Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Střelci na Markýze

Díky,to je o hodně lepší,než s tím dabingem. *3*
  • Re: Střelci na Markýze

Našla jsem ukázku se žlutým ručníkem :

http://www.youtube.com/watch?v =vG4Xqn-NDt4
  • Re: Re: Re: Střelci na Markýze

V 300 je úplně nej. *14* Mám ho doma.A nemá to být historický film,je to zfilmovaný comics. *3*
  • Re: Re: Re: Re: TV star

Sice anglicky neumím,ale mám dojem,že tam stojí,že jsou z 26.11.Ono se to asi dlouho vstřebává,je vidět,že už je to oko méně krvavé.
    Střelce jsem také kupodivu vydržela a taky se mi to nelíbilo,Gerry ano jen ten hlas mi chyběl.
  • Re: Re: Střelci na Markýze

To jsem už viděla, je to také pitomost, která s historií nemá moc společného a Gerard tam není nic moc. Chlapům se ale ten film líbí. Nedá se to s POTO, Frankiem nebo s PSILY vůbec srovnat. *3*
  • evelynba

Re: Střelci na Markýze

Chápem, ja som dokázala pozerať chvíľu na začiatku a potom som to vzdala. Neviem, prečo meškali, no ale je to asi mimo nás.... A aby som nazabudla - kto má nemeckú TV Pro 7 - o 22.30 dávajú 300. Asi to nevydržím, zajtra je zasa protivný pracovný pondelok.... *9*
  • Střelci na Markýze

Dnes chodím jak mátoha, protože jsem ponocovala kvůli nočnímu filmu Střelci. Začátek se k tomu ještě o půl hodinu opozdil a byla to pitomost. I když krásný Gerry tam měl jen kratičkou roličku, stálo za to. Scénka s krásným ručníkem v sauně ...... Páni, jemu to tam slušelo!!! Kdo to neviděl, o mnoho přišel. Samozřejmě , myslím ten ručník. *14* *3* *14* *8*
  • evelynba

Re: Re: Re: TV star

No, nie celkom nové, s tým krvavým okom je na justjarred už od 18.11., zrejme to bol dôsledok tých všetkých stresov a maximálneho vypätia, ktoré v poslednej dovbe absolvoval. Keby ho tak mohol človek potešiť a poláskať.... No aspoň mu prajme, aby sa zase rýchlo dal do poriadku a oddýchol si, náš drahý Gerry!! *14* *3*
  • Re: Re: TV star

Tak už není.Na Just Jared nové fotky. *3*
  • Re: TV star

Pravděpodobně je zalezlý doma a paří s kamarády *15* *3*
  • daba

Jen tak,

aby řeč "nestála", GB se mj. zapojil do akce BBC - Children in Need, cílem je vybrat peníze na pomoc postiženým a znevýhodněným dětem. Obrázky na http://www.gerard-butler.net/gallery/v/tv_appearances/2009/cin/7.jpg.html,

na hlavní stránce GB.netu je krátký televizní klip. Dražit se bude i medvídek, který se objevil v show Jonathana Rosse ("oblečený" jako Sparťan, který říká "This is Sparta!" a je podepsaný od GB). *3*
  • Re: TV star

Dočkáte se. To čekání je ale také příjemné. Zážitek budete mít zajisté také krásný a jsem zvědavá na Váš názor na film. Váš názor na Gerarda mne nezajímá, ten už znám. Užijte si to. *3*
  • evelynba

TV star

No, milé dámy, nejako je ticho na tejto diskusnej stránke - asi sme už všetky vyčerpané, rovnko asi ako je aj Gerry teraz v oddychovej fáze po všetkých tých premiérach a narodeninách.... len som chcela povedať, že presne ako som predpokladala pri TV star, aj sem to prišlo s dvojtýždňovým oneskorením, ale už ho mám - ten článok je rovnako neobjektívny ako ten u vás, ale vidieť Gerryho v tak rozšírenom periodiku, to je super pocit!! *14* Takže nech sa má dobre a nech teraz odpočíva po všetkých tých náročných akciách - ja len dúfam, že sa LAC dožijem. Pozrela som si nemecký uvádzací asi 10 min. príspevok a som čím ďalej tým nedočkavejšia. Závidím Vám, ktoré te to už videli. Ale snáď sa dočkám. Pekný večer všetkým. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Shooters

Aháááá, Vy jste to napsala 2 minuty po mně, ale to já už vypnula počítač. Takže jste si dala dvě a dvě dohromady a vyšla jsem Vám já. Tak to jo. *3* *3*

A že jste z Prahy jsem věděla,protože jste sem nedávno lákala evelyn. *3*

To sice ne,ale ve stejnou dobu jsme psaly obě,že za chvíli jdeme do kina. *3*

To dost dobře nechápu, jak Vás mohlo napadnout, že jsem to právě já? Vždyť nás sem píše více fanynek a nevíme o sobě, odkud která je. Nevzpomínám si, že bych někdy zmiňovala, že jsem z Hostivaře. Ale asi je to možné. *7*

Já jsem si říkala,když jsem viděla po schodech stoupat samotnou paní,jestlipak to není Ada.Ale to by byla asi moc velká náhoda,no nakonec asi byla. *3* *4*

Ano, máte pravdu. Když jsem přišla, už jste tam seděla, také hned u uličky. Všimla jsem si Vás. Věřte mi nebo ne, pomyslela jsem si v duchu, že jste možná totéž, co já. Zdá se, že jsme tam postižené byly tudíž tři. *3*
  • GB v kiltu

Z premiéry v Glasgow - a jak mu to tam sluší :

http://www.youtube.com/watch?v =zlJfZDNVXRs&feature=related

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit