Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 40

Tak som si z nostalgie pozrela TUT (už je to prístupné na webe v 10 častiach) a znovu som si viackrát povzdychla - Gerry je proste úžasný!!! Asi teraz nemôžem robiť nič iné, než pozeraním jeho hereckých výkonov (klipy z filmov) si pripomenúť jeho narodeniny. Ale v zásade aj to je fajn - prajem mu aby svoje narodeniny oslávil v pohode tak, ako si to on predstavuje a my už len v mysli s ním....(Gerry y love you....) *14* *14* *14* *14* *14*
  • cinderella.l

Gerry v Hollywoodu

Gerry přistižen, jak se chystá na oběd do Hollywoodské restaurace.
    No i filmové hvězdy musí někdy jíst. *1*
    http://justjared.buzznet.com/2010 /01/09/gerard-butler-toast/
    17. ledna bude Gerry přítomen předávání 67. výročních cen Zlatý glóbus. *3*
    http://www.goldenglobes.org/news/ id/167
    • daba

Re: Golden Globes

Nejen přítomen, měl by být, podobně jako vloni, jedním z moderátorů večera (tedy vloni řekl asi dvě věty, nevím, jak to bude letos). *3*
    • kaculencicka

Re: Gerry v Hollywoodu

Hned by jsem šla spapat něco s ním a nakonec bych spapala Gerryho jako moučníček.... *14* *14* *14*
  • evelynba

Gerry a ženy, klikanie

No, myslím, že sa teraz s fámami o GB a ženách (Priyanka, Jennifer...) vrece roztrhlo - nuž, nemôžeme nič robiť, má na to právo, aby si nejakú už našiel (už je aj načase), ja len mám taký "materský" pocit - mám obavy nie z toho, že nejakú bude mať, ale z toho, aby nenaletel, aby tá, ku ktorej sa pripúta, bola naozaj hodná jeho a jeho lásky, lebo vždy si spomeniem, ako povedal, že nechce manželstvo na 7 mesiacov, že chce trvalý a plnohodnotný vzťah na celý život... Bojím sa, aby sa nesklamal - nuž, ale je to na ňom, my s tým nič neurobíme... *9* A čo sa týka hlasovania, sledujem dnes (mám voľno) že Bloomky sú zase veľmi pilné, už stiahli 5,5 tisícový náskok na 4,8 tisíc. Je to ešte dobré, ale ak to takto pôjde ďalej... *7* *9* Už uvažujem, čo urobiť *7* Napadlo ma dokonca, či nepoprosiť Dabu, ktorá evidentne vie výborne anglicky, aby na stránkach GB galls a GB net trochu zobudila Gerryho fanynky v zahraničí *7* Lebo my na to napriek našej usilovnosti nebudeme stačiť, nie je nás dosť *9* Ešte budem do večera klikať... Pekný deň všetkým *4*
    • cinderella.l

Re: Gerry a ženy, klikanie

Máme stejné myšlenky. Už v minulosti jsem uvažovala o tom, jakým způsobem zvýšit počet hlasů. Snažila jsem se dostat do FC Japonska nebo Ruska, abych je povzbudila v hlasování. Tam je fanynek opravdu hodně. Nicméně zatím se mi to nepodařilo.
      A tak alespoň pokaždé, když se kdekoliv hlasuje pro Gerryho ( ať to byl loňský nejatraktivnější muž či filmová hvězda roku nebo nej sexy Skot ) oslovím svoje " kamarádky " na jedné Americké stránce Gerryho fanynek.
      Věřím, že pilně hlasují. Evidentně totiž Gerryho milují a obdivují stejně jako my.
      *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nosferatu

klub vydieracov

dnes som pozerala klub vydieracov.gerry je tam senzacny.a ten zaver ma prekvapil.ale taketo nieco prajem kazdemu chlapovi co zenu podvedie.ale gerry bol opat a zas nezabudnutelny.a hlavne ked utekal. *1*
    • daba

Re: klub vydieracov

U nás film v kině nedávali, ale koupila jsem si DVD, jakmile vyšlo, takže už jsem ho párkrát viděla. Škoda, že nepřeložili výstižněji název, ten původní daleko lépe vystihuje film. Konec byl jistě překvapivý, i když možná trochu příliš... (nechci napovídat moc těm, co film ještě neviděli/y). V každém případě hodně netypická role pro GB (konec konců i pro Pierce Brosnana) - alespoň je vidět, jak dobrý je herec, i v takové roli byl přesvědčivý!
    • Re: klub vydieracov

Já ten film také viděla už v kině a líbil se mi moc. Konec byl neskutečně překvapující. Hotovbá bomba. Dnes jsem se dívala na HBO na film PS Miluji tě. Viděla jsem ho už na premiéře v kině a dnes jsem si ho dopřála ještě jednou. Opět jsem slzela, jak je ten příběh dojemný a smaozřejmě, GB je úchvatný. Vřele doporučuji.
      • nosferatu

Re: Re: klub vydieracov

milujem film p.s.milujem ta.je proste super vymysleny a naozaj dojimavy.placem asi styrikrat pocas filmu.gerry sa opat utvrdil ako nenahraditelny herec.medzi najlepsie sceny patri ako sa stretnu a ako spieva tu country pesnicku s klube...boze,ja ho fakt zboznujem *1*
        • daba

Re: Re: Re: klub vydieracov

Mně se daleko víc líbí ve scénách z New Yorku (té úplně první, pak té v karaoke baru), a pak když Holly dočítá dopis od něj v Irsku... Film jako celek nějaké mouchy má, ale on je tam k sežrání, ty scény si pouštím znovu a znovu...
  • evelynba

KLIKAJME!!!

Ahoj děvčata, prosím KLIKAJME na sexy Škóta usilovnejšie!!! V priebehu včerajška a noci klesol Gerry zo 43 na 36 % - a to keby hlasy tých ďalších troch neboli vyrovnané, tak už by ho niektorý z nich porazil. A to predtým po celú dobu Gerry stále viedol, bolo by to hrozne škoda, keby to teraz nakoniec prehral *10* . PROSÍM, nedopusťme, aby nakoniec bol najsexy Škótom niekto iný len preto, že jeho fanynky sa dokázali skoncentrovať a že boli nakoniec usilovnejšie než my (aj keď predtým sa nijak zvlášť nesnažili). Takže dievčatá - do toho! Ukážme to všetkým, že Gerry je ten naj...naj...naj!!! *4*
    • daba

Re: KLIKAJME!!!

Klikame, klikame, co to jde!!!
      • evelynba

Re: Re: KLIKAJME!!!

Ach jo! Tak už je to tu - Gerry v ankete už prehráva *9* *10* , viem že snaha bola určite enormná, ale zrejme je nás málo. Aj keď viem, že nejde "o život", som z toho mierne naštvaná a dosť smutná. Ako môže byť najsexy Škótom také čosi ako je ten David Tennant, čo ani neviem kto je a čo má na tejto stránke 42 fanúšikov? Veď ten nesiaha Gerrymu ani po kotníky! A vôbec nie je sexy. Nie je to nespravodlivé?!?! A najmä ak doteraz Gerry stále presvedčivo viedol! Odteraz neznášam ankety *10*
  • cinderella.l

Gerry

Gerryho životní cesta a proměny.
    Je to kouzelné, až dojemné.
    Úplně mě to dostalo ....
    http://www.youtube.com/watch?v=9O cHTi3NTHQ
    • daba

Re: Gerry

Díky za odkaz! Ono těch fanouškovských videí ke čtyřicátinám bylo tolik, že se to nedalo ani sledovat, ale tohle stálo za to!!! Ty fotky z dětství jsem ještě neviděla (kromě té, co "hrála" v PSILY), skoro to vypadá, že je musel/a autor/ka získat odněkud z blízkého okolí GB. Tak jsme si mohly alespoň užít, jaký býval krásný už jako malý chlapeček!!! *4* *4* *4*
  • Alarm!!!!!

Bloomky jedou jak fretky!!!!! Můžeme vůbec něco zachránit???? *10*
    • charlaine

Re: Alarm!!!!!

KLIKÁM A KLIKÁM,ALE TO BY CHTĚLO,ABY NÁS KLIKALO VÍC A ČASTĚJI.ZAČÍNÁM MÍT OBAVY *9* *9*
      • charlaine

Re: Re: Alarm!!!!!

Využívám svou neschopenku k tomu,abych klikala,klikala a klikala.Vida,k čemu se hodí pracovní neschopnost. *1*
  • Nové filmy

Tak dámy nemám slov.
    Na fokách z natáčení filmu Coriolanus je Gerry prostě užasnýýýýýýýý!!!!!! *14*
    Doslova mne uchvátil.
    Vousy mu opravdu seknou i ty vlasy a ta postava,ach jo to budou zas sny *14*
    • cuport

Re: Nové filmy

Nápodobně. *3* *14*
  • Děkuji. Budu potřebovat hodně štěstí.
  • Naprosto souhlasím s dabou. Hloupé a provokativní příspěvky je nutné zcela ignorovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit