Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Oholený nebo neoholený

Není zač,to sis doladila sama a mě jen těší,že se ti moje dílko hodí. *14*
  • kaculencicka

Re: Re: Oholený nebo neoholený

Mě je to v podstatě jedno...najdu si krásu jak na oholeném,tak neoholeném Gerardovi...,i když pak je tu asi další pohled a v něm se mi víc líbí neoholený Gerry...přijde mi pak neodolatelně mužský a svůdný....Na ploše ho mám šestkrát neoholeného a to jen a jen díky JIK a musím jí poděkovat,protože tapetka je v kouřově bordó designu a my máme od září temně bordó obývák se smetanovým PC koutem,takže zapnutý monitor nám to skvěle doplňuje...,takže díííky!!!Dokonalé!!! *4* *4* *4*
  • kaculencicka

Díííky,Jik...

...jsem tupounka tupounská...,mě to nedošlo..pravda ani jsem se o to nesnažila...jsem z malého města a taky nám tu teď v sobotu v kině Ctihodný občan běžel,ale bohužel-i když jsem chtěla jít,tak fyzická vyčerpanost z pátku mě nedovolila opustit postel....Nechám si Gerryho na kinopremiéru asi až rovnou na brzkou premiéru jeho nového filmu...už zase nevím jak se jmenuje....jsem hrozná!!!!
  • Re: Re: Re: článek

Jste moc šikovná. Je to už čitelné a já se přesvědčila, že jsem ještě stále dobrá v ruštině. Díky .
  • daba

Re: Re: článek

Ten článek je stále na GALS, asi ho přemístili, už je v archivu, na

http://www.gbgalsgallery.com/v/ magazines/general/Joyru/Joy_2.jpg.h tml

Nevím, zda se ruský časopis opravdu jmenuje Joy, na to mi Rusové přijdou přílišní nacionalisté, ale je to tam pořád. *3*
  • Re: Oholený nebo neoholený

Tak jsem se zas pobavila při čtení téhle diskuse *1*
    Každý máme jiný v kus,ale mne osobně se líbí oholení muži.
    Ale Gerry je tak okouzlující a mužný,že mi nevadí u něj nic.
    Ikdyby měl pytel na hlavě je můj favorit pravého muže.*14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: článek

Myslela jsem to dobře,ale jsem jen amatér,tak se omlouvám.Nakonec,když už to znáte,tak Vás to nemusí mrzet.Stále se učím,teď už jsem na to přišla,na novém odkazu už to snad přečte každý,koho by to zajímalo.Taková kvalita,jako na GB Gals to,ale holt nebude.Tak sorry.
  • Re: Re: článek

a nebo tady,už jsem na to přišla.
    http://jiko-gb-wallpaper s.webovastranka.cz/blog/1853/14101
  • Re: Re: článek

Pokud ho nepřečtete ani po stažení,tak jste si ho asi nezobrazila ve skutečné velikosti,ale jen přizpůsobený monitoru.Když si dáte v prohlížeči 1:1 nebo 100%,nebo jak to tam máte, určitě to přečtete. Je to z TV mini,omlouvám se.
  • Re: článek

To je onen článek, na který jsem upozorňovala , že je z ruského časopisu. Byl tam napsán krásnými velkými písmeny a ruštinou dost srozumitelnou (pro ty, kteří ještě z ruštiny maturovali). Toto, bohužel nepřečtu ani po stažení. Škoda. Odkud článek původně pochází, nevím .Ani zde není jasné, z kterého českého časopisu to pochází. ?????
  • Re: Re: Prosím....

LAC je Law Abiding Citizen,u nás Ctihodný občan.V kině byl koncem loňského roku.Lze najít na Ulož.to v nepřliš dobré kvalitě,ale dá se to vydržet.Pokud tam už někdo nedal něco lepšího.
    Jó děti,ty jsou nepřekonatelné. *14* *3*
  • kaculencicka

Re: Prosím....

Jinak dnes potřebuji dobít-Fantom to jistí...dopoledne jsem dala sprchu a nechala jsem hrát dvd jako kulisu kvůli hudbě-samozřejmě...malá na něj zaujatě zůstala koukat a vůbec jí nevadilo,že ničemu nerozumí a najednou přiběhla a říkala,že paní je zlá,že vzala pánovi masku a on plakal...zase odběhla a za chvíli opět a povídá-už mu jí vrátila...bylo to tak krásné... *4*
  • kaculencicka

Prosím....

...jsem asi naprosto vedle jak ta jedle,ale "LAC",jak chápu je film s Gerrym...a kde ho dávají...v kinech u nás proběhl-neproběhl????Na stahování na něj nikde nemohu narazit-o čem je,kde na něj narazím,abych o něj nepřišla????!!!! *3* *3* *3*
  • cinderella.l

Re: Re: Re: Re: Re: Povinné!!!

Ano, hlasování končí již zítra !
    O první příčce si můžeme společně s Gerrym nechat zřejmě jen zdát, na druhé místo už asi také nedosáhnem, ale bronz je velice slušné a uspokojivé místo. Obzvláště v té konkurenci. Tak ho teď už jen do zítřka udržet ! *3*
  • článek

Ještě jeden odkaz,možná by Vás mohlo zajímat.Ale budete si to muset stáhnout,aby se to dalo přečíst.
    http://jiko-gb-wallpap ers.webovastranka.cz/image/2894/199 76_IMG.JPG
  • Re: Re: Re: Oholený nebo neoholený

aj moja *4*
    na priateľovi mám radá hladké líčka, ale Gerrymu toto jemné strnisko neskutočne pristane..a krátky zostrih vlasov - vlastne tak, ako vyzeral v Dear Frankie *3*
    nezdá sa vám na tých fotkách z glóbov dosť unavený a vyčerpaný?
  • Re: Re: Oholený nebo neoholený

Moje řeč.
  • evelynba

Re: Oholený nebo neoholený

Nedá mi, aby som sa nepripojila k tejto už pomerne rozsiahlej debate. Ako píše Ada, proti gustu... - ale ja si tiež myslím, že lepšie vyzerá zarastený, na tej uvedenej porovnávacej dvojportrétnej tapete (alebo fotke) je to dobre vidieť - on náš milý Gerry má tak trošku "líčka bacuľaté" (je to vpravo dobre vidieť) a podľa mňa si je toho veľmi dobre vedomý a preto v prevažnej väčšine nosí "zarastený" imidž, ktorý v tej krátkej strnišťovej podobe udržiavať je oveľa náročnejšie než sa oholiť. Úplne výnimočne senzačne vyzeral oholený v LAC *14* ... no a Fantóma nerátam, tam bola maska... *4*
  • Re: Re: Re: Re: Povinné!!!

Mám dojem,že Cinderella psala,že do 20. Tedy do zítra. ?
  • evelynba

Re: Re: Re: Povinné!!!

Ja tiež už hlasujem najmenej týždeň, možno aj dva a viem, že sa to dá vždy po 10 minútach. Ale nepodarilo sa mi zistiť, dokedy bude trvať toto hlasovanie. Nevie niekto *7* *7* ? Aby sme mali aspoň akú-takú predstavu, dokedy máme šancu ešte nášho drahého Gerryho posunúť. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit