-
RocknRolla
Tak se mi dnes až na druhý pokus podařilo stáhnout RocknRollu a musím říci, že se mi film docela líbil. Je v něm trocha toho anglického humoru, ironie a GB je tam moc roztomilý. Nechápu, proč ho naše distribuce nekoupila. Karel Roden tam má nezanedbatelnou roli a už kvůli němu to mohli udělat. Slušný film. A hlavně, že už si dokážu stáhnout film. Z toho mám také velkou radost. Všechny zdravím. *3* -
zase fotky
Díky,hezky jste mě překřtily *15*
Na JustJared zase nové fotky. *4* -
Re: Re: Re: Re: Jsem v šoku
Dík za pochopenie *4* a manžovi netreba vešať na nos svoje nadšenie - ja mám na to túto diskusiu, manžel síce vie, ale o hĺbke môjho nadšenia nie... *3* -
Re: Re: Jsem v šoku
Ano.Ano....mě též.... *14* *4* *14* *4* *14* !!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Tip
Jooooo....óóóóóó..... *1* *1* *1* -
Ano, je to fajn pocit a když si kliknete na webové stránky naší jikušky, tak si také užijete . Třeba toto :
http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/link/1612_Ostatn%C3%AD+vi dea/?osm=7149 -
No toho upíra...mě stačí málo k radosti.. *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Jsem v šoku
Pane Bože,vždyť jsi nic špatného nenapsala...svůj názor a to pěkně a slušně...opravdu se podívej jinam,jak vypadají skutečně ošklivé!!!!!! příspěvky!!!!Už jsem na jiné diskusi psala,že by byla přece na světě děsná nuda,kdyby jsme všechny obdivovali jen jednoho idola a nebo nedej Bůh,aby všichni idoli vypadali úplně stejně....,ale ať je to jak je to,dá se sejít s různými názory a přesto na sebe nechrlit urážky a sprostoty,ale to je zde prostě věkem-myslím...Opět-např. na diskusi R.P. je věkový průměr... anebo jinak...scházejí se tam náctiletí a zároveň cetiletí a tak nějak si i rozumí,ale najednou se tam objeví pubertální příspěvky většinou náctiletých chlapců,co chtějí nejspíše popíchnout-a třeba i něco jiného-ty náctileté dívky a konflikt je na světě a pak to tam lítá,až se tedy musím smát...prostě "děti"!!!A to zde není,protože jsme tu myslím všechny cetileté...A já jsem tu též moc ráda a jsem lajdák lajdácká,protože místo RocknRolly u nás včera večer běželo 3.15 zemřeš...no,jo,no manža už by mě vynesl v zubech,tak jsem byly hodná...dneska budu zlá!!!Stejně nechápu-např.Gamer-myslím,že by se mu líbil,ale z principu,že tam hraje GB a já o něm básním,tak se na to manžel prostě dívat nebude-omezenec *10* *10* *10* !!!Básnit stejně nepřestanu *4* *4* *4* !!! -
Re: nové fotky
*4* *14* -
Ano, v diskusii GB sú samí milí ľudia a príjemná atmosféra, aj ja sa tomu teším a cítim sa tu fajn, ako medzi priateľkami *4* *4*. V tej súvislosti sa chcem ospravedlniť kaculencicke za môj včerajší príspevok, neviem, čo to do mňa vjelo, asi ma namíchli tie počty hlasov v uvedenom hlasovaní. V žiadnom prípade však nechcem, aby sa do tejto diskusie začali vnášať nezhody vyplývajúce z rozdielneho vkusu jednotlivých prispievateľov, takže už nebudem žiadneho vášho ďalšieho idola či miláčika komentovať *13* a ešte raz - SORRY *8* a pekný deň *4* -
Re: Jsem v šoku
Zdravím všechny.
Píšu z jiného soudku.
Psala jsem na začátku,že jsem byla a stále jsem fanynka J.Deppa,ale Gerry mě prostě dostal *14*
Včera jsem mrkla jen ze zvědavosti na diskusní kroužek Johnyho a byla jsem opravdu v šoku.
Tolik urážek,sprosťáren,napadání(hl avně stránky 18-20)to snad není ani možný.
Kam se ztratila soudnost?
Dlouho jsem se odhodlávala přidat se mezi Vás,ale nelituji toho,vládne tady pohoda,ucta,souznění a hlavně porozumění a to je mi velmi blízké.
*4* Je to fajn pocit *3* -
Jooo že by to óóóó ? -
Re: Re: Re: Re: Tip
Teď opravdu nevím co máš na mysli *7* -
Re: Re: Re: Tip
Ani nevíš,JIKUŠKO,jakou jsi mi udělala radost...opradu a to nepřeháním-mám slzy v očích....díky...krása spontálnosti je ohromující...díky,díky,díky... . *4* *4* *4* -
Re: Re: uložto
Díky, jdu na to. -
nové fotky
Nové fotky na JustJared i GBGals.
*4* -
Re: uložto
Na uložto je odkaz na mé stránce v menu dole stačí kliknutí a jste tam.Do rámečku pro vyhledávání (nahoře v červeném poli) napíšete název filmu,objeví se nabídka, vyberete si který(nedoporučuji filmy s kocovkou rar,jsou v krabici a ta nemusí jít rozbalit).Kliknete na něj,objeví se tabulka,vyberete stáhnout free a opíšete kód jako u hlasování.U tituků totéž,ale u RocknRolly,žádné nevidím,tak jsou buď přibalené a nbo je to dabované.Tak to zkuste,hodně zdaru. -
uložto
Prosím, prosím, pomozte mi. Jak mám shlédnout film Rocknrolla? Nikdy jsem film z ničeho nestahovala. Server Ulož to vůbec neznám a nevím, jak se v něm k žádanému filmu dostat. Co pro to mohu udělat a jak postupovat. Jsem sice počítačový závislák, ale současně i totální analfabet. *9* *9* *9* -
Re: Mé dnešní zamyšlení!!!
Nič v zlom - ale už dávnejšie som sa zamyslela nad tým, čo kto vidí na Robertovi P. a momentálne ma maximálne rozčuľuje, že v hlasovaní o najpríťažlivejšieho muža má 2 či 3 x toľko hlasov ako GB. Teda - "proti gustu žiadny dišputát", ale naozaj nechápem - veď ten chlapec aj v reále vyzerá ako upír a nie ako normálny riadny chlap *9* (na rozdiel od gerryho *14* ).... -
Re: Re: Tip
Pro neznalé angličtiny,když máte film,tak titulky už se dají dohledat.Na uložto jsou filmy a k nim i titulky.Jinak můžete hledat třeba na titulky.com A kaculencicko toto je ten nejlepší upír,kterého máš na své vizitce. óóóóó ten je k sežrání. *14*