-
Gerry
K němu jen 4 slova... : JE TO SEXY CHLAP!!!!!!!!! -
Re: bannery
Tak mě napadá,viděly jste to?
http://www.gerardbutlergals.com/a ffiliates
Pro ty co to ještě neznají - z adresy se musí odstranit mezery,které se tam vždy vytvoří. -
Re: bannery
Tak už není třeba,našla jsem ho na GB Gals. *3* -
bannery
Nevíte někdo jestli na Gerard Buler Dot Net mají někde bannery? Ráda bych nějaký dala na svou stránku.Na GB Gals jsem je našla,ale na GBDN je nemohu nalézt.Díky -
Ukolébavka
Každý večer , než jdu spát, si vždy pustím zpívajícího miláčka a pak teprve vypnu PC a jdu na kutě.
http://www.youtube.com/watch?v= bZkIA5ks-8A
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: :)
Ano Fantom opery stále vede,pro mě je to nejlepší lék na splíny a neuvěříte i na migrénu.Když mě chytne,tak ty kováříky v hlavě bezpečně utlumí na snesitelnou míru.Nevím jak je to možné,ale je to tak.A ano knihu jsem četla. -
Re: :)
ďakujem všetkým :)
práve táto vaša spriaznenosť sa mi tu páči *3*
keď ma nejaký (nielen herec) zaujme, chcem sa o ňom niečo dozvedieť aj ako o človeku a tak som pozerala pár jeho interview na youtube a veľmi milo ma prekvapilo, aký je totálne milý, ústretový, vtipný, nenútený, zábavný ... a a a veď viete ... :)
a i keď sledujem postupne jeho filmy, Fantóma u mňa zatiaľ nepredčil... čítali ste niektorá aj knihu Fantóma opery? -
Úplně jako bych četa svoje slova ve slovenštině.Takhle to u mě začalo také.Tak vítejte do klubu očarovaných Fantomem opery. *3* -
Ďakujeme, milá bazalka a vitajte v klube! Teší nás každá ďalšia spriaznená duša a mňa osobne teší každá duša slovenská, lebo skutočne asi na Slovensku špeciálne bol GB doteraz "terra incognita" - úplne neznámy pojem a rovnako aj ja som ho náhodou objavila vo Fantómovi. Takže objavujte ďalej a objavíte postupne nespočetné nádherné stránky Gerryho osobnosti a hereckého umenia. *4* *14* A myslím že všetky súhlasíme s Adou - je to najkrajší Škót na svete (a myslím že nielen Škót). *3* -
My to o sobě víme, jsme k sobě upřímné a nic si nezastíráme. Téměř všechny milujeme Fantoma, shodneme se na filmu Dear Franki, PS Miluji tě, a pak různě. Můžete se k nám přidat. Jsme společností od desti až osmdesátiletých děvčat, zamilovaných do Gerarda Jamese Butlera - nejkrásnějšího Skota na světě. Začíná mu přát štěstí a zdá se, že předčí i slavnou skotskou Lochnessku. *3* -
:)
Raz ma náhodou hodilo na túto stránku, keď som hľadala niečo o Gerrym, ktorý ma ako herec pred pár rokmi veľmi zaujal vo filme Fantóm opery. Dovtedy mi to meno nič nehovorilo, ale film, jeho hlas, oči, spôsob, akým postavu fantóma stvárnil a koľko ľudskosti mu dal, mi tak pohladili srdiečko, že som bola zvedavá, ako ten človek vyzerá bez masky :)keď som si pozrela jeho filmografiu, bolo mi jasné, prečo ho nepoznám - do "mojej šálky kávy" spadal podľa opisu jedine film Dear Frankie. A tam ma očaril druhýkrát. Odvtedy sledujem, čo nové natočí a teší ma, že sa mu v súčasnosti tak darí, pretože ešte pred takými 2-3 rokmi ľudia ani nevedli, o kom je reč..
Čítala som si sem tam vaše reakcie a slová a jednoducho mi nedá nenapísať vám, že ste strašne zlaté :) -
Re: Re: Re: puzzle
Chápu. Já také nedočkavostí hořela *16* . Jste na tom lépe, než my, protože čekání něčeho krásného je srovnatelné s tím oným krásným. Lechtají motýlci, lechtají??? Tak si to užívejte. *3* -
Re: Re: puzzle
Že sa pečie, gruntuje a pod., je mi jasné - preto som tam nakoniec pridala smajlíka "mrk". Ale predpokladám, že puzzle tam ostane aj cez sviatky a po nich. Na LAC sa skutočne veľmi, veľmi a veľmi teším !!! *14* a od nedočkavosti by som aj horela *16* , keby som mala čas na to viac myslieť. No a nešťastná Vierka žiaľ nebola zaregistrovaná, takže sa jej nedá napísať, jedine takto verejne - takže môžeme ju vyzvať, aby sa ohlásila.
Vierka, ak toto čítate, ozvite sa - ako sa máte, čo nové? Snáď už depka prešla !? *4* *4* *3* *7* -
Re: puzzle
Pečeme cukroví, gruntujeme a na puzzle asi nebude zbývat tolik času. Adventní bonbonky si však každý den nedočkavě otevřu. Ale Vám se to už krátí. LAC začnou u vás promítat 7. ledna, jak jsem si ověřovala na CSFD. Zajisté se už těšíte a určitě se pak svěříte se svými dojmy. Někam se nám ztratila nešťastná Vierka.??? -
puzzle
Už mi to nedá, nejak je ticho v tejto diskusnej stránke... *3* Pokiaľ pozeráte adventný kalendár na nemeckej stránke gerryatrie, tak možno ste to už objavili a možno som teda out, ale pre toho, kto to ešte nezbadal, je tam aj príjemná zábavka na dlhé chvíle - je tam puzzle (hneď na hlavnej stránke v menu) - tam si môžeme skladať Gerryho - treba kliknúť na ten obrázok, ktorý sme si vybrali na skladanie a keď sa objaví v novom okne, tak znovu naň kliknúť - on sa celý rozsype a treba ho poskladať, čo nie je úplná sranda, lebo zvyšné kúsky nie sú niekde bokom ako pri klasickom puzzle, ale nahradia premiestnený kúsok a tým je to komplikovanejšie. Ale celkovo sranda. Takže, kto nevie čo s časom (najmä v tomto predvianočnom období) - je tu tip... *3* *4* -
Re: Další fotky
Jééémine, díky moc ...Gerry je zase raz tak neskutočne krásny!!! *14* *14* *14* ešte že pri PC sedím, inak by sa mi určite podlomili kolená. Ďakujem za krásny začiatok inak hnusného usmokleného šedivého dňa. *4* -
Další fotky
Dobré ráno! Kromě krásných adventních fotografií se objevily nové fotky i na GALS, např. http://www.gbgalsgallery.com/v/shoo ts/icon2009/icon+_4_.jpg.html
(p rý se budou snažit získat je co nejdřív ve vyšší kvalitě a bez přepisů). Tak aby se Vám lépe vstávalo... *3* -
Re: Adventní kalendář
Ano ... *4*
... nejhezčí Skot na světě !
*14* *14* *14* *14* *14* -
Adventní kalendář
Že to ale dnes našemu miláčkovi v kiltu sluší, co? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Novacek
JJ, 79 je rok narozeni. Ty motylci jsou presni a s tou laskou je to super. Jakmile mi moje ratolest dovoli, sedim u netu, nebo si poustim nejaky filmecek. Obcas ma draha polovicka az trochu zarli. *16*
Trebas se nam jednou postesti a Gerrycka nekde potkame. *14* *14* *14*