Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filmový svět.

Já se domnívám, že toto všechno je pouze falešná hra stále udržovat zájem diváků o filmové celebrity. Mnohdy tomu pomáhají samotní herci, aby o ně neupadal zájem. Lidé milují "drby" , jsou zvědaví a lační po soukromí herců. Na tom je budován, mimo jiné, i filmový průmysl. Podobné články jsou směšné a je nutné je brát s rezervou. Přesto však tento fakt nevylučuje možnost, že při natáčení nemůže mezi hereckými partnery přelétnout jiskra , která může znamenat krátkodobou romanci, nebo trvalý vztah. Pokud však herec zůstává nezadán, počet jeho fanynek neřídne a nechává je v permanentní zamilovanosti a naději. A o tom to je. Gerard to má vykoumané. Prezentuje se jako perfektní hřebec, kterého ještě žádná nelapila a čeká, až ho některá lapí. Tím si zajistí dlouhé řady diváků (hlavně divaček) pro své filmy. *3*
  • najsexi muži

Hlasovanie o najsexi muža sveta magazínu Glamour sa skončilo a hlásim, že Gerry sa umiestnil na vynikajúcom 8.mieste *3* Je to naozaj úspech, lebo zanechal za sebou početný zástup ďalších slávnych a obdivovaných mužov - veď pozrite sami:
    http://www.glamourmagazine.co.uk/celebrity/celebrity-galleries/2010/08/50-sexiest-men-2010-results
    Prvé miesta ovládli decká a tínedžeri (momentálna sláva upírskej ságy) - myslím že nič trvalé (na rozdiel od GB *3* ). No a Pattinson - hotová hrôza *10* , najmä na tej fotke, to keby videl niekto úplne nezainteresovaný, že toto je víťaz a najsexi muž, tak by určite dospel k názoru, že ľudstvo sa už naozaj úplne zbláznilo *1* (A zo všetkých v rebríčku uverejnených fotiek je Gerry aj tak najkrajší a najsexi! *14* ) Gratulujem, Gerry !!!! *14*
    • Re: najsexi muži

Máte ve všem pravdu. Skutečně pěknými chlapy je náš Gerard, Johny Depp a Geroge Cloony. To ostatní je hrůza. Nejhorší je ten první! Svět se zbláznil. *7*
  • kaculencicka

Jééééé,ženy a děvčata,jak málo stačí k rodosti!!!

A já tedy koukám,už jsem tomu nevěřila,snad se blískne na lepší časy!!!!Dnes budu šmejdit jak jen to půjde....Mám uvařeno,vypráno,uklizeno,nakojeno -prozatím....prostě doklonalost....Přeji všem *4* krásný den,který vypadá hezky sluníčkovsky *4*
  • Hlasování

Dnes již si troufnu tvrdit, že má Gerard v soutěži o nejatraktivnějšího muže své prvenství v kapse. *4* *4* *4*
    • evelynba

Re: Hlasování

Jéj jak sa teším že sa konečne niekto ozval *4* Hlasovanie - asi je to tak, ako píšete, ale ja už som veľmi opatrná, všimla som si, že sú chvíle, keď v priebehu 2-3 hodín dokážu Bloomky stoahnuť náskok aj o niekoľko stoviek, takže napriek priaznivému výhľadu treba byť stále v strehu a klikať, kedy sa dá ... *3* Náš miláčik si to zaslúži *14* (Aj keď na nás kašle... *9* *3* )
      • Re: Re: Hlasování

Únor (február?) je krátký a Bloomky to už nestihnou. Já si myslím, že to už vzdaly. Samozřejmě, že si to náš miláček zaslouží. Vždyť na některých fotkách je až k zešílení krásný a pomilováníhodný. Joj! Jen ať se nám hoch nezamiluje a nedej Bože neožení. To by mne otrávil. Jsem žárlivý sobec. *10* *3*
  • Hollywood Movie Award

Dnes jsem opět klikla - dala hlas Gerrymu. Už má 24% a Brad Pitt pouhých 19%. Tak snad se to nezvrtne, jako ve Skotsku. *3*
    • evelynba

Re: Hollywood Movie Award

Gerryho postup, aj keď je pomalý, ale je veľmi potešiteľný.
      Ale na svete je ďalšie hlasovanie -http://www.empireonline.com/100sex iest2009/men/default.asp?star=10 - Gerry je zatiaľ 10., čo vcelku nechápem, keď sa pozriem na niektorých umiestnených vyššie *7* Takže máme ďalšiu možnosť sa realizovať *3*
  • najatraktívnejší muž

Ja neviam, ale na gbnet som videla toto:
    We are entering the final stretch for both the Hello Magazine Most Attractive Man of 2009 poll(voting extended to January 25) - sorry, nerozumiem tomu, ale ten dátum sa mi zdal byť jasný....
  • evelynba

Gerry kde si?

Tak sa zdá, že po GB sa zľahla zem - inokedy idú paparazzi po ňom stále, teraz je úplné ticho, dokonca ani na JustJarred nič nové, naposledy z júla. Ani žiadna nová frajerka od čias Lindsay Lohan...*3* Ale predsa som objavila, že od 18.augusta je Gerry v Južnej Afrike a natáča - tam sa asi novinárom nechce, je to ďaleko a drahé. A 21.8. bol na rugby v Sowete.
    http://www.bollig.de/mario n/testindex1.php?news_id=417&start= 0&category_id=0&parent_id=0&arcyear =&arcmonth=
    • jik

Re: Gerry kde si?

Jé tak to je fajn,že jste na to přišla,už to bylo dlouhé mlčení. *9*
      Já jsem si nedávno přečetla na GBGals (díky google překladači)zajímavé vyprávění člověka, v jehož domě nedávno MGP natáčeli a opět jsem se potěšila potvrzením,že ten náš Gerry je opravdu tak skvělý milý a úžasný jak vypadá. *14*
      • Re: Re: Gerry kde si?

Podělíte se se mnou o adresu na google překladač? Já užívám překladač.net. Je to sice rychlé, ale hodně neohrabané. Vím, že lépe to asi jinak nejde, ale alespoň bych porovnala. Díky. *3*
        • jik

Re: Re: Re: Gerry kde si?

No mě to google automaticky nabízí na každé stránce,ale adresu náhodou vím tu je http://translate.google.cz/
          • jik

Re: Re: Re: Re: Gerry kde si?

Jo a nečekejte,že ty překlady budou lepší, někdy se člověk hodně zasmějě, ale nepochopí o čem to je.To je stejné jako v tom překladači co používáte.Tady je výhoda,že zadáte adresu a přeloží se Vám celá stránka. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Gerry kde si?

Díky moc.
  • kaculencicka

tak jsem dostala odpověď...

....že prý děkují za upozornění....hlavně,že už to funguje...a holky honem k JIK...máme debatní kroužky...:-))))
  • evelynba

Oscar

Tak som si pozrela na YouTube prvé videá z Oscara (Red carpet) no a neviem, či sa nemýlim, ale zdá sa mi, že osoba, s ktorou tam Gerry bol, je totožná s tou "sušenou treskou" z pláže v Riu. *10* To by sa mi nepáčilo, lebo ona sa mi vôbec nepáši a podľa mňa sa k Gerrymu vôbec nehodí. *9* Ak máte niekto bližšie informácie, bude to fajn...
    • cinderella.l

Re: Oscar

Milá Evelyn,
      myslím, že můžete být klidná. Žena, o které zřejmě hovoříte je sice podobná té " tresce ", nicméně se jedná o jednu z " duší " Gerryho týmu.
      Projdete-li si videa na YouTube, jistě na ni a ne jednou, narazíte. Třeba zde:
      http://www.youtube.com/watch? v=myOuzX6Y_yg&feature=PlayList&p=88 B66687A4C0431D&playnext=1&playnext_ from=PL&index=47
      Takže v klidu úsměv zpátky na tvář.
      *4* *3* *4*
      • Re: Re: Oscar

Dííííky, to sa mi uľavilo, hneď sa mi bude lepšie spať... *3*
  • Prostě Gerry

Zdravím všechny.
    Dlouho jsem tu nebyla,neboť jsem měla poslední dobou shon a navíc jsem dovolenkovala na horách.
    No aby mi skoro deset dnů nebylo smutno,tak jsem si vzala sebou celou sbírku DVD s GERRYM!
    Manžel se mínil zbláznit,že tahám "svého Gerryho" i na dovolenou,ale to jsme celá já,bez něj se nikam nehnu *14* .
    Prostě Gerry je moje soukromá terapie bez,které nevytáhnu z domu paty *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit