Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelynba

music of the night

Keď sme už tak včera rozoberali Gerryho spev vo Fantómovi, tak len malý dodatok - kto to nepozná, odporúčam pustiť si vokálny kvartet zvaný Teatro a ich verziu Music of the night : http://www.youtube.com/watch?v=uDcQmYn_gPQ
    Nechcem nikoho ovplyvňovať, ale podľa mňa, aj keď chlapci spievať vedia, toto je ukážka, ako sa dá z takej nádhernej veci urobiť bezduchá odrhovačka, húpavý valčík bez akejkoľvek iskry, postrádajúci akýkoľvek emotívny náboj. Následne na to ako kontrast odporúčam si pustiť Gerryho a "vsjo budet jasno", o čom tu básnime. *14* Peknú neďeľu ! *4*
    • Re: music of the night

Tohle jsem nevydržela. *13*
      • evelynba

Re: Re: music of the night

*7* *7*
        • evelynba

Re: Re: Re: music of the night

Napísala som niečo zlé??? *7*
          • Re: Re: Re: Re: music of the night

Já jsem to pochopila tak, že Jik má na mysli k nevydržení vokální kvartet. Přiznám se, že jsem si to pustila také, je to k nevydržení ve srovnání s projevem Gerarda.
            • Re: Re: Re: Re: Re: music of the night

Přesně tak,nevydržela jsem to poslouchat do konce.
            • evelynba

Re: Re: Re: Re: Re: music of the night

Dík, to mi odľahlo, už som myslela, že som zase niečo vyviedla ... *4* *3*
  • evelynba

RE: jik 19.07 a Ada 22.37

Keďže sa tam dole už nedá odpovedať, musím to riešiť takto. (a propos - škoda že nie ste zaregistrované, takéto veci by sme si mohli písať cez individuálne vzkazy...)
    Milá Ada, srdečne ďakujem za kompliment, ale taká mladá (samozrejme fyzicky *3*) už nie som a bratislavské pondelky si veľmi dobre pamätám a v dobrom na ne spomínam...
    Milá Jik, v noci som ešte o tom rozmýšľala a došlo mi, že skutočne oprávnene ste sa pozastavila nad tým slovom a naozaj až dodatočne mi zaplo, že český jazyk pozná obe tieto slová (t.j. surový nemusí byť vždy = syrový) a ich významová rovina je značne rozdielna, zabudla som, že v češtine môže byť napr. niekto surovo zbitý, možno s niekým surovo zaobchádzať a pod. Kým syrový je niečo úplne iné. Slovenčina žiaľ túto významovú nuansu nepozná - u nás je surový aj krutý, bezohľadný (surovo niekoho zbiť), ale aj nevarený, prírodný, zemitý (napr. treba jesť veľa surovej zeleniny a surového ovocia). Takže tak... *4* Ale to platí, že hlavne že sa dohovoríme a že si rozumieme a náš spoločný predmet záujmu nás spája v porozumení. *3* Takže ešte raz peknú nedeľu !!! *4*
    • Re: RE: jik 19.07 a Ada 22.37

Já sice jsem zaregistrovaná,ale registrovala jsem se ještě v úplných začátcích,kdy jsem nevěděla co a jak,tudíž jsem si jako jméno zadala číslo a jelikož se nechci prezentovat jako číslo tak píši raději jako neregistrovaná.Takže tak,hezkou neděli.
  • daba

Gerry - "motorkář"

Na JJ se objevila řada nových fotek - spíš upozorňuji na ty nejnovější - http://justjared.buzznet.com/?s=ger ard+butler

Doufám, že už to má být "průprava" na MGP. Údajně se má točit až od 8. 7. v Michiganu a až pak v Jižní Africe (tak to už ten fotbal nestihne - na ten se díval v LA, což JJ nezapomněl komentovat). *3*
  • daba
    Ještě jeden klip se objevil, hezké ráno! http://movies.yahoo.com/movie/1810165645/video/26529597

*14* *3* *14*
  • daba

LAC v ČR

Tak ve čtvrtek zase změnili plán, teď to vypadá, že LAC ("Ctihodný občan") by měli v ČR dávat od 19. 11., snad to vyjde!!!! *14*
    • Re: LAC v ČR

Tak to by bylo bezva. V září jeden film s miláčkem, v říjnu druhý a v listopadu třetí. Jééééé, to si užijem!!!!!Vždyť já už jsem tak natěšená. Četla jsem jakousi recenzi na Gamera, a jediné, co tam údajně za něco stojí, je prý muskulatura G.Butlera. *14* *14* *14* *14* *14*
  • cinderella.l

Timeline

Dnes v 17,20 hod na Tv Nova.
    ... určitě jste film viděli už mnohokrát,
    ale, Gerry je přeci ... neokoukatelný !
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • daba

Re: Timeline

Na Timeline se fakt můžu koukat pořád dokola (zrovna to skončilo)!!!

Jinak náš chlapec zatím zřejmě odpočívá, natáčet by se mělo začít příští týden (asi 6. 7.). Už je zřejmě "na místě činu", na YouTube se objevilo před pár dny video z jednoho místního pubu v době, kdy hráli USA a Ghana (záběr je z chvíle, kdy Ghana dala vítězný gól, GB je tam chvílemi dobře vidět - na protilehlé straně, nejdřív se skoro modlí, pak jásá).

http://www.youtube.com/ watch?v=MV89PH10FPI *3*
      • evelynba

Re: Re: Timeline

Teda Daba - klobúk dole, kde Vy dokážete vyštrachať takéto príspevky - keby ste na to neupozornili, tak by ma v živote nenapadlo, že tam vzadu je GB !! *4* Díky - je to krásna ukážka jeho normálneho života, nie tie stupídne bulváry. ktoré si najnovšie vymysleli Lindsay Lohan.... *9* Ešte raz díky *4*
        • daba

Re: Re: Re: Timeline

No, to jsem tak úplně nevyštrachala já, byl na to odkaz na některé z těch fanouškovských stránek, ale je to milé, že? *4*
    • daba

Na Timeline se fakt můžu koukat pořád dokola (zrovna to skončilo)!!!

Jinak náš chlapec zatím zřejmě odpočívá, natáčet by se mělo začít příští týden (asi 6. 7.). Už je zřejmě "na místě činu", na YouTube se objevilo před pár dny video z jednoho místního pubu v době, kdy hráli USA a Ghana (záběr je z chvíle, kdy Ghana dala vítězný gól, GB je tam chvílemi dobře vidět - na protilehlé straně, nejdřív se skoro modlí, pak jásá).

http://www.youtube.com/ watch?v=MV89PH10FPI *3*
    • evelynba

To je absolútna pravda...!!! *14* Novu žiaľ nemám a aj keby som ju mala, už by bolo neskoro, ale aj ak prajem všetkým, ktorí to stihli, krásny filmový zážitok s Gerrym... *14*
  • evelynba
    Poster je super... ale videli ste trailer????? Jéééžíííš....*14**16*
    http://www.youtube.com/watch?v=eddnloOFjwY
    Ja som od začiatku, keď som prvý raz čítala o tejto myšlienke, hovorila, že to bude super rola pre Gerryho. Stráááášne sa teším... dúfam, že to k nám príde čo najskôr a že to nebude dabované!*4*
    • cinderella.l
      Tak tento film bude na 100% přesně pro mě a to po všech stránkách. Téma, prostředí ... a samozřejmě Gerry. Zase se mám na co těšit ! *4*
  • Phantom

Videla jsem Gerryho ve Fantomovi Opery. Nadherny film. Gerry byl skvelym Fantomem, vsechno jsem mu verila, stal by za hrich :) Na to, ze neni zpevak, si vedl prekvapive dobre! A ma opravdu pekne modre oci ;) Tesim se na jeho dalsi projekty.
  • cinderella.l

Nové fotografie

WOW ! ! ! *14* *14* *14* *14* *14*
    Tak tomu říkám vykopávka a důstojně stárnoucí stařec. No je skutečně
    " hroznej " ! *15* *1* *15*
    http://www.gbgalsgallery.com/v/partiesetc/Spirit/WI10Spirit022611hg.jpg.html
    • lenkastr

Re: Nové fotografie

Sranda je, že my si barvíme vlasy ze stejného důvodu - abychom zakryly ten přírodní melír, co se nám tam najednou začne objevovat *3* - a nikdo se nad tím nepozastavuje. Ještě nám chválej pěknou barvu *3* Ale chlapy za to pranýřujou *10* *13* - když si to obarví, jsou trapní, když si to neobarví, jsou sešlí *10* , ať se jdou bodnout! Ježíš, to jsem se zas rozjela.
    • jik

Re: Nové fotografie

Už to má dobarvené, kdyby to udělal o pár dní dřív, mohl být klid. *3*
  • Varování

Milé dámy, varuji vás před filmem Gamer. Je to nekoukatelný film a GB, i kdyby tam byl zcela nahý, tak to nezachrání. Předpokládám, že chudák GB vůbec netušil, co lze s daným scénářem udělat. A to jsem na tu hrůzu nalákala švakrovou a každá zaplatila 170,- Kč. Myslím, že do smrti mi to švakrová neodpustí a rejžu se střihačem by měli za tento film vykastrovat.
    Nezbývá, než se těšit na říjnové TUT a listopadové LAC. *16*
    • anetajs

Re: Varování

a co tam bylo tak hroznýho???
      • Re: Re: Varování

Celý film je hrozný. Dělá to na mne dojem, že ho snad natočili zfetovaní , testosteronem nadupaní adolescenti, kteří se vzhlédli ve zběsilých honičkách, střílečkách, destrukcích a obscéního sexu. Film je nastříhán klipovitě, takže vám za chvíli začně v očích blikat a GB je tam ve zkratkovitých záběrech a dost málo. Jen samé detonace, rámus, nepřehledné honičky šílenců se samopaly a občas prošpikováno záběry obnažených ženských ňader a zadků. Pokud ve scénáři byla nějaká idea (možná i dobrá), tak ve zběsilosti střílení, zabíjení, honiček a filmového střihu není na přemýšlení ani pomyšlení. Něco tak zrůdně blbého jsem snad v životě neviděla. Blbé, blbé, blbé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit