Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cinderella.l

PLEASE!

Když se zde neustále hovoří o úžasných hereckých proměnách Gerryho a jeho nepochybném talentu,nezbývá než se vším souhlasit.
    Zde je jeden důkaz za všechny.Film pro opravdové fajnšmekry Mr.Butlera.Jedná se o oceněný krátký film PLEASE! z roku 1999.Kdo film zná,jistě ví,že se jedná o drama.
    Snímek jsem poprvé viděla asi před půl rokem a po jeho shlédnutí jsem byla v šoku.Jednak díky úžasnému hereckému výkonu Gerryho,ale také díky závěru filmu.Ti,co film viděli,vědí proč.A pro ty,co ho uvidí premiérově jedno VAROVÁNÍ!Závěr filmu je dost...no prostě "hustej"!
    Jsem přesvědčená,že na konci budete koukat s otevřenou pusou.Jako já.
    Tak tedy.Pokud chcete zažít jeden z hereckých koncertů Mr.Butlera,podívejte se na následující stránky(bez mezer).
    Hezkou podívanou!*3*
    http://www.youtube.com/watch?v=Ai Cw8V_pF9o
    • evelynba

Re: PLEASE!

Áno, plne súhlasím - na klip PLEASE! som narazila pri tej reklame, ale netrúfla som si odkaz poslať ďalej, lebo moja angličtina je dosť biedna a tým pádom aj môj zážitok asi polovičný. Ale pochopila som, že je to niečo výnimočné - čím sa mi len potvrdzuje, že GB nie je "jen tak někdo", je proste naj- naj- a ešte raz naj. *14* *14* *14*
      • evelynba

Re: Re: PLEASE!

Ešte raz k téme PLEASE - pod egidou posledných príspevkov som si to pozrela znovu - a musím opäť konštatovať, že napriek tomu, že možno ešte nebol tak sexy ako teraz, ale Pán Herec to bol už vtedy - super, super a super!!!! *14*
        • daba

Re: Re: Re: PLEASE!

V "Please" se mi také moc líbil, hlavně to (naposledy jsem to viděla někdy před rokem, musím se znovu podívat), jak na tak malém časovém prostoru dokázal vyjádřit tolik emocí. Ale pořád, mými favority zůstávají POTO, DF a The Jury. Také jistě "stojí za to" One More Kiss", ale bychom mohly pokračovat prakticky o všech filmech, kde hrál. *3*
          • cinderella.l

Re: Re: Re: Re: PLEASE!

...máme zřejmě stejný nebo podobný vkus.
            Mezi moje nejoblíbenější snímky s Gerrym patří Dear Frankie a The Jury.V téhle dramatické minisérii je opravdu...úžasný !!! One More Kiss jsem viděla jen kousek, ale určitě to je další kandidát na favorita.*4*
  • daba

Ať se Vám všem hezky dívá celý rok

Třeba na něco jako je tohle:

http://www.youtube.com/wa tch?v=LShBiYGVh2E&translated=1

a tohle

http://www.gbgalsgallery.c om/v/SpecialAppearances/loreal2010/ Sept+11+Calendar_Fr_Screensaver.jpg .html

*14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • evelynba

2011

Tiež sa pripájam a prajem všetkým fanúšičkám Gerryho a samozrejme aj jemu všetko najlepšie v roku 2011, zdravie, spokojnosť a úspech a nám všetkým veľa pekných okamihov s naším miláčikom ... *3* *3* *3* *3*
  • Posedlost a motýlci v břiše

Nás posedlost Gerardem netrápí. My si jí s radostí užíváme. Při pohledu na Gerarda nás každou v břiše slastně lechtají motýlí křidélka. Až dospějete k tomuto slastnému prožitku, jste definitivně naše. *3*
    • Re: Posedlost a motýlci v břiše

děkuji za tipy na filmy s GB,nemyslela jsem zle "postižená",jen jsem nebyla vůbec připravená na to,že mě to ještě v tomhle věku potká *14* .Motýlky jsem naposledy,tedy co se herců týče ,cítila snad u Patrika z Hříšného tance a to už je nějaký ten pátek *1* .Ovšem Gerard mě zcela "rozebral",samozřejmě veskrze příjemě a motýlků bylo nepočítaně a myslím,že už neodletí,mám Fantoma dokonce jako vyzvánění v mobilu.Začnu shánět jeho filmy a pustím uzdu naprosto všem svým emocím a představám.Dobrou *3*
      • Re: Re: Posedlost a motýlci v břiše

Jo to jsme asi nečekaly žádná,ale jak tu postupně přibýváte a píštete jak se Vám to stalo,je to často jak přes kopírák.Kdybyste chtěly,aby Vám Gerry při příchozí zprávě říkal I Love You,nebo i něco jiného,tak hledejte tady
        http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/file/index/?osm=1447
        Nec hci si to nechávat jen pro sebe.Pro ty kdo ještě možná neví- nezapomeňte vymazat mezery v adrese. *3*
        • kaculencicka

Re: Re: Re: Posedlost a motýlci v břiše

Tak to jdu hledat,snad se podaří a musím moc poděkovat,že jsi "jik",protože v jistých věcech se jaksi nevyznám nebo prostě nemám dostatek času,abych to všechno našla.....a ty to vše dokážeš myslím bravurně,takže dííííky!!!!! *4* *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Posedlost a motýlci v břiše

Není zač,tohle jsem zrovna hledat nemusela,protože je to moje. Všude jsou tam návody,tak aby to zvládl každý. Stačí číst co je tam napsané. A všichni jsou vítáni. *3*
  • daba

A aby bylo na co se dívat...

Tak, náš miláček si užil zimní "dovolenou", a včera se zúčastnil v Beverly Hills charitativního večera a jako obvykle mu to moc slušelo.

http://celebrity-gossi p.net/bvlgari-private-event-honorin g-simon-fuller/gerard-demi-and-kirs ten-get-charitable-beverly-hills-45 6?utm_source=twitterfeed&utm_medium =twitter

*14* *14* *14*
    • evelynba

Re: A aby bylo na co se dívat...

Skutočne - zase raz bol úúúúúžasnýýýý *14* *14* Nikto na svete nemá také oči ... a vôbec - škoda slov :
      http://www.gbgalsgallery.com/v/partiesetc/bvlgari011311/ Spomenula som si na dávnejšie napísané konštatovanie Ady - náš miláček zraje jak víno... *14* *14* *14*
  • Mne sa tento herec vôbec nepáči. Neviem čo na ňom vidíš a prečo mu lajkuješ fotky. Asi sa ti veľmi páči. Ale nemám nič proti takým "mužom". Aký odpadový herci z Ordinácie a ďalších filmov? A ty si čo? Podľa všetkého iba počítačový maniak, ktorý každý deň chodí na Osobnosti.cz. No prepač, ale pred tým než sem napíšeš že nemám pravdu, tak sa nad sebou zamysli.
    • Nejprv se zamysli ty než něco napíšeš...tento herec se narozdíl od jiných celebrit chová slušně,je talentovaný a má velmi dobré srdce,ale chápu že se nemusí líbit každému...jo a neplést si mně s tím vaším takzvaným ´´počítačovým maniakem´´ jsem jiná osoba,jsem Aneta děkuji za pochopení ;-)
      • ...a fandím i jiným osobnostem než Gerrymu,třeba jako Josh Groban,Celine Dion,Il Divo,Westlife a další *2* *7* *4* *5*
  • Sexy chlapec

Nevím, možná je to tím, že jsem už starší a tudíž se mi líbí mladí muži, ale GB je dle mého úsudku velice přitažlivý k pomuckání už od mlada. *14* *14* *14* *14*
  • Bounty hunter

