-
Just Jared
Nové fotografie z Just Jared.
Gerry navštívil úrazového lékaře. *9*
http://justjared.buzznet.com/2010 /02/12/gerard-butler-needs-healing- arts/#more-543850 -
-
Re: Just Jared
Miláček má bolavé rameno. Na JustJared je také ještě miničláneček, kde vypovídá Jennifer o jejich vztahu. Píše se tam, že mezi nimi je pouze báječné přátelství, o jejich stejném vnímání společné práce a kdy si spolu kryli záda. Gerry že je (jestli jsem to dobře pochopila) nejbáječnější chlap ze všech chlapů. Že je s ním velká zábava, že je nesmírně skromný , nenáročný a pozorný. (Tak tohleto je mi nesmírně sympatické. Jak já nesnáším namyšlené panáky!)Angličtinářky by to mohly doopravit, či doplnit.
Vzhledem k časovému posunu , pravděpodobně v noci Američanky zapracovaly při hlasování a Gerry opět vede. Zdá se mi to logické, protože v USA má Orlando Bloom nelichotivou pověst špindíry a smraďocha a tak mu Američanky hlasy nedávají. V Evropě zas během dne nastartují evropské adolescentky. Bude to boj. Tak dámy, vyhrnout rukávy, ať náskok zvýšíme. *13*
-
-
GB na předávání cen BAFTA
No, komentáře snad netřeba (jsou tam dva obrázky, vzhledem k tomu, že je to žhavě aktuální, objeví se třeba i další):
http://celebrity-gossi p.net/bafta-awards-2011/photo/gerar d-butler-0
*14* *14* *14* -
-
Re: GB na předávání cen BAFTA
Ještě video:
http://www.youtube.com/wa tch?v=n1xpdy3s4U0
GB předával cenu za nejlepší herečku (za Natalii Portman ji převzal Darren Aronofsky).
*14* *14* *14*
-
-
Happy Birthday!! *4* We love you! *14* *1*
-
hurá
Joj, dievčence, tak sa teším !!! *3* Aj keď som včera písala, ako som sa z hlasovacej depky vyliečila, aj tak ma potešilo, že som pri kliknutí na hlasovanie neobjavila OB na prvom mieste!!! *4* Viem, že "není všem dnúm (prepáčte, nemám u s kolečkom)konec" ale aj tak sa teším, zdá sa že Gerryho fanynky sa zmobilizovali... takže naďalej platí, hurá do toho... *16* *14* Prajem vám všetkým pekný večer... -
-
Re: hurá
Tak jsem opět klikla na GB.A nebojte,děvčata,moje dcera opravdu už nekliká na OB *1*
-
-
Naše společné těšení
Na Gamera půjdu určitě také, (již si odškrtávám dny), i když bych na film podobného ražení bez GB také nikdy nešla. Už se nemohu ale dočkat na TUT. No a na LAC to musíme čekání vydržet. Jinak díky za upoutávky na You Tube. *14* *14* *14* -
Premiéra Coriolana v Berlíně
Dnes měl na Berlinale premiéru Coriolanus. Dvoje fotky jsou na JustJared, na YouTube je video, "jak se fotili"
http://www.youtube.com/watch?v=W6 6_E1WBwDk&feature=feedu
(začíná to až po 2 minutách) a určitě je toho spousta i jinde. *14* *14* *14* -
-
Re: Premiéra Coriolana v Berlíně
Strááááášne veľa dobrých fotiek je tam - aj z fotenia, aj z premiéry, aj z tlačovky.....napr. táto *14* *14* *14*
http://www.gbgalsgallery.com/v/festivals/berlin11/photocall/ber_cori_call_bg6.jpg.html -
-
Re: Re: Premiéra Coriolana v Berlíně
