-
Čím je pro vás Gerry???
Dozvídám se tu,že únikem,útěkem z reality,samozřejmě jen pro některé,pro jiné je to třeba jen krásný chlap,na kterého se podívají zas a znovu a víc je neosloví a nikam se nevznesou...a před čím tedy utíkáme my ostatní nebo snad jen já???...,před všedností,před starostmi...jak si vysvětlit proč nás tak dojímá a šimrají nás hejna motýlků tam někde v nitru,když ho vidíme,když na něj jen pomyslíme,chybí nám něco???....je pro nás jen snem nebo by jsme si dokázali představit zažít ty samé pocity i ve skutečnosti???Chápete???A co pak...,odlítli by motýlci za pár měsíců a nezbyl by ani ten sen???Mám těžké období a nevím jak dál a tak jsem též ráda,že mám kam jít...sem...,ale žádné vrásky na čele...přeji krásný den všem!!!! *4* *4* *4* -
Tak jsem se podívala na Ondru Zouhara a uznávám, že je to pěkný kluk. Je ale až moc dokonalý. Přesto mu z patriotismu přeji hodně štěstí v kariéře. GB není zcela dokonalý, ale má něco, čím je pro nás fanynky přitažlivý. *14*
-
-
Taky jsem na Ondru ze zvědavosti koukla. No, můj typ to tedy není, neohlídla bych se za ním ani omylem. Ale samozřejmě, každé z nás se líbí jiné typy. A souhlasím, Gerry má "něco" a to něco je charisma až na půdu a kouzlo věčného kluka *3* a já ho chci už konečně vidět v kině. Zatím ovšem v tomhle směru stále ticho po pěšině *13*
-
-
hallo
Milé dievčatá a dámy - z najnovšej diskusie mám zmiešané pocity - na jednej strane je krásne, že si tak rozumieme a nemáme problém vypovedať to, čo nás trápi a čo hýbe našimi dušami, na druhej strane mám dojem (nechcem samozrejme nikoho uraziť - preboha, od toho som ďaleko), akoby ste teraz svorne upadli do depky... *9* To ale snáď nie... - život je krásny a keď máme ešte taký "život skrášľujúci" prostriedok akým je Gerry... *14* tak to je predsa nádherné!!! Každá z nás má svoje malé boliestky aj veľké bolesti, zároveň však aj malé radôstky a veľké radosti - ale o tom je život - *3* Takže doprajte si radosť z Gerryho (ktorá dáva nášmu každodennému "šedivému" životu nový rozmer a príťažlivosť) a hurá do života...nás baby predsa nič tak ľahko nezdolá !!! *4* *3* Krásny večer všetkým Vám a tiež krásny zajtrajší deň.... Nech žije Gerry (a klikajte... *3* - zatiaľ je to o.k., nech to vydrží...) *4* -
-
Re: hallo
Pro zlepšení nálady,kdo to ještě neví a nemá to doma, v pátek 12.2. 21.35 na Nově Tomb Raider:Kolébka života. *3* -
-
Re: Re: hallo
A pro " double " náladu - hned následující den, tj. 13.2., na ČT1 ve 13,40 hod, historický film z roku 1997 Paní Brownová.
Tak to vypadá na prima víkend ! *14* *3* -
-
Re: Re: Re: hallo
a pro ty z Vás které máte film+ na kabelovce tak 10.2 a 12.2 jde Fantom opery *3* -
jéj, vďaka za tip, ten film som ešte nevidela *3*
novu nechytáme, ale pani Brownová mi to vynahradí -
Díky moc, super ! - hlavne Paní Brownovú si veľmi rada pozriem znovu, je to veľmi dobrý film, aj keď Gerryho tam nie je až tak moc *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hallo
díky za TV tipy.Tomb raider-kolébka života je dobrý film,takový akčnější,ale je tam na Gerryho a jeho vypracované tělo pěkný pohled *14*. Mrs.Brown jsem neviděla,takže na něj určitě kouknu.Přeci-jednou jsem fanynka,tak bych Gerryho měla znát *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hallo
Omlouvám se,chtěla jsem napsat,že bych měla Gerryho filmy znát.Chybička se vloudí.... *3*
-
-
-
-
-
-
liečenie
Tak vám musím oznámiť, milé dámy a dievčence, že som prišla na správny liek (samozrejme pre mňa) proti vlastným pochybám a nespokojnostiam voči Gerrymu - chce to správnu dávku Fantóma - a už som zase vyliečená a odpúšťam mu všetky jeho nevkusné maniere a ďalšie pochybenia... keď ho vidím ako Fantóma, hneď mi je jasné, že Gerry je proste naj.... *14* Prajem krásny neďeľný večer... *4* -
-
Re: liečenie
Dobrý nápad. *15* Mě stačí klidně jakýkoliv jiný film. Třeba 300, já na konci pořád bulím. *1* -
-
Re: Re: liečenie
*15* Jo a taky jsem už včera viděla The Bounty Hunter. Je to ke stažení na netu s českýma titulkama a v pěkné kvalitě. -
-
Re: Re: Re: liečenie
A budete tak hodná a poradíte mi postupný postup, jak to stáhnou? Neumím to. Díky. -
-
Re: Re: Re: Re: liečenie
http://tracker.cztorrent.net/, Tady na těch stránkách se musíte zaregisrovat, a pak podle názvu stahujete filmy. Mě to stahoval přítel, on tomu rozumí víc, ale mělo by to tak být. *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: liečenie
Díky, jdu to zkusit.
-
-
-
-
-
-
Vše nej
Vše nejlepší tomuto geniálnímu herci! *14* -
jste úžasné
Když jsem si přečetla odazvy na můj minulý příspěvek,byla jsem dojatá.Moc mě,holky,vaše slova zahřála.Jsem ráda,že nás spojuje nejen obdiv k milému GB,ale také obyčejné lidství.Takže,milá Ado,evelynbo,bazalko a všechny ostatní milé dámy,díky za vzpruhu.A vám,kaculencicko,přeji ať je to vámi zmiňované těžké období co nejdřív za vámi.Zase bude líp... *4* *4* Tak a teď si skočím kliknout hlásek Gerrymu. *3* -
Rocken Rolla
Nevíte náhodou někdo, kdy u nás začnou promítat tento film? -
-
Re: RocknRolla
Podle informaci na Filmpubu od 8. 1. 2009. Ja jsem to ted o vikendu videla v Belgii, ale urcite pujdu znovu, celkem to melo spad, jeho postava byla sympaticka, a navic misty mluvili dost rychle (a v dialektu) a francouzsko-holandske titulky ne vzdy stoprocentne pomohly... Uz se tesim na leden! -
-
Re: Re: RocknRolla
Děkuji Vám, dobrá přítelkyně. Také se už těším.
-
-
-
The Ugly Truth
Na jare by se mel objevit dalsi film s GB (a Katherine Heigl)"The Ugly Truth". Svetova premiera je 3. 4., u nas 28. 5. K filmu jiz existuji webove stranky a trailer. Na http://www.theuglytruth-movie.com/ se muzete podivat. Uprimne receno, od tohohle filmu jsem zrovna nic moc neocekavala, ale jestli to bude cele takove jako ten trailer, uz se tesim!!! *4* *3* *4* -
-
Re: The Ugly Truth
Díky, nakoukla jsem na ukázku. Bože, ten kluk je tak hříšně pěknej. *14* *14* *14* To bude krásně natěšené jaro.
-
-
Nim´s Island
Film vysílá TV NOVA v sobotu 4.12 ve 20,00 hod. A pro ty, co se dívat nemohou, je tu opakování hned následující den a to v 13,35 hod na stejné televizní stanici.
Tak to vypadá na hezký víkend ! *14* *3* -
-
Re: Nim´s Island
Když ale původní znění je původní znění *14*
-
-
Gerry v Evropě
Gerry je zpátky v Evropě. Po několikrát odloženém letu, díky islandskému sopečnému popelu, se Gerrymu konečně podařilo přiletět do Evropy.
Máme ho tak zase o něco " blíž ". *14*
V Srbsku probíhá natáčení filmu Coriolanus. -
-
Re: Gerry v Evropě
Jojo, to vím, koukala jsem na fotky na GBGALS. Tak co holky jedem? *15* -
-
Re: Re: Gerry v Evropě
Jedem. Akorát nevím kam, protože Srbsko je veliké a kdoví, kde se to točí. *3* -
-
Re: Re: Re: Gerry v Evropě
To nevadí, to najdem. Oni už budou vědět, kde ho ukrývají. Při nejhorším řeknem, že jsme z komparzu. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Gerry v Evropě
Bezva nápad. Beru! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Gerry v Evropě
Jo tam bylo vlastně napsané Bělehrad, tím se okruh snižuje, super. Jo Tv mini jsem si koupila, klasickej článek, nic o čem už z internetu nevím. Coriolanus, má být prý v moderním provedení a kdesy jsem četla, že tam budou mluvit Shakespearovsky, tak to bude asi hodně zajímavé, nějak si to nedovedu představit. No a Bounty Hunter mám stažené z netu, viděla jsem to už před týdnem, a jako není to špatné, ale ani nejlepší. Ugly Truth se mi líbilo víc. *3* -
Jo, už jste viděly poslední TV Mini? I když ten článek byl - no, jako obvykle, neodolala jsem jeho šibalskému úsměvu na obálce. *3* -
Natáčí se přímo v Bělehradě, v nějakém opuštěném cukrovaru, GB má prezidentské apartmá v hotelu Hyatt, ale nikoho k němu nepustí. Zatím místní bulváry psaly o tom, jak si dvakrát vyrazil do tamních nočních klubů, ale předem se neví, do kterého... Na mnohé webové stránky pronikly fotky z natáčení i z těch klubů, ale není jich moc. Vzhledem ke zpoždění, se kterým přijel, dost natáčí (někdy úplně od rána, jindy přes noc...) - no, teď určitě potřebuje hlavně klid k práci, když je to takhle nepravidelné (a asi i dost náročné) - u tohohle filmu jsem opravdu zvědavá na výsledek! Coriolana jsem kdysi viděla v divadle a líbilo se mi to, pojetí R. Fiennese bude podle kostýmů dost "aktualizující" - no, uvidíme...
Ještě jsem ani nebyla na Bounty Hunter (tedy té exmanželce...). Moc od toho neočekávám, asi teď o víkendu zajdu - viděly už jste to? *3* -
Zdá se, že pojedeme jen my dvě. Nikdo se k nám nepřidává. To bude chudý komparz. *3*
-
-
-
-
-