Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LAC a POTO

Plne s Vami súhlasím milé dámy, preto ako som už napísala, na jeho herecké premeny nemám slov, som proste fascinovaná. Ale nebojte sa, vydržíte, čas veľmi rýchlo beží a medzičas vyplnia TUT a Gamer.
    No a keďže musíme vydržať (ak to v SR vôbec budú dávať) a keďže Gerry už zrejme skončí až ako štvrtý sexyškót (nikdy nepochopím), tak drobná náplasť a
    info pre tých, ktorí chytajú stanicu Film + : v stredu 19.8. o 18.30 dávajú FANTOMA OPERY. *4*
    • Re: LAC a POTO

Je vidět, že dobrý vkus má málo lidí. Jinak by musel Gerry vyhrát. Také nepochopím, že ho předběhl kdejaký nýmand. *9* *16*
      • Re: Re: LAC a POTO

Je to naozaj bolestivé po tom, čo sme svojho času mysleli, že Gerry to má v kapse. Nuž ale je to zrejme tým, že teraz cez prázdniny, keď nemajú čo na práci, surfujú a do bezvedomia klikajú hlavne a prevažne mlaďasky, -nástky, ktorým sa páčia takíto vekom bližší nevyzretí vrabčáci a ktoré ešte hlboko netušia, čo je skutočne sexy muž!!! Nuž, život ich bude musieť naučiť. *1* Hlavne že to nebolo pre Gerryho až tak dôležité, dôležitejšie sú jeho filmy a jeho presvedčivé herectvo. A na tom, že Gerry skutočne sexy je, predmetná anketa nič nezmení! *14* Howgh
        • Re: Re: Re: LAC a POTO

A už len dodám - ak toto nie je najsexy chlap, tak som chlap asi ja alebo nech idú všetci na očné vyšetrenie:
          http://www.gerard-but ler.net/gallery/v/career_movies/law -abiding-citizen/teaser-trailer-hq- screencaps/30a.jpg.html
          !!!!
          • Re: Re: Re: Re: LAC a POTO

"Najsexy chlap" to je slabé slovo. On je k zbláznění andělsky nádherný sexy chlap *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Bože, to je krásná fotka!!!!! *4*
  • daba

Fotka z Kotoru

Chlapec nám opět pracuje, tentokrát v černohorském Kotoru.... Už se na ten film těším! Machine Gun Preacher se prý začne točit až v polovině července, takže má ještě čas...
    http://radiokotor.info/mn/ index.php?option=com_content&task=v iew&id=6685&Itemid=73
    *4*
    • daba

A snad už zasloužený odpočinek...

v Dubrovníku...
      http://www.gbgalsga llery.com/v/partiesetc/Croatia/Dub2 .jpeg.html *4*
      • daba

Re: A snad už zasloužený odpočinek...

A ještě rozhovor z Monte Carla...

http://www.youtube.com/ watch?v=tfGVQ0INZ4c *3*
      • Re: A snad už zasloužený odpočinek...

Naozaj má už právo na odpočinok - len neviem, aký to je odpočinok, keď v každej situácii ho tí paparazzi nájdu... *9* No a k tým novým filmom, už som písala, že špeciálne ma zaujal Machine Gun Preacher, o ešte žijúcich ľuďoch sa málokedy filmuje, toto môže byť pre Gerryho zase jedna úžasná šanca ukázať aké fantastické herectvo je v ňom *14* Nech sa to vydarí...!!! *14* *14* *14*
  • jik

vánoce

Krásné prožití svátků Vánočních, přeji všem fanynkám. *3*
    • lenkastr

Re: vánoce

Zase mě předběhla *3*
      Tak já se připojuji, také přeji všem krásné vánoce a do nového roku cokoli, co si přejete. A ať nám brzy nadělí některý nový film *3*
      • jik

Re: Re: vánoce

Javor *3*
  • charlaine

konkurence

Tomu neuvěříte.Konkurenční boj o hlasy svádíme i doma.Ano,zjistila jsem,že má dcerka kliká na Orlanda.Představte si,já klikám jak zběsilá.A opodál v pokoji hlasuje ona na notebooku.Tak to abych si prsty ušoupala.No zatím náš chlapec vede,snad to vydrží....
    • Re: konkurence

Milá charlaine, předpokládám, že doma uvedete vše do pořádku. V zájmu naší věci a v zájmu Vaší dcery, aby se učila, že jí notebook zabavíte na celý měsíc. Je velmi nutné, aby Vaše dcera nehajdalačila. Vyzývám Vás proto, myslete na budoucnost své dcery!!!!! Je to neodpustitelné, jakou anarchii doma trpíte! Nedopusťme, aby nás děti ohrožovaly v naší svaté válce! *13* *13* *13* Jdu zase kliknout.
      • evelynba

Re: Re: konkurence

Skutočne krásna a komická situácia *4* Pravdu má Ada - v tomto prípade je v záujme veci nutné uplatniť rodičovskú autoritu!!! Demokracia teraz musí ísť bokom - klikať sa bude tam, kde povie matka - a basta!!! Našťastie mojich synov toto absolútne nezaujíma, takže konkurenciu nemám. *3* Držme palce sebe aj Gerrymu, nech nám to vydrží do konca mesiaca. *16* A vôbec, keď sa nad tým zamyslím - čo to je za spravodlivosť? My sa tu ideme strhať pri klikaní a on si, pán veľkomožný, odpočíva a užíva... *3* Tí chlapi - tí to vždy vyhrajú... *3*
  • PSILY

INFO: Kto má záujem a možnosť - v sobotu 22.5. o 20.40 na Markíze dávajú PSILY... a vo štvrtok 27.5. o 12.05 na Film+ pôjde POTO. *14*
  • reklama

Vedeli ste, že GB natočil v r. 1999 aj reklamu?
    http://www.youtube.com/wa tch?v=_YqejzIbRe0
    (samozrejme bez medzier) *3*
    • daba

Re: reklama

To je ta na ten Polaroid? Momentálně mi to nejde pustit. On jich natočil asi víc, ale tahle je asi nejznámější. Tedy myslela jsem, že je to ještě starší, v r. 1999 už hrál ve filmech, myslela jsem, že tohle byl takový začátek...
      Mimochodem, na ČSFD otitulkovali trailer k LAC, sice ne až tak geniálně, ale alespoň něco. *3*
      • evelynba

Re: Re: reklama

Ano, je to Polaroid. Ale teda klobúk dolu, Vy snáď viete úplne všetko. Človek nemá šancu prísť s niečím, čo by ste nevedela. *4*
        Keď som ale videla tú reklamu, tak som si znovu povedala, že Gerry skutočne "zraje jak víno", v súčasnosti je oveľa viac sexy než vtedy, keď bol mladý. *3*
  • charlaine

Opět vše OK

Mám příznivou novinu.Situace opět pod kontrolou.Pravda,školou jsem se ohánět nemohla,tam je po všech stránkách vše v nejlepším pořádku(díky Bohu),ale ratolest sama pravila:,,Končim s klikánim,nebaví mě to,ať si klidně ten tvuj Gerard vyhraje.A jestli,chceš,někdy ti na něj kliknu..."Prý jestli chci,samozřejmě že chci,pokud má klikat-tak na miláčka GB,nebo vůbec nikam....A pak vyšla najevo celá pravda,když milé dítě přiznalo,že nechce,aby se na ni,,ty paní z netu zlobily" *4* .Díky.holky moje,dobrý zásah. *3*
    • Re: Opět vše OK

Musím uznat, že jste jako rodič obstála na výbornou. Vyřiďte dceři, že dobrý skutek se jí jednou vrátí v dobrém. Já jsem sice zastrašovala, ale netušila jsem, že si to chudinka vezme tak k srdci. Trochu mne to dostalo a tak si myslím, že notebook ať si užívá, jak je jí libo. Přeci nebudeme kvůli jednomu štramákovi tyranizovat naše milované ratolesti. odvolávám, co jsem odvolal......... *3*
      • charlaine

Re: Re: Opět vše OK

ale z toho si vůbec,milá Ado,nedělejte hlavu.Já samozřejmě vím,jak jste to myslela a pobavilo mě to.A co se té mé treperendy týká,vůbec není na škodu,když se věnuje jiným věcem než počítači. *3* Vždyť ona dobře ví,jak ráda tuhle stránku navštěvuji,a moc dobře ví,že kdyby mi tu s vámi všemi nebylo fajn,nechodila bych sem.A obě moje děti mou posedlost GB znají.A už si zvykly.Občas si neodpustí poznámku:,,Co na něm máš,vždyť je starej..."No jo,v jejich věku by mi asi nejspíš cukrouš Gerry také připadal starý.Ale dnes mi jen o málo starší než já a tudíž ...vůbec,,starej" není *3* *1*
        • Re: Re: Re: Opět vše OK

Tak to jsem ráda, že je vše OK a že jste pochopila mou nadsázku. Jinak Vám závidím, že jste ještě mladší , než Gerard. To já už říci nemohu. Inu, jak se říká, nejvíc hoří stará vyschlá stodola. *14* *1*
          • evelynba

Re: Re: Re: Re: Opět vše OK

*4* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Opět vše OK

Žádná zábava a koukejte klikat a klikat. *13*
  • evelynba

Kde ste?

