-
advent
Milé dámy, odporúčam - celkom chutná a príjemná vec od fanyniek z Nemecka - na ich stránke www.gerryatrie.de urobili adventný kalendár *4*- na tom prvom je možné kliknúť kamkoľvek a otvorí sa potom ten skutočný kalendár a tam je na každý deň pripravený obrázok GB - a podvádzať sa nedá (ako keď si dopredu vyjedáme čokoládky z okienok bez ohľadu na dátum *3* ), žiadne fotky dopredu pozerať. Aj keď asi poznáme všetky dostupné fotky Gerryho, ten nápad sa mi páči a nemecky netreba vedieť. Som zvedavá, aké všelijaké budú náplne jednotlivých okienok. *3* Pekný advent všetkým ! *4* -
-
Re: advent
Díky moc za tip! Ta dnešní fotka je nádherňoučká! Už se těším na další! A hezký advent! *14* -
-
Re: Re: advent
A ta dnešní ve svetříčku je ještě nádhernější. Až se mi z těch jeho očí zatočila hlava.
Také všem přeji krásný adventní čas. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
nové projekty
Milé spolucítiace, neviete náhodou niektorá nejaké bližšie informácie o nových projektoch GB? Dočítala som sa na CSFD o nejakom Movie 43 a o filme Playing the Field, kde by mal Gerry hrať bývalého hráča a trénera. Nič viac. Díky vopred. *4* *4* -
-
Re: nové projekty
A v odkazech Napsali o filmu na jiko, naldete pár článků, které jsem k tématu našla v češtině. -
-
Re: Re: nové projekty
Ďakujem Vám obom, ste milé... *4* Nabehlo mi to až dnes ráno, neviem, čím to je, ale aj moje príspevky po napísaní a odoslaní sa objavia až po dvoch dňoch *9* Neviem, či je to chyba môjho PC alebo Osobností, Vám sa to nestáva *7* -
-
Re: Re: Re: nové projekty
Mě pokaždé, řěším to stejně jako jik, otevřu si diskusi bez ohledu na to, že to vypadá, že v ní nic nového nepřibylo. Reaguje to tu pomalu, co naděláte -
Re: Re: Re: nové projekty
Mě se to stává taky a proto vždycky diskusi rozkliknu. Když to uděláte, jsou tam všechny příspěvky, nejsou jen vidět na titulní stránce. *3*
-
-
-
Á, zapomněla jsem, jeden článek k Movie 43 je i s překladem na jiko:
http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/image/2894/21200_Leprecha un.jpg
a odkaz na video, kde o Gerry o roli mluví a v komentáři to máte přeložené:
http://jiko-gb-wallp apers.webovastranka.cz/link/1714/19 50
No sice mi to naskakuje postupně, ale hlavně že vůbec *3* -
Zdravím vás Evelyn, Playing the Field by se mělo snad začít už natáčet. Poslední článek, co jsme k tomu našly je z 2.2. Tady je překlad: http://lenkastr.webovastranka.cz/bl og/2006/49586_Gerard_Butler_se_chys t%C3%A1_na_cestu_do_New_Orleans%2C_ kde_bude_nat%C3%A1%C4%8Det_film_-_p %C5%99eklad_textu_z_www.examiner.co m
Jinak, pokud z textu přejdete do sekce "PŘEKLADY" v menu vlevo nahoře a pojedete po článcích směrem dolů, najdete ještě další. Je tam mezi tou spoustou o Coriolanovi, který byl poslední dobou nejaktuálnější, ještě několik textů k tomuto tématu, pak také jeden o chystaném "surfařském" filmu Mavericks, který by se měl začít točit na podzim, a co vám budu nalhávat taky pár blábolů tak trochu bulvárnějšího charakteru. Na konci každého textu je odkaz na zdroj, v něm jsou samozřejmě i fotky. Když tam občas zajdete, je pravděpodobné, že nějaká novinka přibude, jik se mě snaží zásobovat *3*
Pokud jde o Movie 43, tam víme tolik co vy: kulový *9* protože se nikde žádné informace neobjevují. -
-
Re: Re: nové projekty
Ehm, koukám, že ten odkaz je dlouhý jak týden. Jděte radši na úvodní stránku:
http://lenkastr.webovastranka.cz/
a odtud to sekce "PŘEKLADY" a rolujte dolů, to bude rychlejší, než mazat ty mezery *3*
-
-
-
?
