamalo) na youtube video s názvem WOW!
    Tam líbal na ulici taky nějakou ženu,no někdy se asi neudrží *7*
  • evelynba

Re: Re: Re: Gamer

To som si tiež všimla, ale na rozdiel napr. od LAC, kde z neho mal človek priam estetický zážitok, toto je podľa mňa dosť nechutné *10* *9* - ale keďže je to Gerry, odpúšťam mu!!! *4* *3*
  • Re: Re: Další fotky ...

toto ma teda dosť dobre prekvapilo a nie práve v pozitívnom smere...zrejme mu pomaly sláva stúpa do hlávky... práve fakt, že som mala pocit, že ostal nohami na zemi a úplne normálnym chlapom ho robili príťažlivým (okrem iného *3* )
  • evelynba

GB a Slovensko

Konštatujem pokrok - aj u nás už začínajú registrovať nášho Gerryho, že už to nie je úplne "terra incognita" - zrejme ho už zbadali aj vďaka početnejším filmom a žiaľ tiež vďaka Jenifer Aniston *9* .
    Len ako príklad - dnes v aktuálnej informačnej stránke atlas.sk som objavila toto : http://magazin.atlas.sk/zdravie/chudnutie-a-fitness/623201/(video)-ocelove-svaly-ako-gerard-butler *4* potešilo ma to, aj keď to nie je nové. *4*
  • daba

Lolita

Další se záběrů GB a Lolity (jeho pejska) jsou na

http://justjared.buzznet.com/ 2010/01/25/gerard-butler-takes-loli ta-for-a-walk/#more-541115

- jistě se potěšíte z té pohody a sluníčka, a hlavně z GB! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit