-
?!?!
Ľudia, neverím vlastným očiam !!! Od včera večera doteraz stihli Bloomky stiahnuť Gerryho náskok o 2,5 tis. hlasov z 5,5 na 3 tisíce rozdiel !!!! *9* Jak je toto možné ??!! Chytá ma z toho depresia - človek sa snaží čo môže a teraz toto.... A to je ešte iba 11.2.! Čo robiť ??? *7* -
-
Re: ?!?!
No právě teď to sem jdu napsat a vy jste mne předběhla. Je to šílené, co ty mladé holky dokáží. Místo, aby se učily do školy, tek sedí na netu a klikají. To jsou všechno fanynky pod dvacet let. Jsem z toho zděšená. *10* *10* *10* -
-
Re: Re: ?!?!
Ja tiež - a len malou útechou by mi mohlo byť, že aj nemecké fanynky sú rovnako zdesené ako my *9* Urobí s tým niekto niečo? Snáď sa začnem aj modliť...Bloomky choďte do čerta... *5* -
-
Re: Re: Re: ?!?!
Zdá se,že poslechly.
-
-
-
-
Nádhernej!!!
Ááááá je fakt krásnej.....žeru ho *14* -
-
Re: Nádhernej!!!
to teda je.uplne dokonaly..ja ho milujem uz asi 5 rokov *1*
-
-
GB v Rusku
Tak z Paříže si náš chlapec "odskočil" do Moskvy na vernisáž výstavy - to by nebylo u něj nic až tak zvláštního, ale on se na to i ostříhal a oholil! Viz http://www.gbgalsgallery.com/v/part iesetc/moscow52710/52710-Moscow-5.j pg.html (opravdu je to současná fotka, vypadá tam dost mladě, že?) Tak nevím, jak to bude s natáčením (The Machine Gun Preacher) - i když je pravda, že Sam Childers měl i dost bouřlivé mládí, třeba chtějí začít scénami z této doby a potřebují, aby vypadal mladší... *3* -
MGP
Tak náš milý zlatý chlapec si dlho neoddýchne - už čoskoro začína nakrúcanie Machine Gun Preacher, a to dokonca (o.i.) priamo v Afrike -
http://www.examiner.com/x-30536-Gerard-Butler-Examiner~y2010m5d29-Machine-Gun-Preacher-to-begin-production
Nech sa mu darí *14* -
len tak...
Dievčence, nejak je "ticho po pěšině" - asi som už závislá, ale bez bitky sa prinávam, že sa každý deň teším, čo ste napísali...tak mi to dnes už chýba...Ale chcem zároveň povedať, že zo svojej depky z hlasovania som sa sama vyliečila - pozrela som si Gerryho - od Fantóma cez TUT a rôzne ďalšie klipy, tlačovky, rozhovory v tv a podobne - a pomohlo - uvedomila som si, že hlasovanie sem alebo tam - pre nás je a bude Gerry aj tak ten naj- naj- a naj- bez ohľadu na to, ako dopadne nejaké hlasovanie - takže termity alebo červené mravce Bloomky môžu ísť do ..... Gerry aj tak nemá konkurenciu!!!! *14* -
-
Re: len tak...
Tak abyste se nenudily,napíšu Vám,jak moje dnes 82letá matka,poprvé u mne slyšela Fantoma opery(před třemi lety) a prohlásila,že Fantom zpívá jako tele,čímž se mě velmi dotkla.Potom párkrát prohodila,že by se na to podívala,na to já,že se jí to nelíbí a tím to skončilo.Teď chtěla,abych jí ten film co se mi tak líbí půjčila,což jsem odmítla s tím,že Fantoma nepůjčuji,protože bez něj nemůžu žít,ať si ho půjčí od mého nejmladšího,ten ho má také.Načež matka vyrazila na nákupy a zjistila,že Fantoma mají v trafice, i zakoupila milého Fantoma,aby zjistila co na něm mám.
Nebudu to protahovat,už nezpívá jak tele a dokonce se jí zdálo,že je tam málo Fantoma, na mých stránkách se byla podívat na tapety k tomuto filmu a shání se po dalších filmech.
Taky jí dostal. *15* *14* *3* Dobrý večer. -
-
Re: Re: len tak...
Naskočila mi husí kůže....nádhera a dojímavé...pro mě.... *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: len tak...
Já to říkám stále, že láska kvete v každém věku. Ženy své srdce neuzavřou nikdy. Jinak musím uznat, že Vaše maminka má dobrý sluch. Můj první dojem byl také takový, že Raul-Patrik Wilson zpívá perfektně, no,Kristine - Emy je dokonalá a Gerard že místy hulákal a zpěvem mě neoslnil. Jenže proto byl vybrán. Měl být protipolem dokonalého a něžného Raula svým drsným a mocným hlasem. Vzhledem k tomu , že Gerard není školeným zpěvákem, tak se mu to zdařilo. Divák vnímá všechno dohromady , příběh, prostředí, atd., Zdravím Vaší maminku a ať se lásce nebrání a užívá si jí jako my. *14* -
-
Re: Re: Re: len tak...
tak to vnímám také.Měla jsem možnost poslechnout si Fantomův part i podání jiných interpretů,ale to zemité a ,,syrové" zpívání GB se mi prostě líbí nejvíc.Žádné klokotání a vibráta školených zpěváků.Jen zpěv plný emocí,v nádherné harmonii s hereckým projevem.Kdepak tenhle Fantom u mě boduje.A navíc skvěle vypadá,i přčsto tu masku,nebo právě pro ni....Každopádně,přestože jsem věfěla,jak ten příběh končí,v duchu jsem si přála,aby nastal nějaký zásadní zvrat a CHristine zvolila Fantoma.Protože já bych si ho vybrala *14* .A která z nás na těchto stránkách ne *3* .......A vzkaz pro bazalku? Ano,Kate Hudson je velmi pěkná mladá dáma.Myslela jsem to tak,že je super,že Gerry není jedním z těch mamlasů,co jdou jen po velkých vnadách.Což mluví jen v jeho prospěch *4* -
-
Re: Re: Re: Re: len tak...
oou,odpusťte mi ty překlepy.Já jak se rozepíšu,korektury jdou stranou *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: len tak...
Domnívám se, že Evelynba už neví, co to znamená televizní pondělky. Kde jsou ty časy? -
Není třeba se omlouvat,nevěděla jsem že je to stejné,tak je to spíš moje chyba.Hlavně,že se domluvíme. *3* A mohla bych to vědět,vždyť slovenské pondělky,byly moje oblíbené. *7* -
Pro jik - ospravedlňujem sa, že vzniklo nedorozumenie, ale syrový po česky = surový po slovensky, a to neznamená zlý, divoký, krutý, ale skôr prírodný, neuvarený, prízemný...
-
-
-
Re: Re: Re: len tak...
Ano,já jsem si poprvé,také říkala,že ten zpěv je zvláštní(říkala jsem si takový syrový),při The Music of the Night,jsem si jednu chvíli říkala-tohle hochu nezvládneš i když bylo jasné,že musí,když to zpívá.Nicméně jsem to vnímala pozitivně a brala to jako úmysl. -
-
Re: Re: Re: Re: len tak...
No vidíte, děvčata, a ja som od začiatku, od prvého razu z jeho spevu padala do kolien a neviem sa ho nabažiť doteraz ( v rámci PN som využila aj stredajší aj včerajší termín POTO na film+). Porovnávala som si ho s inými, napr. so slávnym Michaelom Crawfordom a inými - to všetko boli také tie vyumelkované operno-operetno-muzikálové interpretácie, ale Gerry ...!!! *14* Bol to, ako vravíte, taký "surový" prejav, ale strašne prirodzený a nádherne intonovaný - v jeho hlase bolo všetko, človek mohol zavrieť oči a nerozumieť anglicky, aj tak cítil v tom jeho hlase to, čo v danej situácii bolo dôležité - bolesť, lásku, zúfalstvo, hnev, urazenú zlosť, pomstu, naliehavú prosbu, ale aj iróniu a posmech (Why so silent)....Proste úžasné...*14* (Zase ste mi raz dali príležitosť aby som si mohla zabásniť o jeho speve a ja som ju rada využila *3* - dík ). -
-
Nepsala jsem surový,ale syrový a padala jsem do kolen stejně jako Vy,protože právě to všechno v jeho hlase jsem také vnímala a prožívala. A také jsem srovnávala a právě u toho vychvalovaného originálu,jsem slyšela ,že když se zlobí,tak jen zpívá hlasitěji,ale u Gerryho jak říkáte,nemusíte rozumět ani ho vidět a stejně poznáte jakou má zrovna Fantom náladu.Jak říkám - emoce z něj cákají na všechny strany,jsou v očích v hlase i v každém pohybu.
-
-
-
-
-
Re: len tak...
Jestli Orlando předeběhne Gerryho, je to důkaz, že svět už totálně zešílel. Jiné vysvětlení pro to nemám. Já jsem si Fantoma střihla včera. *14* *14* *14*
-
-
Music of the Night
Počuli ste už (resp. poznáte) Music of the Night v podaní Karla Gotta ? Náhodou som to objavila na http://www.youtube.com/watch?v=gKuF kxYWo8I&feature=related Čo vy na to ? *7* -
-
Re: Music of the Night
Tak já to slyším poprvé a ten text se mi právě moc líbil. To opakování je asi i v anglickém textu. Mocný hlas GB je mi ale samozřejmě příjemnější. -
-
Re: Re: Music of the Night
Dovoluji si Vám oponovat,v anglickém textu,alespoň v tom co zpívá Gerry takové opakování rozhodně není. -
-
Re: Re: Re: Music of the Night
Ověřeno, potvrzeno, máte pravdu. Neopakuje se. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Music of the Night
No však to znám nazpaměť a navíc mám titulky. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Music of the Night
Už mlčím, už mlčím. Se před Vámi stydím. Mám co dohánět! *4*
-
-
-
Re: Re: Re: Music of the Night
Já to netvrdím. Psala jsem že "asi" . Anglicky neumím a tak se mohu snadno mýlit.
-
-
-
Re: Music of the Night
Tak já na to,že Gotta nemusím a nelíbí se mi text opakuje se jak kolovrátek a je to nuda. -
-
Plná trefa - je to nuda. *9* Tiež Gotta nemusím, ale racionálne uznávam jeho kvality, napriek tomu musím konštatovať, čo som povedala už v prípade štvorice Theatro - nikto nedokázal zaspievať MotN lepšie a dramatickejšie ako Gerry, dokonca ani slávny Michael Crawford (pri všetkej úcte) nemá na Gerryho (práve pri porovnávaní som narazila na Gotta) - Gerry je proste najsuper *14* *14* -
http://www.ujdeto.cz/lyrics/the-pha ntom-of-the-opera/music-of-the-nigh t-en/
-
-
-
the ugly truth
neviete aky je preklad jeho filmu the ugly truth? *1* -
-
Re: the ugly truth
V tom filmu by "The Ugly Truth" mel byt nazev televizniho poradu, ktery moderuje Mike, postava, kterou tam GB hraje (a prezentuje v nem sve predstavy o tom, "po cem muzi touzi"). Je dost možné, že to do češtiny stejně nakonec přeloží úplně jinak. -
-
Re: Re: the ugly truth
Musim potvrdit,ze uz som videla novy cesky nazov pre tento film,Miluji Te,nemiluji Te.
Trosku nepodarene,podobne ako Klub Vyderacu,v ktorom vlastne ziadni vydieraci nie su......
Ale budme radi,ze aspon ten film prisiel do nasich koncin.
a CITALA SOM,ZE rOCKnROLLA SA U NAS NEPREMIETALA?
Hruuuza.
Je to super film a Gerry je tam uplne perfektny.
Vazne ten chalanisko je v kazdom filme lepsi a lepsi.
Je to osobnost a v kazdom jeho filme tu silu jeho osobnosti citit.
Uz sa neviem dockat tych jeho troch novych filmov....... -
Podle webu Unie filmových distributorů by měl být název filmu "The Ugly Truth" přeložen jako "Chceš mě, chci tě". Datum premiéry je však poměrně daleko, ještě se to může změnit. V každém případě se těším na září, pokud to opravdu uvedou. -
Je však otázkou, zda se zde jmenovaný film bude promítat. -
-
Re: Re: Re: the ugly truth
THE UGLY TRUTH se bude v České republice promítat letos 17.září. -
-
Re: Re: Re: Re: the ugly truth
Kez by!!! RocknRollu take slibovali a nakonec skutek utek.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: the ugly truth
A to hodlaji film uvest v CR pomerne brzy na to, ze americka premiera je 24. 7. a britska 14. 8. Jak uz jsem psala, dokud nebudou jiste informace, ze sem film skutecne prijde, radsi se predem netesim. -
Jejda, jejda, září je ještě tak daleko... To bude dlouhé léto. *9* -
Ja jsem RocknRollu take videla, bohuzel az v Belgii (a jakmile to slo, objedala jsem si ji i na DVD, takze ted jsem plne uspokojena)... O zamyslenych datech uvedeni tech dalsich filmu jsem na webu unie ceskych distributoru take cetla, ale dokud neuvidim informaci, ze "The Ugly Truth" nebo "Game" (tam se snad jeste porad spekuluje o skutecnem nazvu filmu) skutecne hraji v nejakem dosazitelnem kine, tak se po zkusenostech s RocknRollou radsi nebudu tesit.
Uprimne receno, podle prvotnich ohlasu by me spis zajimalo "Law Abiding Citizens", ale to si budeme muset jeste pockat. -
Dle zdroje Česko-Slovenské filmové databáze by mělo být 17.září letošního roku důležitým dnem pro fanoušky Gerarda Butlera.Do českých kin by měly být uvedeny hned dva jeho filmy a to již zmiňovaný THE UGLY TRUTH a také film GAME.
Tak uvidíme,zda to dopadne.Zatím se můžeme alespoň krásně těšit! *4* -
RocknRolla se do kin dostala, ale zřejmě jen na Slovensku.U nás se nedávno promítala v rámci FEBIOFESTU 2009.Měla jsem to štěstí,že jsem film viděla,protože "dozvuky" festivalu dorazily z Prahy do mého rodiště.
Film je opravdu vydařený,umocněný úžasnou hudbou.Ústřední píseň Rock&Roll Queen se vám dostane doslova pod kůži a cestou z kina ji nebudete moci dostat z hlavy.Ve filmu nechybi ani humor.
A ten,kvůli kterému chceme RocknRollu určitě všichni vidět-Mr.Butler-opět nezklamal.Např.nad jeho "tanečními kreacemi" budete nevěřícně a s úžasem kroutit hlavou.Celkově vás jeho výkon přesvědčí o tom,že je skutečně všestranný herec a v RocknRolle opět neodolatelný.
Film dostal ocenění za nejlepší britský film roku 2009...a právem.
Všem,kteří se chcete pobavit a máte rádi Rock&Roll,Karla Rodena nebo GERARDA BUTLERA film doporučuji.Je opravdu SUPER !!! -
A zdůvodnil někdo, proč Rocknrollu nepromítají? VždYť tam hraje i náš K.Roden. A kde je psáno, že "Nepříjemnou pravdu" budou promítat v září?
-
-
-
-
-
-
Zas nám dávají na Nově Gerryho
Pátek 11.2. Nova, 21.35 - Lara Croft - Tomb Rider: Kolébka života - pokud vás tedy nedrtí ten dabing *3* -
-
Re: Zas nám dávají na Nově Gerryho
... drtí a hodně ! *9* *10* *9*
Nicméně se dnes budu určitě dívat. *14*
P.S. Evelyn, pro Vás tento film vysílá Markíza 19.2 v 16,00 hod. *3* -
-
Re: Re: Zas nám dávají na Nově Gerryho
Ďakujem, viem o tom, ale ten film je tak slabý (to je ešte príliš slušné vyjadrenie), že som sa ani nenamáhala niekomu to oznamovať. Už som (žiaľ či chvalabohu?) dospela do štádia, že úbohé filmy, aj keď v nich hrá GB, ma nezaujímajú, radšej si pustím na DVD alebo na Youtube to, čo sa mi páči. Takže odpusťte, priateľky,Laru Croft som Vám neodporúčala.... Ale napriek tomu všetkému Gerry je absolut one !!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Zas nám dávají na Nově Gerryho
Tak já jsem se ještě nedostala z toho počátečního stádia, kdy hltám s Gerrym všechno. Je pravda, že po některých filmech bych nesáhla nebýt obsazení. Lara patří k těm, které můžu, i když je to celkem ptákovina, dokonce jsem ji kdysi viděla ještě předtím, než jsem Gerryho objevila díky Fantomovi a na poprvé mě tam ani neoslovil (nechápu, mu to tam tááááááák sluší). Ale v televizi na to dlouho koukat nevydržím kvůli tomu dabingu. Nakonec to pokaždé vzdám a vrazím to do dvdčka *3* Už i moje holčičky mají výcvik *3* a těch pár filmů, které jim povolím, poslouchají raději originál.
-
-
Re: Re: Zas nám dávají na Nově Gerryho
No, mě drtí příšerně. Si ho radši pustím z dvd, abych nemusela poslouchat ten hlas, co Gerrymu dali ani ty kecy, co tam nepatří. Jediný Gerryho film, u kterého ten dabing snesu je The Ugly Truth
-
-
-
GB v kiltu
Z premiéry v Glasgow - a jak mu to tam sluší :
http://www.youtube.com/watch?v =zlJfZDNVXRs&feature=related -
Mé dnešní zamyšlení!!!
Na tyto stránky mě přivedlo pátrání po někom jiném něž GB-už jsem to tu zmiňovala...pak jsem viděla P.S.Miluji tě!! a mé pátrání pokračovalo,ale už ne po Robertovi .P,ale po GB...a tak jsem teď někdy tak zmatená a cítím se jak v tom reálném životě-když bych měla manžela a milence a měla se rozhodnout-hloupé přirovnání-lépe mi to nenapadá....prostě mé hlasité zamyšlení je asi o tomto....Stmívání (Rob P.)mě pobláznil/o jako náctiletou a líbí se mi dál...je to pro mě hezký příběh,ale život s GB v mysli je jako....a tady mě dochází slova...nevím....,tak to by bylo mé dnešní zamyšlení bez konce... *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Mé dnešní zamyšlení!!!
Nič v zlom - ale už dávnejšie som sa zamyslela nad tým, čo kto vidí na Robertovi P. a momentálne ma maximálne rozčuľuje, že v hlasovaní o najpríťažlivejšieho muža má 2 či 3 x toľko hlasov ako GB. Teda - "proti gustu žiadny dišputát", ale naozaj nechápem - veď ten chlapec aj v reále vyzerá ako upír a nie ako normálny riadny chlap *9* (na rozdiel od gerryho *14* )....
-