-
Re: Re: Re: Re: Re: Shooters
Ještě já,před Vámi v řadě E. *4* -
Re: Re: LAC
Tak jsem přišla z kina a jsem ještě plná dojmů. Určitě půjdu během víkendu ještě jednou. GB je tam úplně skvělý, ale i ostatní, hudba film moc dobře doplňovala. A i když s postavou Clydea sympatizujeme (zvlášť při tomhle hereckém obsazení), ten konec byl moc působivý a asi to tak mělo být. Jen pod závěrečné titulky bych dala jinou hudbu. No, ještě se půjdu podívat alespoň jednou. *3* -
Re: Re: Re: Re: Shooters
Tak já řada B č. 10 (druhá od shora a sedadlo hned u uličky). Přede mnou seděla jakasi paní, která si pak odsedla k prostředku. A pak už tam byly tuším jen páry. -
Re: LAC
Paní Přivřelová v Houseru to zase pěkně strhala,ale mě se to také líbilo a ocenila jsem i konec oproti různým recenzentům.Jinak souhlasím s Adou.Jen bych soucit nahradila sympatiemi. *3* -
Re: Re: Re: Shooters
Tak to jsme tam milá Ado byly spolu. -
Re: Re: Shooters
Mohu se Vás zeptat, kde jste na něm byla? Já v Palace Cinemas v Hostivaři, dnes v 17:10 hod -
LAC
Tak milé dámy, vrátila jsem se z kina a mohu vám říci, že to stálo za to. Film je udělaný moc pěkně. Zajímavé téma, které je svým způsobem i burcující, o zoufalé nedokonalosti justice (samozřejmě i u nás) a člověk se musí nad tím zamýšlet. Za to miláček je tam dokonalý, dokonalý, dokonalý. I když se s onou justicí vyrovnává brutálním způsobem, máte s ním až do poslední chvíle soucit.Rozhodně si myslím, že to není film podřadný, na který druhý den už nevzpomenete. Mám toho ještě plnou hlavu. Doporučuji. *3* -
Re: Shooters
Super,díky moc,to je jden z mála,který jsem ještě neviděla.Za chvíli vyrážím do kina na Law Abiding Citizen.Trochu se bojím toho začátku. *9* *3* -
Re: Shooters
Bravo!!! Díky moc za upoutávku. Ten film jsem ještě neviděla a z fotografií vím, že mu to tam moc sluší. Jé, já se těším Za chvíli jdu do kina na premiéru LAC. -
Shooters
Upútavka pre tých, ktorí chytajú slovenskú TV Markízu, ktorí chcú vidieť Gerryho v negatívnej úlohe a ktorí sú okrem toho ešte aj noční vtáci - Markíza uvedie vyššie menovaný film, čiže Strelci, a to v sobotu 28.11. o 0.15, čiže vlastne už v nedeľu. *3* -
Re: Re: Re: Gerry v Glasgow
V Glasgow vypadal opravdu nádherně, ale objevil se jiný klip z tiskové konference v Londýně v úterý, a tam zase působil hrozně unaveně. Podobně rozhovor, který měl tak před dvěma týdny v Oslu. Asi záleží na tom, jak je zrovna vyspalý a odpočatý. Věřím tomu, že toho musí mít strašně moc, ale současně stále říká, jak je na LAC hrdý, je to první film, který produkovali, tak pro to chce asi udělat co nejvíc. Příští týden prý jede do Japonska, nevím zda propagovat film či na dovolenou (má tam také spoustu nadšených fanynek!).
Dnes začínají dávat LAC.Chystám se jít večer (mám rezervovaný lístek), snad do toho nic nepřijde. Už jsem na to moc zvědavá! *3* -
Re: Re: Re: fanklub
Souhlasím a proto, pokud se chcete znovu dojmout příběhem lásky André Mareka a lady Claire, budete mít možnost a to v neděli 22. listopadu v 14,45 hod na TV NOVA. *3* -
Re: Re: Re: Re: Gerry v Glasgow
Díky za odpověď, kterou jste mě nepotěšila, protože žárlím, že už si nějakou našel.(Nemám jí ráda)Dělá to chlapec dobře s utajováním. Ví, že s každou svou milou může ztrácet fanynky. A na fanouškách a fanynkách víceméně stojí a padá filmový průmysl.Jeho maminka je opravdu pěkná ženská, i když už je v letech. Ale je to na ní vidět stále, že musela být krasvice. Tak ještě jednou děkuji za ochotu mi překládat. Zítra už jdu na LAC *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Gerry v Glasgow
Skutočne vyzerá veľmi dobre, britské pobyty mu evidentne prospievajú, rovnako ako teraz ma to upútalo už v predchádzajúcom pobyte v GMTV, aj vtedy tak ako teraz, vyzeral úplne perfektne, sviežo, usmievavý a spokojný ako dobre vyspinkané bábätko, pritom musí byť v poslednej dobe značne unavený pri tak enormnej záťaži, akú absolvuje pri všetkých tých premiérach a s tým súvisiacich akciách (a ešte k tomu okrúhle narodeniny!). No proste chlapec nemá chybu a zrejme aj preňho (ako asi pre každého) doma je doma... *4* *3* -
Re: Re: Re: Gerry v Glasgow
Když mluvil o své mamince (poznamenal, že byla i Miss Paisley, když byla mladší), dostali se k tomu, proč si s sebou na premiéru vzal maminku a ne nějakou partnerku. Na to odpověděl, že to nejde, že by se dostali "do řečí", že je to fakt hrozné, že i měl v minulosti několik vztahů, o kterých nikdo nevěděl, a bulváry v téže době spekulovaly o úplně jiných slečnách... Ale konkrétní jméno neřekl. *14* -
Re: Re: fanklub
Také srdečně vítám! Vypadá to, že jste právě čtyřstou členkou, což je skvělé! A Timeline je skutečně jeden z filmů, kde si člověk prostě musí GB zamilovat, ať chce, nebo nechce!!! *14* -
O jaké to lásce GB v tomto rozhovoru mluví? Nevíte? -
O jaké to lásce GB v tomto rozhovoru mluví? Nevíte? -
Re: fanklub
Vitajte Vierka v klube - fandiť Gerrymu je strašne fajn, on je proste úžasný. Vidím, že ste fandom Fantóma opery - to je dobrý štart na to, aby človek pochopil, aký je Gerry super. A Timeline je tiež fajn, Gerry je tam ako "prísľub rozkoší", mladý a krásny, ako "živé víno", aj keď teraz v súčasnosti je zasa krásne zrelý a mužný. V každom prípade je GB proste No1 !!!! Takže fandite mu a ostaňte v klube. Krásny večer všetkým priaznivcom Gerryho. *4* *14* *3* -
fanklub
nedávno som si pozrela film Prúd času a až na konci som zistila že najlepšiu postavu získal ten najúžasnejši herec,počas celého filu som z neho nespustila oči.Gery je skvely z každého uhla. *14*