Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • snová láska

občas mi stačí že mám absolutne romanticky sen a žijem dalej akoby sa nic nestalo ale stací jediny Geryho film a viem ze som v pekle
  • Re: Adventní kalendář

ale mne ta smola akosi nechce skončit
    a vy vsttci si tu tak nezavezne debatie a mne sa naozaj uz nechce zit
  • Re: Adventní kalendář

ale mne ta smola akosi nechce skončit
    a vy vsttci si tu tak nezavezne debatie a mne sa naozaj uz nechce zit
  • Re: nestastna

Život je jen náhoda, jednou jsi dole , pak zas nahoře.... Nezoufejte, smůla jednou skončí a zas vyjde slunko. Jen se dál utěšujte láskou k Gerardovi, stojí to za to. On je k pomilování.
  • nestastna

čim viac mam smoly v živote tym viac mylujem Geryho
  • Re: Re: Adventní kalendář

On to nebude problém, ale spíše radost, že je k zulíbání vždy. Co je však divné, že jsme tu zůstaly nějak osamocené?! Že by už naše spřízněné duše pekly cukroví? To přeci není na závadu. Já už mám 4 druhy ( pracinky, vanilkové rohlíčky, plněné ořechy a ořechové taštičky) a ještě stačím sledovat, co nového je na GB Galls a na You tube. To jsem pilná, co? A teď jsem zase zvědavá, copak pěkného na mne vykoukne z adventního kalendáře zítra. *7* *14*
  • evelynba

Re: Adventní kalendář

Súhlasím - problém je iba v tom, že ON je "k zulíbání" vždy. *14* *14*
  • Adventní kalendář

Dnes je advent opět k zulíbání *14* *14* *14* *14* *14*
  • Adventní kalendář

Dnes je advent k zulíbání *14* *14* *14* *14*
  • daba

Re: Re: Adventní kalendář

Mně připadá spíš takový nešťastný. U mně pořád vede obrázek z prvního prosince, ale všechny jsou hezké. *3*
  • evelynba

Re: Adventní kalendář

No - pozerá škaredo, ale šklebením by som to nenazvala a rozhodne to neberiem osobne. U mňa je to prijaté celkom pozitívne - možno nie som celkom o.k., ale mne sa Gerry páči, keď je aj zachmúrený, akoby naštvaný, taký je napr. aj na plagáte LAC *14* *14* *14* Je strašne zlatý, keď sa usmieva, ale na druhej strane má v sebe niečo šílene príťažlivé (až človeku srdce prestáva biť), keď sa mračí. Takže pre mňa je dnešné adventné okienko zatiaľ naj. *14* *14* Pekný večer *3*
  • Adventní kalendář

Dnes se na mne miláček z adventního kalendáře šklebí, jako bych mu něco ošklivého udělala. Na vás také? *3*
  • Re: Re: advent

A ta dnešní ve svetříčku je ještě nádhernější. Až se mi z těch jeho očí zatočila hlava.
    Také všem přeji krásný adventní čas. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • daba

Re: advent

Díky moc za tip! Ta dnešní fotka je nádherňoučká! Už se těším na další! A hezký advent! *14*
  • evelynba

advent

Milé dámy, odporúčam - celkom chutná a príjemná vec od fanyniek z Nemecka - na ich stránke www.gerryatrie.de urobili adventný kalendár *4*- na tom prvom je možné kliknúť kamkoľvek a otvorí sa potom ten skutočný kalendár a tam je na každý deň pripravený obrázok GB - a podvádzať sa nedá (ako keď si dopredu vyjedáme čokoládky z okienok bez ohľadu na dátum *3* ), žiadne fotky dopredu pozerať. Aj keď asi poznáme všetky dostupné fotky Gerryho, ten nápad sa mi páči a nemecky netreba vedieť. Som zvedavá, aké všelijaké budú náplne jednotlivých okienok. *3* Pekný advent všetkým ! *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Co se týká vlasů,tak mě se vždy líbily u mužů dlouhé,nejlépe do culíku.Ovšem tento se mi nejvíc líbí ůplně nakrátko a se strništěm vousů.To je nejvíc.(Ne,že by mu dlouhé neslušely). *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Naprosto souhlasím. Ten kabát mu neskutečně moc slušel, i ty delší vlasy. Mně se totiž poslední pánská móda až moc oštucovaných vlasů vůbec nelíbí a mužům to nesluší. Proto se mi asi nejvíce líbí jako Atilla.
    Já neměla vůbec tušení, co jsou "Střelci" za film. Jen jsem věděla, že tam hraje. No, a ten ručník.... no , jen nám ukázal, že je chlapec nejen krásný, ale i pěkně vyvinutý. *8*
  • daba

Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Ten film patří navzdory žlutému ručníku k mým nejneoblíbenějším. Určitě bych na něj nečekala do noci, svého času ho měli všude na DVD za pár korun... Když už, mně se tam daleko víc než s ručníkem líbil v tom bordovém kabátu, takové střihy mu moc sluší... *3*
  • Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Ne,ten ručník opravdu nemá chybu. *3*
  • Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Že ten ručník nemá chybu?! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit