-
LAC
Mimochodem už jste viděly fotky z premiéry LAC?http://www.gbgalsgallery.com/v/ premieres/LACla10609/ -
Re: Re: Re: Re: Esquire a TUT
Taky jsem mu dala jedničku.Všimly jste si,že někteří jsou tam dvakrát? -
Re: Re: Re: Esquire a TUT
Super! No dostali sa tam všelijakí, veď je to aj o najhoršie hodnoteného muža. Ale skutočne, všimli ste si, že na tej fotke GB žiari medzi ostatnými ako hviezda medzi mrakmi? Proste nemá konkurenciu! *14* -
Re: Re: Esquire a TUT
Splněno, dostal ode mne jedničku. Nechápu jen, jak se do této soutěže mohli dostat někteří - hrůza. *3* -
Re: Esquire a TUT
Ešte dodatok - komu sa chce hlasovať okrem na Ujdeto - prosím dajte hlas nášmu miláčikovi v ankete a najlepčie a najhoršie hodnotených mužov na:
http://lesk.cas.sk/clanok/8218 5/gerard-butler.html
- dá sa hlasovať z jedného PC iba 1 x, preto prosím dávať mu iba samé jednotky!!!! *3* Díky !!! *3* -
Esquire a TUT
Zdravím, milé dámy, po prečítaní prvého upozornenia na nový Esquire som hneď začala uvažovať, kde by som ho u nás na Slovensku zohnala, vaše ďalšie príspevky ma postupne od tohto úmyslu odradili - asi o nič závažné neprídem, ušetrím si čas zháňania. (ale keby som ho niekde uvidela, asi si ho predsa len kúpim.) Zároveň s potešením oznamujem, že som bola druhý raz na TUT a oplatilo sa. Titulky sú síce fajn, lebo môžeme počúvať Gerryho úžasný hlas, ale keď už ich človek nemusí tak sústredene čítať, dej už pozná a môže pozornejšie sledovať nášho miláčika, je to oveľa lepší zážitok. *3* Gerry je proste úžasný *14* a človek ho musí milovať, aj keď je to spočiatku arogantný sprosťák.
Prajem vám všetkým čo najskôr tento zážitok. *3* -
Re: Re: Re: Re: Říjnový Esquire
To je pravda,vypadalo to víc jako článek o tom novináři,než o člověku,kterého měl představit.Jojo to je ono. -
Re: Re: Re: Re: Říjnový Esquire
Opravuji na "Gamera" -
Re: Re: Re: Říjnový Esquire
Dnes jsem si ten rozhovor přečetla ještě jednou pozorně a musím konstatovat, že je to rozhovor "zvláštní" právě proto, že redaktůrek se snaží prezentovat i sebe.To považuji za jeho profesní chybu. V časopisu je také negativní recenze na "Gemara" a velmi pozitivní recenze na "Hanebné hochy" od Tarantina, vč. obdivu k výkonu rakouského herce, který hrál esesáka Landu. V těchto recenzích s redaktory naprosto souzním. -
Re: Re: Říjnový Esquire
Tak jsem si časopis dnes také koupila a mám stejný pocit jako vy. Jen je tam trochu detailně popisováno to, co se uvádí v jeho životopisu. Na druhou stranu, proč by měl na sebe vycinkat všechno , co chtějí vědět zvědavé fanynky , že? Alespoň ty fotky jsou pěkné. Takže díky za upozornění na časopis. *3* -
Re: Říjnový Esquire
Ano ano,ten časopis jsem si taky koupila,jadrně je mírné slovo.Ale rozhovor je velmi zvláštní.člověk se dozví dost zajímavého a přitom má pocit,že se vlastě téměř nic nedozvěděl.Jen škoda,že nevyfotili také ten dům,když ho tak chválili. -
Říjnový Esquire
Milé dámy, už jste viděly poslední číslo časopisu Esquire? Je tam tentýž titulní rozhovor s GB, který byl v srpnovém čísle v USA (i s těmi krásnými fotografiemi). Sice v češtině zní náš miláček až příliš jadrně, ale je to tam! Dnes byl takový den nanic, ale když jsem ten časopis viděla, hned bylo tak nějak lépe... *14* -
Re: TUT pokračovanie 2
Díky moc. Já to tušila, že to bude něco pro mne!!!!! Jsem už připravená na to, že také půjdu dvakrát, abych po druhé nebyla rozptylována čtením titulků. Čuňačinky snad přežiji, i když je také těžko vydýchávám a docela se v kině stydím. Nevím proč, mám však stále pocit, že i když je GB postavou urostlý chlapák, v hloubi duše je to něžný a citlivý maminčin chlapec ( s matkou má asi velmi vřelý vztah, často o ní mluví). Proto mi moc neseděl jako Leonidas, ani jako gamer. Pro mne je to hoch na muckání a ne na rvačky. Jééééé, jak já se už těším *14* *14* *14* -
TUT pokračovanie 2
No a náš miláčik? Ako vždy - nesklamal!Zlatý, zlatý, zlatý! Očarujúci, krásny, príťažlivý a sexy (niekedy až na zbláznenie) a čo hlavne - zasa neskutočne presvedčivý!!! *14* Tak vo svojej arogantnej vulgárnosti a drzej samoľúbosti, ako vo všetkých ďalších polohách. Neviem, ako to ten chlap robí, ale hrá neskutočne!! *14* Zasa konštatujem, ako pri POTO, že dokáže mať všetko v očiach. On sa snáď s každou postavou úplne stotožní. Je proste NO 1, je GREATEST! *14*
Už viac nebudem prezrádzať, treba to vidieť, vrelo odporúčam. Asi pôjdem aj ja ešte raz, lebo som sa nemohla naplno venovať Gerrymu a jeho nádherným očiam, keďže som musela čítať titulky.
A ešte niečo pre Adu - toto je presne film pre vás, tu sa možno stotožniť s tou "Evou" a prežívať vzrušujúce závrate z jeho blízkosti a z jeho náklonnosti. Tak si to užite. *4* Ja možno pôjdem pozrieť Gamera (dnes som sa v kine dozvedela, že ho predsa len budú dávať od 5.11.), aby som videla ďalšiu z Gerryho hereckých polôh.
Prajem všetkým veľa krásnych zážitkov s GB. *3* -
TUT pokračovanie
Takže čo napísať.....no, film je fajn, milá a príjemná komédia bez amerických bláznovín, čo samozrejme kvitujem. Vývoj je dopredu jasný a scenár sa ani nesnaží to skrývať. (Veď už náš spoločný nepodarený názov filmu hovorí o všetkom.) Skôr umožňuje divákovi sledovať nuansy a výkyvy vzťahu, ktorý graduje súbežne s vyvíjajúcim sa vzájomným poznaním sa oboch postáv. Najväčším prínosom filmu sú vynikajúce herecké výkony GB a KH. Priznám, že spočiatku som mala trochu problémy - vychovaná som bola v dosť konzervatívnom prostredí, kde sa o sexe, pohlavných orgánoch a pod. otvorene nehovorilo, a už vôbec nie s takou spústou neslušných slov. Takže s tým som sa chvíľu vyrovnávala, ale potom som si zvykla. *3* -
TUT aktuálne
Tak sa hlásim, ako som sľúbila. Včera som to nestihla, bola som v kine až dnes.
Už som raz písala, lebo keď som prišla domov s plnou hlavou dojmov, hneď som sadla k PC. Chcela som vám čo najvernejšie "zdělit" svoje dojmy, takže dať tie pocity do slov mi trvalo dosť dlho a tak keď ma nakoniec bez predchádzajúceho varovania vyhodilo z diskusie že "error, príspevok je príliš dlhý", skoro ma klepla pepka a musela som to hodinu predýchať. *10* Takže budem písať na pokračovanie. *3* -
Re: TUT
Aha, už to vím. Recenze na film je také kladná, jako u nás. Už se těším. Konverzačka, a k tomu ještě roztomilý a vtipný darebáček GB, no to si užiji. Musíte nám své dojmy určitě sdělit.
*3* -
Re: TUT
A jaký je na Slovensku ten blbý název? Asi mi to uniklo. -
TUT
Srdečne zdravím, dámy, prečítala som si Vašu diskusiu o Gamerovi - tak toto mi zatiaľ nehrozí, u nás o Gamerovi ani muk, ktovie či ho vôbec budú premietať, ale to ma až tak netrápi, viac sa teším na LAC. Ale s prekvapením som po návrate z dovolenky zistila, že skutočne začali, tak ako sľúbili, od 17.9. premietať TUT, síce so známym blbým názvom, ale našťastie s titulkami (chudinky Nemky to majú dabované). Úplne bez nejakej väčšej reklamy a propagáciem žiadne bilboardy, obrovské plagáty, kampane, upútavky v televízii a pod. Celkom potichu, napriek tomu je návštevnosť pomerne dobrá. Takže v piatok 2.10. idem!!! Potom dám vedieť svoje dojmy, zatiaľ aspoň jednu recenziu, ktorú som našla a ktorá je na moje prekvapenie a v rozpore s mojimi znalosťami o filmových kritikoch úplne kladná - takže kto chce, môže si prečítať: http://www.kinema.sk/clanok.asp?id= 32519
Prajem krásny deň *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Ještě jeden malý dodatek.
Gamera jsem sice viděla dvakrát za sebou, jak jsem zmiňovala, ale o tom, že bych ho dvakrát viděla v kině, o tom nebyla řeč. Tedy, ne že bych toho nebyla schopna.*1*
Poprvé jsem film skutečně shlédla v kině a strávila tak opravdu příjemný večer, ale podruhé jsem si Gamera už pěkně a v klidu " rozpitvávala " doma. A teď už si ho budu pouštět stále dokola.
Ostatně jako všechny filmy s Gerrym. Můžete je vidět poprvé, podruhé ... podesáté a pokaždé objevíte něco nového, pokaždé vás osloví, pokaždé máte ten zvláštní pocit ... *14*
Ale tohle jistě všichni dobře víte.*3*