Zase iba ja - neviem čo sa stalo, všetky ste ticho, iba Daba občas nahodí nové informácie - ale kam ste sa všetky stratili - Ada. Jik, Cinderella, Charlaine, Kaculencicka a ostatné - chýbate mi *8* Není o čem ??? Ja myslím že ano, veď náš milý Gerry pracuje aj si užíva - a je stále rovnako (ak nie ešte viac) úžasný.... *14* Pokúsila som sa vzbudiť vašu pozornosť na projekt Machine Gun Preachers, ale bez odozvy. Takže zajtra napíšem niečo o Bounty Hunter- s odpustením môj názor a pocit po včerajšom (konečne) zhliadnutí filmu. Zatiaľ dobrú noc .... *3*
    • Re: Jsme zde každý den!

Milá Evelyn, je to tak, jak píší Cinderela a Jik. Denně si kliknu na tyto stránky, projedu, pak na YouTube a na stránky Jik, potěším se miláčkem a víc už nemám co říci, tak nepíši. Zdá se, že jsme tu každá denně a tak alespoň toto vědomí, že jsme tu spolu, nás v duchu může potěšit. *3* *14* *3*
      • evelynba

Re: Re: Jsme zde každý den!

Díky, že ste sa ozvali *4* Chápem vás, ja som na tom úplne rovnako, veď koľko je to už dní, čo som napísala, že napíšem o BH a vôbec som sa k tomu nedostala. *8* Nemajte mi to za zlé, to bol len taký momentálny "absťák" našej milej diskusie...takže sorry ... od začiatku, čo som na túto stránku narazila, som bola hrozne rada, že tu to tak krásne funguje, že ste a že ste také aké ste. Takže ešte raz díky - a pre JIK - často chodím na Vašu stránku, len sa neprihlasujem - je to super stránka a obdivujem Vás, ako tie technické zákernosti zvládate *4* Ja som v tomto počítačový neanderálec, takže iba ako užívateľ... Všetkým Vám prajem krásny večer a pekné a úspešné dni vo všetkom, čo robíte. A nášmu milému Gerrymu to isté. *14*
        • Re: Re: Re: Jsme zde každý den!

Nic si z toho nedělejte, že jste technický neandrtálec. Já jasem proti Vám technický brontosaurus. Já už navštěvuji stránky paní JiK dost dlouho a až teprve dnes jsem zvládla vložit svůj přispěvek do "diskuze". Hurá!. *5*
        • Re: Re: Re: Jsme zde každý den!

No vidíte, tak to byste měla vědět,že tam se odpovědi dočkáte vždycky vzápětí.A dík za pochvalu, to jste mě překvapila.
    • Re: Kde ste?

Je to zhruba tak jak píše cinderella.Já se teď více angažuji na svém,mám toho vícero,tam jsem k nalezení denně.Občas mě tam navštěvuje Ada. Tak hezký večer.
    • cinderella.l

Re: Kde ste?

Milá Evelyn,
      nebojte se ... nikam jsme se neztratily. Tedy ... alespoň já. Chodím na tuto stránku každý den.
      Myslím si, že skuteční Gerryho fanoušci už dávno vědí, na které webové stránky se podívat, aby zjistili, kde se Gerry právě pohybuje, co dělá .... Takže zřejmě máme pocit, že není nutné na to speciálně upozorňovat v této diskusi.
      ( nebo je to jinak ??? )
      Všichni jsme určitě v myšlenkách s ním a jen momentálně ( doufám, že jen momentálně ) nemáme potřebu o tom psát. Dobře totiž víme, že je Gerry prostě " amazing ". Přejeme mu jen to nejlepší, sdílíme s ním jeho úspěch a těšíme se na další, určitě zajímavé, filmy.
      Přitom si žijeme své " obyčejné " životy.
      A když je nám někdy náhodou smutno a máme splín, jeho herecké výkony a nakažlivý smích nás zcela jistě postaví znovu na nohy.
      http://www.gbgalsgallery.com /v/partiesetc/APJ_Cannes_52010/APJ+ Cannes_14.jpg.html
      Gerry je prostě součástí našeho života a ... to je moc dobře.
      ... takže se Evelyn mějte moc a moc krásně a věřte mi, jsem tady stále s Vámi, i když o tom nevíte ... *3*
  • daba

PF 2011

Chtěla bych Vám všem hlavně popřát krásný a úspěšný rok 2011, doufám, že se máme od našeho miláčka na co těšit!
    A hezky si užijte i dnešní noc - i když tak jako GB v Uruguayi se asi mít nebudeme...
    http://wp.clicrbs.com. br/n9ve/2010/12/31/punta-uma-noite- com-ronnie-wood-e-gerard-butler/?to po=77,1,1

*3*
  • evelynba

znovu LAC

odporúčam tento klip z LAC:
    http://www.youtube.com/watch? v=vkLxmeDTkp0 (bez medzier) - fotky niekedy ukážu viac než video, keďže zachytia moment... - krásne tu vidno Gerryho herecké kreácie - ani nemusí hrať veľmi mimicky, zase má všetko v očiach! Znovu len musím opakovať - Pán Herec!!!A pekná hudba k tomu... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit