-
Zapomenutý ostrov
Chtěla jsem se jen zeptat: od příštího čtvrtka dávají v kinech Nim´s Island (pod názvem Zapomenutý ostrov). Nedávají to někde u Vás v původním znění s titulky? U nás to bude nadabované, což se dá u rodinných filmů čekat. Ráda bych slyšela přímo GB, odlišuje tam ty své dvě postavy i v řeči (Alex mluví se skotským přízvukem, Jack s americkým), což při dabingu jaksi nevynikne. -
-
Re: Zapomenutý ostrov
taky bych ho raději viděla v originále,nepředabovaný, ale na to asi budeme muset počkat až na DVD *9*
-
-
2010
Přeji vám všem také zdraví, spokojenost a hodně potěšení s milým Gerardem *14* -
TUT a Pinkerton
V nedeľu 7.11. o 20.00 na HBO premiéra TUT (v stredu 10.11. o 20.00 prvá repríza) *4*
V posledných dňoch som zachytila viaceré stránky, kde sa píše o GB a Pinkertonovi - vie niekto o tom niečo viac? Anglicky nerozumiem, len som (dúfam že správne) pochopila, že Gerry bude produkovať seriál (?) o Pinkertonovi. Bude tam aj hrať? Prosím angličtinárky, ktoré to čítali, o bližšie info. Dík *4* -
-
Re: TUT a Pinkerton
Hoďte sem nějaký odkaz a já to přeložím. Překládat Gerryho mě vyslověně baví. Se zeptejte Jik *3* -
-
Re: Re: TUT a Pinkerton
Napr.
http://www.gerardbutler.net/ 10-22-10-gerard-to-exec-produce-pin kerton-for-starz/
alebo:
http:/ /spinoff.comicbookresources.com/201 0/10/22/gerard-butler-and-24-co-cre ator-developing-pinkerton-series/
a iné... Dík *4* -
-
Pinkerton
Jdu na to, vydržte. Svůj komplikovaný přístup k netu tady nebudu rozvádět, ale je to na dobré cestě *3* -
Re: Re: Re: TUT a Pinkerton
Tak jsem to Lence zkopírovala a poslala, aby to nemusela hledat,vydržte do pondělka, dřív se nedostane na internet. Já jsem, z toho pochopila, že tam hrát nebude,ale v druhém,že se ještě neví. No Lenka nám to snad upřesní.
-
-
-
-
ať se daří
Je sice už 4.ledna,ale myslim,že klidně můžu ještě popřát všem jen to nejlepší v roce 2010,a fandům GB zvlášť *4* .
A samozřejmě Gerrymu-ať se mu daří(a ono určitě bude),protože nás pohled na něj neomrzí.A těšíme se na každý jeho film,takže máme přehled i o tom,co je ještě rozpracované.HAPPY NEW YEAR ! -
Hlasování
Dnes už nastartovaly i fanynky J.Deppa. Je začátek měsíce a tak teprve začíná boj. *8* *8* *8* -
-
Re: Hlasování
Zdravím,holčičky moje!!!!Dlouho jsem tu nebyla-nééé svojí vinnou,tak se teď vracím v plné parádě a jsem tak šikovná,že jsem konečně též otevřela stránky s hlasováním a přidávám se tím do vašich řad a budu klikat a klikat a klikat!!!!!Gerry jsi jediný chlap,který mě nikdy nezklame,tak co bych pro Tebe neudělala!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Hlasování
Taky klikám a klikám.Takže,dámy,klikejte snaživě také,ať Gerrymu hlasy přibývají. *3* -
-
Re: Re: Re: Hlasování
Klikáme a klikáme *3* len aby nám to vydržalo do konca mesiaca - zatiaľ je to dobré, ale netreba predbiehať... všetky sme na tom ako kaculencicka - čo by sme pre GB neurobili ??? Zdravím Vás všetky - som rada že ste... *4* Krásny večer aj nasledujúci deň a aj všetky ďalšie....
-
-
-
-
Pinkerton
Tak děvčata, stručně řečeno: v jednom textu píší, že Gerry bude producentem, ale hrát v tom nebude a v druhém, že se ještě neví, jestli v tom bude i hrát. Prostě, nebude-li pršet, nezmoknem *7*
Jo a celý překlad najdete tady: http://lenkastr.webovastranka.cz/bl og/2005/49528
Pokud mám přidat osobní názor, radši by se měl věnovat Burnsovi *3* -
hlasy pro Gerryho
milá evelyn,a ostatní,díky,že tak pilně posíláte hlasy GB.On si to zaslouží.A zatím hlasy utěšeně přibývají prospěch našeho miláčka.Tak jen neusnout na vavřínech.Colin Firth je v závěsu,sice Gerry má slušný náskok,ale není všem dnům konec.Takže,žhavte,milé slečny a paní,prostě obdivovatelky našeho Gerryho.Ať je titul jeho.a jak napsala evelyn:díky,že jste.Protože tuhle diskuzi navštěvuju fakt ráda. *3* -
Krásný vánoční čas a v Novém roce zdraví,štěstí,lásku a to ostatní se poddá :-)
-
-
Taky přeji hodně štěstí,zdraví a lásky a TAKY HODNĚ gERRYHO V nOVÉM ROCE ;-)
-
-
gladiator
Hlasovanie o najlepšieho gladiátora - http://www.people.com/people/articl e/0,,20357363,00.html - Gerry zatiaľ vedie. *4* *14* -
-
Re: gladiator
Zdá se, že Amíci toho z antiky moc neznají, když nevidí rozdíl mezi gladiátorem a spartským králem. Svůj hlas jsem mu přesto také dala, "gladiátorovi" ze Sparty. *3* -
-
Re: Re: gladiator
Stejně už je konec, Gerry to vyhrál *3* -
Re: Re: gladiator
Je to možné, ale skôr si myslím že ide o nejaké symbolické pomenovanie pre antických hrdinov a silákov, veď ani Brad Pitt v Tróji nehral gladiátora no a ten štvrtý neviem, ale aj tak mám pocit, že jediný gladiátor je Russel C. *4*
-
-
Re: gladiator
Můj hlas už má. *14*
-
-
TV
Potvrzuji a doplňuji příspěvek Ady ze 17.3.
Film Butterfly on a Wheel ( Klub vyděračů ) bude vysílat Tv Nova dne 16.4. ve 22,10 hod. Určitě se na něj podívejte a vydržte až do konce. Vy, co jste snímek již viděli, jistě víte proč a těm, co ho uvidí v premiéře snad mohu prozradit, že v závěru filmu budete hodně, ale hodně překvapeni.
Hezkou podívanou ! ! ! *3*