Je tam toho móóóře. Jeden by se utopil *3*
Moje favoritka je tahle: http://www.gbgalsgallery.com/v/fest ivals/berlin11/photocall/ber_cori_c all_JJ-HQ-6_001.jpg.html *14*
A na jiko je odkaz na video z tiskovky -
-
Re: Re: Re: Premiéra Coriolana v Berlíně
Áááách jo....čím je starší, tým je krajší a stále viac sexy *14* aj tie začínajúce šediny mu úžasne svedčia *14* Naozaj "zraje jak víno" *14* -
-
Re:
Pod to se klidně podepíšu *3*
-
-
-
-
-
TV star
No, milé dámy, nejako je ticho na tejto diskusnej stránke - asi sme už všetky vyčerpané, rovnko asi ako je aj Gerry teraz v oddychovej fáze po všetkých tých premiérach a narodeninách.... len som chcela povedať, že presne ako som predpokladala pri TV star, aj sem to prišlo s dvojtýždňovým oneskorením, ale už ho mám - ten článok je rovnako neobjektívny ako ten u vás, ale vidieť Gerryho v tak rozšírenom periodiku, to je super pocit!! *14* Takže nech sa má dobre a nech teraz odpočíva po všetkých tých náročných akciách - ja len dúfam, že sa LAC dožijem. Pozrela som si nemecký uvádzací asi 10 min. príspevok a som čím ďalej tým nedočkavejšia. Závidím Vám, ktoré te to už videli. Ale snáď sa dočkám. Pekný večer všetkým. *4* -
-
Re: TV star
Pravděpodobně je zalezlý doma a paří s kamarády *15* *3* -
-
Re: Re: TV star
Tak už není.Na Just Jared nové fotky. *3* -
-
Re: Re: Re: TV star
No, nie celkom nové, s tým krvavým okom je na justjarred už od 18.11., zrejme to bol dôsledok tých všetkých stresov a maximálneho vypätia, ktoré v poslednej dovbe absolvoval. Keby ho tak mohol človek potešiť a poláskať.... No aspoň mu prajme, aby sa zase rýchlo dal do poriadku a oddýchol si, náš drahý Gerry!! *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: TV star
Sice anglicky neumím,ale mám dojem,že tam stojí,že jsou z 26.11.Ono se to asi dlouho vstřebává,je vidět,že už je to oko méně krvavé.
Střelce jsem také kupodivu vydržela a taky se mi to nelíbilo,Gerry ano jen ten hlas mi chyběl.
-
-
-
-
Re: TV star
Dočkáte se. To čekání je ale také příjemné. Zážitek budete mít zajisté také krásný a jsem zvědavá na Váš názor na film. Váš názor na Gerarda mne nezajímá, ten už znám. Užijte si to. *3*
-
-
souhlas
Tak tady dámy čtu ty Vaše výlevy a nezbývá mi než souhlasit.Mám přesně stené pocity.On je prostě neuvěřitelný. -
nové fotky
Nové fotky na JustJared i GBGals.
*4* -
-
Re: nové fotky
*4* *14* -
Re: Jsem v šoku
Zdravím všechny.
Píšu z jiného soudku.
Psala jsem na začátku,že jsem byla a stále jsem fanynka J.Deppa,ale Gerry mě prostě dostal *14*
Včera jsem mrkla jen ze zvědavosti na diskusní kroužek Johnyho a byla jsem opravdu v šoku.
Tolik urážek,sprosťáren,napadání(hl avně stránky 18-20)to snad není ani možný.
Kam se ztratila soudnost?
Dlouho jsem se odhodlávala přidat se mezi Vás,ale nelituji toho,vládne tady pohoda,ucta,souznění a hlavně porozumění a to je mi velmi blízké.
*4* Je to fajn pocit *3* -
-
Re: Re: Jsem v šoku
Ano.Ano....mě též.... *14* *4* *14* *4* *14* !!!! -
Ano, je to fajn pocit a když si kliknete na webové stránky naší jikušky, tak si také užijete . Třeba toto :
http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/link/1612_Ostatn%C3%AD+vi dea/?osm=7149 -
Ano, v diskusii GB sú samí milí ľudia a príjemná atmosféra, aj ja sa tomu teším a cítim sa tu fajn, ako medzi priateľkami *4* *4*. V tej súvislosti sa chcem ospravedlniť kaculencicke za môj včerajší príspevok, neviem, čo to do mňa vjelo, asi ma namíchli tie počty hlasov v uvedenom hlasovaní. V žiadnom prípade však nechcem, aby sa do tejto diskusie začali vnášať nezhody vyplývajúce z rozdielneho vkusu jednotlivých prispievateľov, takže už nebudem žiadneho vášho ďalšieho idola či miláčika komentovať *13* a ešte raz - SORRY *8* a pekný deň *4* -
-
Re: Re: Re: Jsem v šoku
Pane Bože,vždyť jsi nic špatného nenapsala...svůj názor a to pěkně a slušně...opravdu se podívej jinam,jak vypadají skutečně ošklivé!!!!!! příspěvky!!!!Už jsem na jiné diskusi psala,že by byla přece na světě děsná nuda,kdyby jsme všechny obdivovali jen jednoho idola a nebo nedej Bůh,aby všichni idoli vypadali úplně stejně....,ale ať je to jak je to,dá se sejít s různými názory a přesto na sebe nechrlit urážky a sprostoty,ale to je zde prostě věkem-myslím...Opět-např. na diskusi R.P. je věkový průměr... anebo jinak...scházejí se tam náctiletí a zároveň cetiletí a tak nějak si i rozumí,ale najednou se tam objeví pubertální příspěvky většinou náctiletých chlapců,co chtějí nejspíše popíchnout-a třeba i něco jiného-ty náctileté dívky a konflikt je na světě a pak to tam lítá,až se tedy musím smát...prostě "děti"!!!A to zde není,protože jsme tu myslím všechny cetileté...A já jsem tu též moc ráda a jsem lajdák lajdácká,protože místo RocknRolly u nás včera večer běželo 3.15 zemřeš...no,jo,no manža už by mě vynesl v zubech,tak jsem byly hodná...dneska budu zlá!!!Stejně nechápu-např.Gamer-myslím,že by se mu líbil,ale z principu,že tam hraje GB a já o něm básním,tak se na to manžel prostě dívat nebude-omezenec *10* *10* *10* !!!Básnit stejně nepřestanu *4* *4* *4* !!! -
-
Re: Re: Re: Re: Jsem v šoku
Dík za pochopenie *4* a manžovi netreba vešať na nos svoje nadšenie - ja mám na to túto diskusiu, manžel síce vie, ale o hĺbke môjho nadšenia nie... *3*
-
-
-
-
-
Vzkaz všem fanouškům
Milé dámy,slečny,ženy,fanynky,fanouš ci a snad docela normálně uvažující lidi.
Již v minulosti se stalo(a nyní bohužel znovu),že se na tuto stránku dostal člověk, který Mr.Butlera asi skutečně "miluje".Snad proto se zúčastňuje této diskuse s cílem všechny nás rozeštvat proti sobě.Musím říci,že jak tak na to koukám,tak se mu to zatím docela daří a on se někde na druhé straně ohromně baví nad tím,jak jsme hloupé.
Takže...skutečně ve svém věku nemám zapotřebí psát do diskuse tak hloupá slova,jaká jsou pod mým jménem uvedena.Kdo zná moje skutečné
příspěvky,tak mi musí dát za pravdu.Navíc jsou vždy uvedena s "logem" modré růže, což v tomto případě není.
Proto stejně tak,jako věřím uživateli Daba,že příspěvek není od ní,tak prosím věřte i mě,že níže uvedená slova o trapnosti Daby nejsou ode mě.
Užívejme,prosím,dál tuto stránku k tomu, abychom se dozvěděli něco nového,aktuálního a abychom z ní prostě měli radost.
A snad i k tomu, abychom se poznali mezi sebou. Asi to bude potřeba!
P.S. Nikdy nezapomínejte na to,že nejhorší srážka je.... s blbcem!!!
Ahoj a mějte se všichni moc a moc fajn! *4*