Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Ještě P.S.

Díky moc a moc za odkaz. Samozřejmě, že se to líbilo. Vždyť je tam o GB psáno jen v superlativech. Těch zdrojů o jeho inteligenci, smyslu pro humor a dobré povaze je více, takže to asi bude pravda. Hezky se to četlo. *4*
  • sexy těla

http://www.novinky.cz/zena/styl/178 435-nejpritazlivejsi-hollywoodske-t elo-ma-daniel-craig-ctvrty-je-borat .html
  • Ještě P.S.

Nevím jestli jste četly toto,už je to staršího data,ale jestli ne,tak se Vám to určitě bude líbit.

http://mladazena.maminka .cz/scripts/detail.php?id=378004
  • evelynba

Re: Re: No comment

Opäť sa mi potvrdilo, že Gerry je s fanynkami neskoutočne trpezlivý. Svojho času tu niekto začal diskusiu na tému, či Gerry nie je náhodou gay. No, úprimne, ani by som sa nedivila. Neustále obklopený fanynkami, ktoré jačia, roztápajú sa na kolomaž a padajú do mdlôb, vešajú sa naňho a túžia sa ho aspoň dotknúť - malé aj veľké, chudé aj tlsté, pekné aj škaredé, mladé aj staré..... strašné!!! Ja na jeho mieste by som už žiadnu ženu ani nechcela vidieť! Takže klobúk dolu - je neuveriteľne charizmatický, slušný a trpezlivý. Nech žije !!!! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: LAC

Tak dobře děvčata,když ho tak bráníte,tak já mu to teda odpustím.Co píšete o tom novináři s tím vřele souhlasím.Mimochodem on byl sprostý také,třeba v tom měla být ta inovace.že se mluví "jak nám zobák narost". *15*
  • Re: No comment

Tak jsem si videa prohlédla a musím konstatovat, že našemu chlapci je očividně mezi fanynkami moc a moc dobře. Já osobně bych nemohla být na místě fanynek, protože bych nejdřívě ostatní fanynky umlátila ze žárlivosti a pak bych Gerryho sežrala láskou. Ještě že žiji tady. Ale teď vážně - je tam opravdu okouzlující. Rozhodně bych se nenechala rozhodit nějakými brutálními polohami jeho filmových rolí , nebo nějakým tím sprostým slovem. Ta sprostá slova mi k němu dokonce sedí více, než kdyby se projevoval uhlazeným, univerzitním způsobem. Nic nepředstírá, je přirozený a o jeho charakteru a povaze vulgarismy nic nevypovídají. Ve čtvrtek jdu už konečně na TUT *14* *4* *14*
  • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: LAC

Tak ma to vyprovokovalo, že som si ten časopis zohnala. Tiež by som to nebrala až tak vážne. Skutočne to môže byť prekladom (neviem posúdiť, lebo originál som nečítala a aj keby som ho čítala, tak mu nerozumiem, to by musel posúdiť niekto, kto excelentne ovláda angličtinu, lebo nuansy významov jednotlivých slov sú veľmi jemné). Ale môže to byť aj samotným tým novinárom, ktorý je podľa mňa nič moc - celý článok zrejme chcel byť niečím inovatívnym, avantgardným, akože to nemal byť štandardný rozhovor, ale niečo iné, ale výsledok je velice biedny. Takže pán novinár (na rozdiel od fotografa, ktorý urobil výborné fotky) je slabý a podľa mňa neschopný. A podľa toho môže byť aj interpretácia Geeryho slov slabá. Ja sama mám najmenej tri krát takúto skúsenosť s novinármi - vždy je človek z toho zrútený, čo napíšu, nikdy (!) to nie je to, čo poviete a ako to myslíte. Vždy je to niečo iné. Takže v tom môže mať prsty ten novinár. No a ešte je možnosť, že Gerry ako srandista od prírody, keď videl, s akým blbom má dočinenia, to urobil naschvál. Takže keep smile!!! *3*

No od roku 1935 byste byla dospělá ažaž,tak proč by Vás tam nepustili.A co se toho čláku týká,chcete říci,že nemluvil sprostě a překladatel si to tam přidal,nebo,že říkal méně sprostá slova a nebo,že nám ta slova v originálním znění nezní tak "jadrně"? *3*
  • daba

Co se toho článku týče, nevím, zda to nebude spíš překladem... Mimochodem, ten klip z LAC jsem viděla na jednom americkém serveru, a tam člověka pustili jen tehdy, když uvedl své datum narození a tím prokázal, že už je dospělý. Připadalo mi to takové humorné, podruhé jsem tam dala rok narození 1935, a pustilo mě to tam... (nejmladší už nejsem, ale tak moc zase ne). No, ten klip je opravdu "s hvězdičkou". Též mám hrůzu, co bude následovat, až si nasadí tu svářečskou helmu... (tedy jak moc z toho ukáží, toho druhého vraha si prý opravdu pořádně "podá").

Však to vydýchám.Klady převažují. *3*
  • stridnelly

Re: niečo o GB

kráása %) *14*
  • stridnelly

nenechme si kazit představu o našem prici dokonalém :)
  • cinderella.l

No comment

Wow !!!! *14* *14* *14*

http://www.youtube.com/watch?v= 4tdJs9SWgP4
    http://www.youtube.com /watch?v=yadxivCS4Hg
    http://www.yo utube.com/watch?v=smIsHaD5HzU
    ( vše bez mezer )
  • Re: Re: Re: Re: LAC

Ještě pokračuji.Tu romantickou představu mi bourá spíš rozhovor v časopise,když zjistím,že můj hrdina je sprostý jako dlaždič a to i přesto,že ví,že hovoří s novinářem.To nějak těžko vydýchávám.
  • Re: Re: Re: LAC

Chápu jak to myslíte.Já to vnímám trochu jinak.žádná role,mi tuto představu nemůže nabourat.Naopak,zvyšuje můj obdiv.Tak dobrou.
  • evelynba

Re: Re: LAC

To iste máte pravdu, ja len si akosi neviem predstaviť nášho zlatého milého a šarmantného chlapca v roli vraždiaceho "monštra" - na jednej strane sa na to teším ako na určite excelentný Gerryho herecký výkon, na druhej strane akoby to nejakým spôsobom búralo tú vžitú predstavu o GB ako o milom, príjemnom, šarmantnom a kultivovanom mužovi - neviem, či som to dokázala vyjadriť, čo cítim, v každom prípade sú moje pocity teraz dosť rozporuplné . *7* Prajem všetkým krásnu dobrú noc.
  • Re: LAC

Že to bude kruté,bylo jasné od začátku.A jaký zanechá Gerry dojem? Mysím,že takový,že umí zahrát opravdu všechno,přece víme,že není doopravdy vrahem. *3* *13*
  • Re: niečo o GB

Velmi pěkné.Hezky se to čte.
  • evelynba

LAC

Predsa len ešte niečo - ako som sa na základe traileru tešila na LAC, po zhliadnutí tohto klipu - http://www.youtube.com/watch?v=I0S6 QqBPjnc - začínam mať opäť obavy - bude to zrejme značne kruté a aký dojem na nás zanechá GB?!
    *7*
  • evelynba

niečo o GB

Viem že niekedy píšem až príliš často, ale nedá mi, aby som vám, milé dámy, neposunula jednu Gerryho charakteristiku (z nejakého článku o Jenifer Aniston), ktorá sa mi strašne páči. Píšu, že JA má teraz priateľa (?!) a je to "škótsky poloboh Gerard Butler, ktorý je známy nielen neuveriteľným sexepílom a vypracovaným telom, ale aj romantickou dušou a hriešnym šarmom". Pekné, nie? Stručné a veľmi výstižné. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit