-
http://www.youtube.com/watch?v=Q3Qc QcXTTAY
A ještě videjíčko : http://www.youtube.com/watch?v=Q3Qc QcXTTAY -
Golden Globes 2010
Jistě jste se tam mnohé podívaly i tak, ale na http://justjared.buzznet.com/2010/0 1/17/gerard-butler-golden-globes-20 10-red-carpet/
i na titulních stránkách GB.netu i GALS se již objevily fotografie z (pro nás) nočního předávání Zlatých glóbů, tak ať se Vám hezky vstává!!! *3* -
aj moja hviezda
Milé dámy a dievčence, hlásim návrat z druhého absolvovania LAC. Teraz som si mohla už naozaj vychutnávať Gerryho a jeho herecký výkon, keďže dej už som poznala a titulky som až tak veľmi čítať nemusela - ... no a som v tom zase až po uši. *14* Už tu padli na jeho adresu asi všetky existujúce superlatívy, takže ani neviem, čo napísať je proste NAJ.....!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: moja hviezda
Tak to mne uklidnilo. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: RocknRolla
Obávám se, že zatím jen hypoteticky. G. Ritchie sice RocknRollu původně plánoval jako trilogii, ale film zas až tak komerčně úspěšný nebyl (podle mě hlavně kvůli distributorům, ani v USA to nešlo příliš dlouho a ve velkém množství kin, propagace nebyla nic moc...). Naopak další film téhož režiséra, Sherlock Holmes, byl velký hit už od počátku, tam už se pokračování chystá nebo dokonce točí. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: moja hviezda
O tom nepadlo ani slovo. *13* -
Re: Re: Re: Re: moja hviezda
Proboha, to Vás nesmí ani ve snu napadnout, snažit se dostat z této závislosti. *13* -
Re: Re: Re: moja hviezda
Hlásím velmi,velmi silnou závislost,myslím,že už se z toho asi nedostanu. *14* *14* *14* *3* -
Re: Re: moja hviezda
Opravdu vtipný návod,hned si léčbu naordinuji *1*
Mám to stejně,když je mi nejhůř GB mě z toho vytáhne *14*
Přeji všem krásné uzdravování a co nejméně špatných dnů *4* -
Re: Re: moja hviezda
*4* *4* *4* Pripájam sa k tejto inštrukcii (veľmi vtipné, pobavilo ma to) a tiež vítam opäť v tejto diskusii Vierku - prajem žiadne depky, o to viac krásnych zážitkov s GB ! *14* *3* -
Skutečně? To by bylo fajn. -
Re: moja hviezda
Souhlasím, dělám to úplně stejně.
Gerry je lék na všechny chmury, starosti a problémy.
Informace pro použití léku - čtěte pozorně !
Lék: Gerry
Složení: Charizma, inteligence, talent, cit, humor
Dávkování: Časově i věkově neomezené
Nežádoucí účinky: Při delším užívání léku hrozí závislost
Charakteristika: Tento lék je určen k prevenci a léčbě celého organismu a je dostupný bez lékařského předpisu
Upozornění: O vhodnosti užívání tohoto léku se nemusíte s nikým radit. Pokud do 3 dnů od užívání léku nenastane výrazné slepšení vašeho stavu nebo dokonce dojde k jeho zhoršení ... pak mi dejte vědět ! *3* *4* *3*
P.S Milá Vierko, jsem moc ráda, že jsi se vrátila na tyto stránky. *3* -
a to má mať Rockenrolla ešte ďalšie dve voľné pokračovania *3* -
Re: Re: Re: Re: RocknRolla
Souhlas. -
Re: Re: Re: RocknRolla
Večer ve jménu RocknRolly byl super.....gangsterka-komedie,bylo to hezký,ještě teď se musím potutelně usmívat....GB byl roztomilý a v roli tak nějak jiný....nej scény:taneček,běh po kolejích a přiznání Bobíka k homosexualitě...,i když-celý film...gangsterky nemusím,ale tahle zabodovala a myslím,že nejen pro obsazení role Gerrym...,i když????Co si budeme povídat....Každopádně doporučuji!!! -
Re: moja hviezda
Milá viero,to myslím my všechny. Já měla zase včera den Fantoma. Abych potlačila migrénu,běžel celou pracovní dobu,pořád dokola (ze sluchátek,přímo do hlavy).Divím se,že to ještě můžu poslouchat a nejen to,ještě k tomu,že zmírní migrénu,roztančí ty motýlky.A to to jen poslouchám,když si pustím DVD,tak ti motýlci úplně šílí. *14* -
moja hviezda
ked mam depku tak si pustim GB v comkolvek a je mi lepsie -
Re: RocknRolla
Jak jsem už psala, RocknRolla šla v ČR bohužel rovnou na DVD, ale ta jsou pořád k sehnání, s českou podporou! Je fakt, že distributoři se opravdu "nepřetrhli" s propagací, ale je celkem škoda, že se to neprodává, když už to vydali. Pak to vypadá, že o ten film není zájem... -
Re: Re: RocknRolla
Prečo je to u RR neviem, ale napr u Dear Frankie je to zrejme tým, že ide o tzv. nezávislý film, tie nie sú u distribútorov veľmi populárne a nemajú podporu tých všelijakých finančných mágov a špekulantov,ktorí na filmoch zarábajú a preto im aj vopred robia rôzne reklamné kampane a vnucujú nám, aké sú to len úžasné filmy (vrátane Oscara). Nezávislé filmy sú nepodporované a je to škoda, lebo dosť často sú oveľa lepšie filmy ako tie "slávne". *4* -
Re: RocknRolla
Tak gratuluji.Oni to tu dávali,ale jen na nějakém festivalu.Také to nechápu,proč zrovna tohle,když v tom navíc hraje naše Holywoodstar,mohli mu udělat slavnou premiéru.
*3*