Tak si milé dámy nyní, po vašich pozitivních dojmech z filmu Gamer, připadám jako nějaká divná. Proto jsem si ještě na YouTube vyhledala různé ukázky vč. rozhovorů s režisery, a ještě mne to víc rozzuřilo. Tento typ mužů a tento druh zábavy mne hodně, ale opravdu hodně irituje. Jdu si dát panáka a dovyšívat dečku. -
-
Re: ?
No možná,jsme divné my.To Vás nenapadlo? *9* -
-
Re: Re: ?
Ale nejdivnější budu asi já, protože jsem Gamera viděla včera a dnes znovu.
Je to docela zajímavé, zkouknout to dvakrát za sebou. Víte, co vás čeká, na některé okamžiky se víc soustředíte ...
Dnes z toho mám jiný dojem než před 24 hodinami a ještě pozitivnější.
Divné, že ano ??? -
-
Re: Re: Re: ?
Jo tomu věřím a za divné to až tak nepovažuji,já jsem podobných úletů také schopná.Ale pravda, dvakrát po sobě na jednom filmu jsem v kině ještě nebyla.Já si je leda pouštím dokolečka doma. -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Já jsem o druhé návštěvě i uvažovala, ale příteli se nechtělo a mně samotné taky ne. Ale budou-li to dávat ještě alespoň týden (moc nás v tom sále v sobotu nebylo), tak třeba ještě půjdu... Jinak já také nejsem žádná fanynka stříleček a zvrhlostí, ale v tom filmu to mělo mít svůj účel (ukázat zvrácenost celé té myšlenky, zkaženost té budoucí doby, jak všichni mluvili sprostě, projevili své nejzvrhlejší touhy - upřímně řečeno, bála jsem se, že to bude ještě horší). Totéž v 300 - ono být v té bitvě doopravdy asi taky nebylo nic pěkného ke koukání, tohle bylo alespoň takové stylizované. Já to tak nějak beru, že to patří k tomuhle druhu filmů (ani na jeden z nich bych nešla, kdyby tam nebyl GB). Víc se těším na ty další dva, i když v LAC bude zřejmě taky dost záběrů minimálně "obtížnějších ke koukání". Mimochodem, všechny tři filmy jsou v USA klasifikovány jako "R", což znamená, že osoby mladší 17 let na ně smějí pouze v doprovodu někoho staršího. Prý se objevily i dohady, že američtí puberťáci pronikali na Gamera s lístky na jiná představení a tím negativně zkreslovali tržby... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Ještě jeden malý dodatek.
Gamera jsem sice viděla dvakrát za sebou, jak jsem zmiňovala, ale o tom, že bych ho dvakrát viděla v kině, o tom nebyla řeč. Tedy, ne že bych toho nebyla schopna.*1*
Poprvé jsem film skutečně shlédla v kině a strávila tak opravdu příjemný večer, ale podruhé jsem si Gamera už pěkně a v klidu " rozpitvávala " doma. A teď už si ho budu pouštět stále dokola.
Ostatně jako všechny filmy s Gerrym. Můžete je vidět poprvé, podruhé ... podesáté a pokaždé objevíte něco nového, pokaždé vás osloví, pokaždé máte ten zvláštní pocit ... *14*
Ale tohle jistě všichni dobře víte.*3*
-
-
-
Re: Re: Re: ?
Mám nesmírné pochopení pro fandovství žen k nějakému fešákovi (zpěvák, či herec). Já osobně pro GB blbnu docela fest a to již nejsem nejmladší. Asi je to ale málo na to, protože nejsem schopna vydržet rychlé střihy, záblesky a rychlé švenkování kamery, vč. rámusu ze střílejících pušek, flintiček a granátů. To již vůbec nezmiňuji obscéní a lascivní scénky, odpovídající zvrhlým představám nadržených machů. Stejný pocit otrávenosti jsem měla z filmu 300 bitva u Thermopyl. Není to ale pro to, že bych byla nějak útlocitná a různé formy masakrování, že by mne psychicky vytáčely. To ne. Jen mi to připadá, že jmenovaní režiséři nejsou zcela v normě. Je ale možné a připouštím to, že jsem jejich formám filmového sdělování nedozrála ( a asi už nedozraji). Stručně řečeno, já si užiji své, když má na plátně GB zamilovaný a zjihlý pohled, mucká se tam s nějakou "Evou" a já se v tu chvíli vžiji do toho, že jsem ona "Eva" . A v tom to asi milé dámy je. *14* *14* Tak pá. -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Milá Ado,ono to nebude jen kvůli fešákovi,já chodím na takové filmy i s jinými fešáky.Prostě to máme jinak nastavené.Já už také nejsem nejmladší(spíš starší),ale mám ráda filmy, které můžu sdílet se svými dospělými syny,kteří mi ješte za žádný film na který jsem je vytáhla nevynadali.O hudbě ani nemluvím,to nechápou ani oni,že poslouchám např.50 centa,nebo Akona.Jsem prostě ulítlá.Vy Ado budete asi dost normální. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
A co je to vlastně být normální, že? *3*
-
-
-
-
-
-
Dracula
Poprví sem si ho právě že všimla v Draculovi a musím říci že tam byl naprosto sladkej, tam sem si ho zamilovala. Teď jakmile ho někde vidim tak jdu do kolen, když se usměje... Jéé já ho chci domu! -
-
Re: Dracula
Souhlasim s tebou. mám stejný názor.
-
-
Adventní kalendář
Dnes je advent opět k zulíbání *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Adventní kalendář
ale mne ta smola akosi nechce skončit
a vy vsttci si tu tak nezavezne debatie a mne sa naozaj uz nechce zit -
-
Re: Re: Adventní kalendář
Hele viero,nech těch blbostí,vždy je pro co žít,tak to najdi chyť se toho a pěkně šplhej nahoru,jde to věř mi já už tam dole byla taky.Ale musíš chtít v tom ti nikdo nemůže pomoci.
-
-
ale mne ta smola akosi nechce skončit
a vy vsttci si tu tak nezavezne debatie a mne sa naozaj uz nechce zit -
Súhlasím - problém je iba v tom, že ON je "k zulíbání" vždy. *14* *14* -
-
Re: Re: Adventní kalendář
On to nebude problém, ale spíše radost, že je k zulíbání vždy. Co je však divné, že jsme tu zůstaly nějak osamocené?! Že by už naše spřízněné duše pekly cukroví? To přeci není na závadu. Já už mám 4 druhy ( pracinky, vanilkové rohlíčky, plněné ořechy a ořechové taštičky) a ještě stačím sledovat, co nového je na GB Galls a na You tube. To jsem pilná, co? A teď jsem zase zvědavá, copak pěkného na mne vykoukne z adventního kalendáře zítra. *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Adventní kalendář
Možná je to spíš tím,že není vcelku o čem psát,raději si piplám svojí stránku jiko-gb-wallpapers,kteroužto ovšem Vy nesledujete.Škoda. -
-
Re: Re: Re: Re: Adventní kalendář
To není pravda. Mám Vaší stranku už dávno v záložkách a občas nakouknu. Je pravda, že jsem se nezaregistrovala. Ale nepřehlížím, to ne. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Adventní kalendář
Tak se omlouvám.Tam se ovšem nemůžete zaregistrovat jako tady,tam se při registraci zakládá nová sránka.
-
-
-
-
-
-
seznam
Ahoj lidi. Na seznamu je nově založené foro Gerard Butler tak kdyby jste měli zájem budu ráda. *4* -
-
Re: seznam
Hele a jak se na to forum dá dostat? Když to zadám do vyhledávače, tak mi nic nevypadne. Je na to potřeba mít na seznamu účet? -
-
Re: Re: seznam
musíš tam mít profil. a pak kliknout na fora a do vyhledávače napsat gerard butler. bacha je tam ted jedno nové foro z názvem geralt betler. což je špatně.
-
-
-
přěkrásný *14* *14* *3* *14*
-
Gerry je super mužskej
je zvláštní pozorovat jak se nám Gerry mění v muže, před chvílí ještě takový klučina co si natáčení užívá plnými doušky a samozřejmě filmových kolegyň a fanynek, ale teď už z něj vyrostl pořádný muž, který do filmu dává vše co v něj je, dává do toho cit a velké emoce např. fantom a ve 300 dokázal, že je to pravej chlap s velkým CH, blahopřeju Gerry! *4* -
-
Re: Gerry je super mužskej
Teda z tohohle komentáře mám pocit, že ho snad znáš osobně, proto mi tam tak trochu nesedí ten výraz "klučina" vzhledem k tomu, že ke hraní se dostal až kolem 30 tak nevím, nevím. -
Re: Gerry je super deda
Gery se nam nemeni v muze, ale v pekneho (spis hnusneho) obstarozniho tatika (nebo starika??) *9*
-
-
Adventní kalendář
Že to ale dnes našemu miláčkovi v kiltu sluší, co? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Ano ... *4*
... nejhezčí Skot na světě !
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Bounty (Hunter)
Tak chlapec uz "nám" natáčí další film, tentokrát pod názvem Bounty (pův. Bounty Hunter), tentokrát s J. Anistonovou. A zase mu to móóóc sluší, jen se podívejte!!!
http://gbgalsgallery .com/v/roles/bounty/filming/
A na stránkách http://www.hellomagazine.com/vote/p astwinners/attractiveman.html se už KONEČNĚ objevil ten jediný správný výsledek hlasování za duben (v květnu se volil nejatraktivnější muž dubna ze čtyř "týdenních" vítězů). *3* -
-
Re: Bounty (Hunter)
Bylo by velmi smutné , aby GB, jako muž dubna, nezvítězil. Vždyť jsme se všichni tolik snažili. Alespoň já určitě. *3* -
-
Re: Re: Bounty (Hunter)
Já taky - hlavně že to dobře dopadlo. A v lednu se musíme snažit nanovo, až se bude volit vítěz za celý rok!!! *4* -
Já taky, hlavně že to dobře dopadlo! Pak se musíme snažit, až bude roční finále (někdy začátkem příštího roku)!!! *3*
-
-
a nevíte někdo, o čem ten film vůbec bude? A co dělá na střeše? *1* -
-
Moc se toho zatím o tom filmu asi neví, postava, kterou GB hraje, má zabít svou bývalou manželku, kterou hraje JA (takže se nabízí asociace s Mr. and Mrs. Smith, i kvůli obsazení). Natáčet začali včera v Brooklynu davovou scénou z průvodu. Co dělá na střeše nebo na tom lešení, netuším. *3* -
-
Re: Re: Re: Bounty (Hunter)
jejda až tak, to má být romantika, nebo něco akčního či co? Že by se z něho stal vrahoun své ženy?? Nu, snad to bude mít optimističtější náplň, teda aspon jak v tom Mr. and Mrs. Smith.. -
-
Re: Re: Re: Re: Bounty (Hunter)
Píší, že to má být "akční komedie", tak uvidíme... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bounty (Hunter)
tak na kterési diskuzi jsem četla, že má hrát Gerry nájemnýho vraha, který má zabít svou ex ženu, protože byla svědkem vraždy či co..
-
-
-
-
-
nu jo, fakt je tam, jsem si říkala, jsem ho hledala a teď už se i objevila *14* -
Jen jedna poznámka, ten program to snad dělá schválně, ale když se kopíruje adresa přímo z webu, vždycky se tam někde udělá navíc mezerka - tak si ji smažte, nikde uvnitř adres mezery být nemají.
-