No.... a jak se Vám paní Evelyn líbil film????? *7*
    • evelynba

Re: Bounty hunter

Priznám sa, že som odchádzala s rozpačitými dojmami...Film ako taký - nič moc, trochu som bola sklamaná, podľa traileru vyzeral film sľubne. No ale zdá sa, že takmer všetky zaujímavé situácie boli už "vybúchané" v traileri. Musím doznať, že prvý raz (na rozdiel napr. od TUT alebo LAC) som napriek Gerryho účasti necítila potrebu vidieť film ešte raz. (Vylepšila som si to v sobotu s PSILY.) No a keďže som si nevedela rady so svojím vlastným názorom, použila som stránku našej milej Jikušky (ako ste ju pred časom pekne nazvali) a tam jej zásluhou sú pohromade viaceré recenzie, ktoré som si postupne prečítala a zistila som, že sa s nimi stotožňujem - naozaj film nič moc a teší ma, že z recenzií vyšiel najlepšie práve GB, ktorý (ako píše recenzent) zvládol neviemkoľký variant dobráckeho svalňáka "s charizmou sebe vlastnou". Takže pre Gerryho o.k., urobil čo mohol - no a musím povedať, že sledovať a počúvať ho, bol napriek kvalitám filmu zážitok *14* - ostatne ako vždy *14* (A JA sa mi nepáčila *9* ) Takže stručne asi toľko, myslím, že Coriolanus a MGP budú lepšie projekty. ...Pekný večer ... a ďakujem Vám všetkým, že ste sa ozvali, je to super pocit, že ste "na linke". *4* (P.S. Prosím, Ado, neoslovujte ma paní - stačí Evelyn - díky *4*.)
      • Re: Re: Bounty hunter

No vidíte Evelyn, mne se film (scénář i zpracování) líbil více, jak TUT. GB nekomentuji, tam je nám to všem naprosto jasné - dokonalý. Filmem jsem se slušně pobavila. Jestli se nemýlím, byla jste to vy, která zde psala, že nemá JA moc v lásce. Já ji zase ve srovnání s jinými populárními amer. herečkami mám v oblibě. Této role se, dle mého úsudku, také zhostila výborně. Je vidět, že co člověk, to jiný vkus a to je dobře.
        Já zase s obavami očekávám filmy Coriolanus a MGP. Samozřejmě, že se těším na miláčka, ale historické téma zasazené do dnešní doby...?????- nevím, a zfilmovat zoufalé téma MGP je z mého pohledu triviální a teatrální, jako celý MGP. No uvidíme a necháme se překvapit. Třeba mile.
        *3*
        • Re: Re: Re: Bounty hunter

Já už jsem o tom psala na svých stránkách, že se mi exmanželka moc líbila, smála jsem se od začátku až do konce, ani chvilku jsem se nenudila a se mnou můj syn s manželkou.A poprvé po dlouhé době jsem neměla pocit,že tohle jsem už viděla stokrát.Jennifer jsem nemusela,ale teď jsem si jí oblíbila.A rozhodně bych to nenazvala romantickou komedií. *3* A Milova hláška o lidských chybách mě rozesměje,kdykoliv si na ní vzpomenu. *14*
          • Re: Re: Re: Re: Bounty hunter

Jejda, jaká je ta jeho hláška o lidských chybách? Asi mi něco uniklo. *7*
  • daba

A ještě další...

O dva dny později, z jiné akce... Je to na JJ,

http://justjared.buzznet.com/20 11/01/16/gerard-butler-art-of-elysi um-gala-201/

i na jiných stránkách
    http://www.gettyimages.com/Search /Search.aspx?contractUrl=2&language =en-US&family=editorial&assetType=i mage&p=%22gerard+butler%22

*14* *14* *14*
  • Happy Birthday, Gerry. You´re one of the best actors in the world *3* *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit