Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaculencicka

Jsem nevěrnice nevěrná....

...protože se sem vůbec nemohu dostat,ale právě proto tu mám teď tak nádherné počteníčko!!!Krásná diskuse a po přečtení musím znovu konstatovat,že tu vládne nepopsatelná pohoda a je to tu prostě báječné...Zasmála jsem se nad surovým a syrovým a také zavzpomínala na slovenské pondělky...také si je ještě pamatuji...a musím se smát sama nad sebou....slovenština je krásná a myslím,že normálka zvládám přečíst psanou slovenštinu od Evelynbky a tak čtu dál a normálně jsem se přistihla,že čtu vzkaz už od Jikušky a automatisky ho překládám do slovenštiny...jsem trdlo....Jinak jste mne tak všechny navnadily,že si budu muset dát velikananáááánskou injekci s GERARDEM...jen ještě nevím,jestli PSILY,Fantom nebo TUT,ale myslím,že si prostě dám tři večery s GB a před tím ještě hláááásnuuuu!!!!!A nazávěr...psala jsem dolů,ale je to tam zastrčené-pro Jik-to o babičce bylo skvělé a naskočila mi husí kůže...prostě je to tak dojmné a náš Gerry dostane každou,jen o tom všechny ještě neví a my si můžeme jen a jen libovat,že nás už dostal!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Jsem nevěrnice nevěrná....

S tou slovenštinou je to tak, že v dobách totality byly na Slovensku poměry uvolněnější, takže tam vycházely knížky, které u nás nemohly vyjít. A tak moje generace běžně četla žádanou beletrii ve slovenštině bez problému. Stejně tak při příjmu polské televize jsme sledovali jejich pořady, o kterých se nám tu jen snilo. Časem si na polštinu člověk tak zvykl, že už to nevnímal. Čech i Slovák polštine porozumí, přinejmenším pochopí smysl a to mnohdy stačí. Řeč Lužických Srbů je také snadná a lze jí rozumět. Chorvatština je sice také podobná, ale přeci jen už vzdálenější a tam už je potřeba překladu. Srbština je už ale blíže k ruštině a bulharštině. Pokud bychom byli s těmito jazyky v každodenním styku, jak jsme bývali se slovenštinou, časem bychom si vzájemně rozuměli všichni. Bohužel tomu tak není a tak se musíme biflovat anglicky (já už to tedy nedoženu nikdy).
      Gerard má zatím slušný náskok. Bravo! *4*
      • evelynba

Re: Re: Jsem nevěrnice nevěrná....

Z toho náskoku sa dennodenne teším, ale nezaspať na vavrínoch! *13* Aby sme zase na konci mesiaca nemuseli blázniť. Napriek potešeniu z rastúceho náskoku klikám vždy keď môžem *4* Nech žije Gerry... *14*
    • Re: Jsem nevěrnice nevěrná....

To jsem ráda,že ses vrátila,už se mi po tobě stýskalo.Já jsem si dneska střihla P.S.hezky jsem se zasmála a nakonec si pořvala nějak víc než jindy.Ale hezky jsem si chlapce užila.
      *14* *3*
  • cinderella.l
    Zase trocha bulváru ...
    No, ale ta první věta - to je hnus ! ! ! *10* *9* *10*

http://www.super.cz/4853-hollywoodsky-krasavec-gerard-butler-drasticky-zhubl-drzel-prisnou-dietu.html
    • jik
      Tipla bych si, že jen přeložili co našli.Už jsem na tenhle článek v angličtině narazila. Je toho plný internet. Ve dvou variantách. *16* Ani se tu k tomu nebudu vyjadřovat. *16*
  • moja hviezda

ked mam depku tak si pustim GB v comkolvek a je mi lepsie
    • cinderella.l

Re: moja hviezda

Souhlasím, dělám to úplně stejně.
      Gerry je lék na všechny chmury, starosti a problémy.
      Informace pro použití léku - čtěte pozorně !
      Lék: Gerry
      Složení: Charizma, inteligence, talent, cit, humor
      Dávkování: Časově i věkově neomezené
      Nežádoucí účinky: Při delším užívání léku hrozí závislost
      Charakteristika: Tento lék je určen k prevenci a léčbě celého organismu a je dostupný bez lékařského předpisu
      Upozornění: O vhodnosti užívání tohoto léku se nemusíte s nikým radit. Pokud do 3 dnů od užívání léku nenastane výrazné slepšení vašeho stavu nebo dokonce dojde k jeho zhoršení ... pak mi dejte vědět ! *3* *4* *3*
      P.S Milá Vierko, jsem moc ráda, že jsi se vrátila na tyto stránky. *3*
      • Re: Re: moja hviezda

Opravdu vtipný návod,hned si léčbu naordinuji *1*
        Mám to stejně,když je mi nejhůř GB mě z toho vytáhne *14*
        Přeji všem krásné uzdravování a co nejméně špatných dnů *4*
        • Re: Re: Re: moja hviezda

Hlásím velmi,velmi silnou závislost,myslím,že už se z toho asi nedostanu. *14* *14* *14* *3*
          • Re: Re: Re: Re: moja hviezda

Proboha, to Vás nesmí ani ve snu napadnout, snažit se dostat z této závislosti. *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: moja hviezda

Tak to mne uklidnilo. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: moja hviezda

O tom nepadlo ani slovo. *13*
      • evelynba

Re: Re: moja hviezda

*4* *4* *4* Pripájam sa k tejto inštrukcii (veľmi vtipné, pobavilo ma to) a tiež vítam opäť v tejto diskusii Vierku - prajem žiadne depky, o to viac krásnych zážitkov s GB ! *14* *3*
    • Re: moja hviezda

Milá viero,to myslím my všechny. Já měla zase včera den Fantoma. Abych potlačila migrénu,běžel celou pracovní dobu,pořád dokola (ze sluchátek,přímo do hlavy).Divím se,že to ještě můžu poslouchat a nejen to,ještě k tomu,že zmírní migrénu,roztančí ty motýlky.A to to jen poslouchám,když si pustím DVD,tak ti motýlci úplně šílí. *14*
  • ano

Trochu jinak by se dal zobrazit, třeba jako nějak z určitého filmu ... ve kterém hrál Drakula 2000
  • Adventní kalendář

Dnes se na mne miláček z adventního kalendáře šklebí, jako bych mu něco ošklivého udělala. Na vás také? *3*
    • evelynba

Re: Adventní kalendář

No - pozerá škaredo, ale šklebením by som to nenazvala a rozhodne to neberiem osobne. U mňa je to prijaté celkom pozitívne - možno nie som celkom o.k., ale mne sa Gerry páči, keď je aj zachmúrený, akoby naštvaný, taký je napr. aj na plagáte LAC *14* *14* *14* Je strašne zlatý, keď sa usmieva, ale na druhej strane má v sebe niečo šílene príťažlivé (až človeku srdce prestáva biť), keď sa mračí. Takže pre mňa je dnešné adventné okienko zatiaľ naj. *14* *14* Pekný večer *3*
      • daba

Re: Re: Adventní kalendář

Mně připadá spíš takový nešťastný. U mně pořád vede obrázek z prvního prosince, ale všechny jsou hezké. *3*
  • daba

Další fotky z natáčení

Tedy na MGP už se fakt těším! Už podle fotek je vidět, že tu roli bere (jako vždy) opravdu vážně a že se stane na čas Samem se vším všudy...
    http://justjared.buzznet .com/2010/07/12/gerard-butler-machi ne-gun-preacher/comment-page-2/#com ments *3*
    • cinderella.l

Re: Další fotky z natáčení

To je dobře, že se máme stále na co těšit, že ano ?
      No řekněte, není tohle úžásné ?

http://www.gbgalsgallery.com/v /roles/MGP/Filming/mgp_71210_z-18.j pg.html

nebo tohle - dokonalé
      http://www.gbgalsgallery .com/v/roles/MGP/Filming/mgp_71210_ z-22.jpg.html

Všechny fotografie jsou úžasné - Gerry je úžasný a zase tak sexy !
      *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      Na MGP se samozřejmě moc těším. Stejně jako na všechny Gerryho nové filmy.
      A tento bude ( jak už psala Evelyn )zcela určitě hodně, hodně zajímavý. *3*
      • evelynba

Re: Re: Další fotky z natáčení

Super, super !!!!*14* *14* A pridávam ešte jednu:
        http://www.bollig.de/marion/cpg149/displayimage.php?album=540&pos=23 *3* *4*
    • evelynba

Re: Další fotky z natáčení

WOOOOW!!! Zasa nový imidž, zasa raz úžasný a nádherný a príťažlivý ....*14* *14* Aj ja sa už teším, už dávno som predpokladala, že toto bude výborná úloha pre Gerryho a určite to bude zaujímavý príbeh...pokiaľ to zvládne režisér a všetci ostatní (o GB nehovorím, ten to určite zvládne *3* )
    • Re: Další fotky z natáčení

Samozřejmě,jak jinak.Taky jsem na ně koukala ...úžasné.Ale na to si ještě pěkně počkáme,četla jsem,že v USA to mají dávat až v září 2011 a u nás ? Bůh ví. *7* *3*
  • roztomilé foto

http://www.gbgalsgallery.com/v/Spec ialAppearances/sportrelMar2010/Sox+ Appeal.jpg.html
    Moc mu to tam sluší. Moc! Doporučuji stránku otvírat pouze s plenkou v kalhotkách. Počůráte se blahem.
  • daba
    Také všechny zdravím po delší době a přeji jen to nejlepší. Novinky o našem chlapci sleduji průběžně, ale musím se přiznat, že na těchto stránkách jsem už dlouho nebyla. Trailer k MGP je fakt dobrý (film má i webové stránky http://www.machinegunpreacher.org/movie/#, ale moc toho tam ještě není). Zajímavý bude jistě i Coriolanus - trailer: http://www.youtube.com/watch?v=bsYrGIQnmxo, pořád si to nedovedu představit, hru jsem zatím viděla jen klasicky nastudovanou.
    Oba filmy budou za pár týdnů dávat v Torontu na filmovém festivalu (MGP bude mít slavnostní premiéru 11. září), škoda, že je to tak daleko. Teď jen musíme doufat, že se k nám oba filmy dostanou (jednak vůbec, a pokud možno co nejdřív)...
    *14* *3* *14*
  • ...

teda lidi.. vždyť je to herec..ano, souhlasím že jako fantom byl neodolatený a děsivý zároven, je to jednoduše dobrý herec:)) otázka jak si mohla christina vybrat roula?*7* odpověd: jednoduše, milovala ho a on ji, fantom byl sice její přítel, její anděl ale byl vrah a bála se ho více než ho měla ráda..děsil ji..

když se vrátime k Gerardovi hrál i v jiných filmech..když teda pomlčím o Timeline, kde snad celý film zachraňuje..jeho herecké výkony se mi líbí a jak jsme psala výše je to dobrý herec ovšem kdyby nebyl tak se tu o něm asi nebavíme že?:))

nemyslím že je krásný:)) ale je sympatický a charismatický ovšem skutečnost může byt klidně jiná že? takže zajděte na 300 a můžete se opět rozplývat jaké má krásné tělo(krom těch dalších 300 stejně vymakaných vojáků) *3*
  • Adventní kalendář

Dnes je advent k zulíbání *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit