-
Gratulace
Já bych mu přála k narozeninám, aby on si přál z celého srdce mne poznat a žít se mnou šťastně až do smrti a aby mu vůbec navadilo, že jsem starší. Vzhledem k tomu, že o mne nemá ani páru, tak mu přeji jen to zdraví a spokojenost. Má ale smůlu, že o mne nemá ani páru, neboť já bych mu snášela modré z nebe každý den. *3* *14* -
Re: Re: Re: Výjimečný den
Proboha Dabo, kam na ty informace stále chodíte? Jak to, že víte o jeho 11tileté neteři, kde bude slavit narozeniny, atd???? Prozraďte zdroj, ať si také užijeme důvěrností. *3* -
Recenze na LAC
http://www.velkaepocha.sk/cs/200911 0511410/Recenze-na-film-Ctihodny-ob can/-Law-Abiding-Citizen.html -
Re: Re: Výjimečný den
Ano, naozaj niet čo dodať, pripájam sa aj k blahoželaniam aj k ďakovaniu všetkým, s ktorými sa dá tak fajn "pokecať" na tejto stránke. *4* *4* *4* -
Re: Narozeninové přání
Už sa stalo, nemyslím, že to bude čítať, nanajvýš mu povedia počty (množstvo) gratulácií, ale aj tak mi to nedalo a napísala som. Takže píšte, milé fanynky. *4* -
Narozeninové přání
Na GB.netu je otevřené viruální přání GB k narozeninám. Už je tam přes 450 vzkazů, je to otevřené do neděle a přidat se může kdokoliv, nejen registrovaní členové (na http://www.gerardbutler.net/ je na titulní stránce přání k narozeninám od GB.netu, pod ním je odkaz na ty osobní vzkazy). *4* -
Re: Výjimečný den
Krásně rečeno. Je prostě báječný a já se jen musím přopojit k plahobřání k jeho krásným čtyřicátinám.. Zraje nám jako víno. Jako ženská prostě nedokážu přestat ve skrytu duše snít o někom, jako je on, jenže k "originálu" se asi těžko dostanu.. Jen o 16 let starší, to by bylo pro mě akorát *3* Ach jo. Budem si nadále dámy výborné výkony tohoto báječného muže...tak že... Happy birthday Gery ..PS: We realy , realy much love you *14* -
Re: Re: Výjimečný den
Tak ať mu vše v životě vyjde!!! A ať si ten dnešní den hezky oslaví (podle všeho chystá několik oslav, včera v Londýně, dnes v kruhu rodinném - jeho neteři bude 11 - něco zřejmě i v USA, až se tam zas vrátí). Oslavou bude jistě i nedělní premiéra LAC v Glasgow (přidali ještě jedno veřejné večerní promítání, ale lístky byly hned pryč - no, stejně je to trochu "z ruky"). http://justjared.buzznet.com/2009/1 1/12/gerard-butler-celebrating-his- 40th-in-london/ *14* *14* *14* -
Re: Výjimečný den
Ano *14* není co dodat. -
Výjimečný den
Již od časného rána visí ve vzduchu předzvěst výjimečného dne. Nemyslíte ?
Dnes je to právě 365 dní ( resp. bude, dnes večer ), co jsem se zaregistrovala jako fanoušek na této stránce. Jsem velice ráda, že jsem během uplynulého roku měla tu čest poznat bezva lidi, kteří jsou naladěni na stejnou vlnu jako já. Těší mě, že i když většině z vás ( z nás ) už dávno není " náct ", umíte stále snít.
"... pevně se držte svých snů, protože když umírají, je život jako když pták ztrácí křídla ", tolik slova klasika.
Jste opravdu skvělí, úžasní, prostě super ! A proto vám všem patří ode mě jedno velké DÍK.
Ještě se vrátím k výjimečnosti dnešního dne a to k té hlavní. Dnes je pátek, třináctého k tomu a ... ten, kvůli kterému zde denně otevíráme svá srdce a upouštíme uzdu své fantazie, dnes slaví 40. narozeniny.
Je milý, usměvavý, slavný, vstřícný, úspěšný, talentovaný, charizmatický, vzdělaný, krásný, citlivý ... Je přesně takový, jakého jej chceme mít. Takže se zdá, že má vlastně všechno. Ale kdoví, jak je to vlastně doopravdy.
" Myslím, že mám všechno a myslím, že nemám nic ", prohlásil.
Popřejme mu tedy, ať se mu v životě vše splní přesně podle jeho představ.
HAPPY BIRTHDAY GERRY AND GOOD LUCK IN YOUR LIFE.
P.S. WE LOVE YOU ! ! !
*14* *14* *14* *14* *14*
Mějte se všichni moc fajn a dnešek si nenechte nikým a ničím pokazit. *3* -
Happy byrthday Gary !
Můj největší oblíbenec má krásných 40 let je čím dál mužnější a krásnšjší *14* -
Re: Re: Re: Ctihodný občan už za týden
Pokud si to chcete přečíst,tak zde
http://jiko-gb-wallpapers.webo vastranka.cz/image/2894_Vyšlo_v_Č esku -
Re: Re: Ctihodný občan už za týden
Čo sa týka TVstar, prezrela som si to na webe, je to dizajnom úplne rovnaký časopis ako u nás TVsvet, ktorý odoberám, tak som sa ja blbec tešila, že ho budem mať, ale sklamali ma, včera došlo nové číslo a namiesto GB je tam nejaká Maďarka Mariska Hargitai - no čo, možno o dva týždne....A čo sa týka LAC, to vám iba závidím, u nás to bude vraj (ak vôbec) až niekedy v budúcom roku v januári. Takže užite si to, ja sa už veľmi teším...aj bojím... *14* *4* -
Re: kaculencicce
Myslím,že nebýt v dospělosti pubertální je pěkná nuda....A nudit se rozhodně nechci....Tak do toho.... *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: hlasovanie
Neproste! To je povinnost, to dejte rozkazem! *13* -
Re: Re: TUT
Díky,pochopila jste naprosto správně. *4* -
Re: Ctihodný občan už za týden
Ano toho jsem si také všimla.A zrovna tak přemýšlela jak to asi dělá. -
Ctihodný občan už za týden
Tak jsem si dnes opět přečetla onen článek a byla jsem pozornější. Pan redaktor je povrchní pisálek, který je schopen napsat v jednom článku toto: GB se už 13 let nedotkl alkoholu a vzápětí vysvětluje, proč GB nemá partnerku z důvodu toho, že údajně nejraději večery tráví doma s kamarády a paří. Tedy pokud lze v Americe pařit i s jahodovou limonádou, pak to beru.
Ještě týden a uvidím "Ctihodného občana", heč, heč. *3* -
hlasovanie
Je tu ďalšie hlasovanie - Gerry je nominovaný v kategórii akčného herca v PeoplesChoice Awards -
http://www.peopleschoice.com/pca/ votenow.jsp
prosím hlasovať za Gerryho, hlasuje sa kliknutím na jeho fotku. *4* -
Re: Re: Re: Re: tvstar
taky jsem ho viděla ve filmu Fantom opery,a a s holkama jsme se pěkně vyřvaly.ÁÁÁCH proč jsem nemohla hrát Christine já????? *1* *10* *7* *14* *15* *16*